Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33085
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Devine, Amanda (editor) | - |
dc.contributor.author | Lawlis, Tanya (editor) | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-28T03:25:13Z | - |
dc.date.available | 2021-07-28T03:25:13Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.isbn | 9783039211210 | - |
dc.identifier.other | SA11077 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33085 | - |
dc.description | vii , 266 p. ; 11.5 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03921-121-0 ; CC BY-NC-ND | vi |
dc.description.abstract | "Food insecurity is a complex ‘wicked’ problem that results from a range of unstable and uncertain physical, social, cultural and economic factors that limits access to nutritious food. Globally, 800 million people are under-nourished, and around 2 billion are overweight/obese or have micronutrient deficiency. These populations are largely positioned in developing countries where disease burden is high and impacts health budgets and productivity. Similarly developed countries, cities and neighbourhoods are experiencing a greater emergence of vulnerable populations. This is in part explained by the change in the food production and manufacturing, the retraction in economic climates, the increase in food price, and in some regions reduced food availability and access. Vulnerable groups include but are not limited to migrant populations, Indigenous people, elderly, pregnant women, those with disability, homeless, young children and youth. Poor nutrition at significant periods of growth and development and during life impact long term health outcomes increasing non-communicable disease prevalence, health cost and reducing economic productivity." | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI | vi |
dc.subject | Vulnerable groups | vi |
dc.subject | Nutrition | vi |
dc.subject | Food | vi |
dc.subject | Emergency food relief | vi |
dc.subject | Food rescue | vi |
dc.subject | Food insufficiency | vi |
dc.title | Nutrition and Vulnerable Groups | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Công nghệ thực phẩm_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA11077_1_Nutrition and Vulnerable Groups_Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 648.42 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_2_Nutrition and Vulnerable Groups_Copyright.pdf Giới hạn truy cập | Copyright | 537.54 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_3_Nutrition and Vulnerable Groups_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 526.48 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_4_Nutrition and Vulnerable Groups_About the editors.pdf Giới hạn truy cập | About the editors | 505.27 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_5_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 1.pdf Giới hạn truy cập | Nutrition and Vulnerable Groups | 572.88 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_6_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 2.pdf Giới hạn truy cập | Influence of Feeding Practices on Malnutrition in Haitian Infants and Young Children | 7.27 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_7_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 3.pdf Giới hạn truy cập | Is What Low-Income Brazilians Are Eating in Popular Restaurants Contributing to Promote Their Health? | 707.69 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_8_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 4.pdf Giới hạn truy cập | Household Food Insecurity as a Predictor of Stunted Children and Overweight/Obese Mothers (SCOWT) in Urban Indonesia | 777.18 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_9_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 5.pdf Giới hạn truy cập | Daily Dietary Intake Patterns Improve after Visiting a Food Pantry among Food-Insecure Rural Midwestern Adults | 603.58 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_10_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 6.pdf Giới hạn truy cập | Impact of a Pilot School-Based Nutrition Intervention on Dietary Knowledge, Attitudes, Behavior and Nutritional Status of Syrian Refugee Children in the Bekaa, Lebanon | 653.64 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_11_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 7.pdf Giới hạn truy cập | Best Practices and Innovative Solutions to Overcome Barriers to Delivering Policy, Systems and Environmental Changes in Rural Communities | 701.54 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_12_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 8.pdf Giới hạn truy cập | What Drives Food Insecurity in Western Australia? How the Perceptions of People at Risk Differ to Those of Stakeholders | 1.25 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_13_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 9.pdf Giới hạn truy cập | Metabolic Syndrome among Refugee Women from the West Bank, Palestine: A Cross-Sectional Study | 624.55 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_14_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 10.pdf Giới hạn truy cập | Consumption of Fruits and Vegetables by Low-Income Brazilian Undergraduate Students: A Cross-Sectional Study | 611.35 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_15_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 11.pdf Giới hạn truy cập | Increased Adiposity as a Potential Risk Factor for Lower Academic Performance: A Cross-Sectional Study in Chilean Adolescents from Low-to-Middle Socioeconomic Background | 664.35 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_16_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 12.pdf Giới hạn truy cập | The Identification of the Factors Related to Household Food Insecurity among Indigenous People (Orang Asli) in Peninsular Malaysia under Traditional Food Systems | 713.88 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_17_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 13.pdf Giới hạn truy cập | Strategies to Address the Complex Challenge of Improving Regional and Remote Children’s Fruit and Vegetable Consumption | 615.69 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_18_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 14.pdf Giới hạn truy cập | Does Village Chicken-Keeping Contribute to Young Children’s Diets and Growth? A Longitudinal Observational Study in Rural Tanzania | 1.18 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_19_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 15.pdf Giới hạn truy cập | Socio-Demographic Factors and Body Image Perception Are Associated with BMI-For-Age among Children Living in Welfare Homes in Selangor, Malaysia | 642.85 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_20_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 16.pdf Giới hạn truy cập | Canadian Children from Food Insecure Households Experience Low Self-Esteem and Self-Efficacy for Healthy Lifestyle Choices | 616.36 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_21_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 17.pdf Giới hạn truy cập | South West Food Community: A Place-Based Pilot Study to Understand the Food Security System | 787.27 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_22_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 18.pdf Giới hạn truy cập | Food-Insecure Household’s Self-Reported Perceptions of Food Labels, Product Attributes and Consumption Behaviours | 621.59 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_23_Nutrition and Vulnerable Groups_Chapter 19.pdf Giới hạn truy cập | The Food Literacy Action Logic Model: A Tertiary Education Sector Innovative Strategy to Support the Charitable Food Sectors Need for Food Literacy Training | 1.44 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11077_24_Nutrition and Vulnerable Groups_Back cover.pdf Giới hạn truy cập | Back cover | 566.34 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.