Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33085
Nhan đề: Nutrition and Vulnerable Groups
Tác giả: Devine, Amanda (editor)
Lawlis, Tanya (editor)
Từ khoá: Vulnerable groups
Nutrition
Food
Emergency food relief
Food rescue
Food insufficiency
Năm xuất bản: 2019
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: "Food insecurity is a complex ‘wicked’ problem that results from a range of unstable and uncertain physical, social, cultural and economic factors that limits access to nutritious food. Globally, 800 million people are under-nourished, and around 2 billion are overweight/obese or have micronutrient deficiency. These populations are largely positioned in developing countries where disease burden is high and impacts health budgets and productivity. Similarly developed countries, cities and neighbourhoods are experiencing a greater emergence of vulnerable populations. This is in part explained by the change in the food production and manufacturing, the retraction in economic climates, the increase in food price, and in some regions reduced food availability and access. Vulnerable groups include but are not limited to migrant populations, Indigenous people, elderly, pregnant women, those with disability, homeless, young children and youth. Poor nutrition at significant periods of growth and development and during life impact long term health outcomes increasing non-communicable disease prevalence, health cost and reducing economic productivity."
Mô tả: vii , 266 p. ; 11.5 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03921-121-0 ; CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33085
ISBN: 9783039211210
Bộ sưu tập: Công nghệ thực phẩm_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA11077_1_Nutrition and Vulnerable Groups_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover648.42 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_2_Nutrition and Vulnerable Groups_Copyright.pdf
  Giới hạn truy cập
Copyright537.54 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_3_Nutrition and Vulnerable Groups_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents526.48 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_4_Nutrition and Vulnerable Groups_About the editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the editors505.27 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_5_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Nutrition and Vulnerable Groups572.88 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_6_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Influence of Feeding Practices on Malnutrition in Haitian Infants and Young Children7.27 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_7_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Is What Low-Income Brazilians Are Eating in Popular Restaurants Contributing to Promote Their Health?707.69 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_8_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Household Food Insecurity as a Predictor of Stunted Children and Overweight/Obese Mothers (SCOWT) in Urban Indonesia777.18 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_9_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Daily Dietary Intake Patterns Improve after Visiting a Food Pantry among Food-Insecure Rural Midwestern Adults603.58 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_10_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Impact of a Pilot School-Based Nutrition Intervention on Dietary Knowledge, Attitudes, Behavior and Nutritional Status of Syrian Refugee Children in the Bekaa, Lebanon653.64 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_11_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Best Practices and Innovative Solutions to Overcome Barriers to Delivering Policy, Systems and Environmental Changes in Rural Communities701.54 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_12_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
What Drives Food Insecurity in Western Australia? How the Perceptions of People at Risk Differ to Those of Stakeholders1.25 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_13_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Metabolic Syndrome among Refugee Women from the West Bank, Palestine: A Cross-Sectional Study624.55 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_14_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Consumption of Fruits and Vegetables by Low-Income Brazilian Undergraduate Students: A Cross-Sectional Study611.35 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_15_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Increased Adiposity as a Potential Risk Factor for Lower Academic Performance: A Cross-Sectional Study in Chilean Adolescents from Low-to-Middle Socioeconomic Background664.35 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_16_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 12.pdf
  Giới hạn truy cập
The Identification of the Factors Related to Household Food Insecurity among Indigenous People (Orang Asli) in Peninsular Malaysia under Traditional Food Systems713.88 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_17_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Strategies to Address the Complex Challenge of Improving Regional and Remote Children’s Fruit and Vegetable Consumption615.69 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_18_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Does Village Chicken-Keeping Contribute to Young Children’s Diets and Growth? A Longitudinal Observational Study in Rural Tanzania1.18 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_19_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 15.pdf
  Giới hạn truy cập
Socio-Demographic Factors and Body Image Perception Are Associated with BMI-For-Age among Children Living in Welfare Homes in Selangor, Malaysia642.85 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_20_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 16.pdf
  Giới hạn truy cập
Canadian Children from Food Insecure Households Experience Low Self-Esteem and Self-Efficacy for Healthy Lifestyle Choices616.36 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_21_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 17.pdf
  Giới hạn truy cập
South West Food Community: A Place-Based Pilot Study to Understand the Food Security System787.27 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_22_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 18.pdf
  Giới hạn truy cập
Food-Insecure Household’s Self-Reported Perceptions of Food Labels, Product Attributes and Consumption Behaviours621.59 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_23_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 19.pdf
  Giới hạn truy cập
The Food Literacy Action Logic Model: A Tertiary Education Sector Innovative Strategy to Support the Charitable Food Sectors Need for Food Literacy Training1.44 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11077_24_Nutrition and Vulnerable Groups_Back cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Back cover566.34 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.