Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31893
Nhan đề: Innovative Preservation Technology for the Fresh Fruit and Vegetables
Tác giả: Pace, Bernardo
Cefola, Maria
Từ khoá: Fresh Fruit and Vegetables
Citric Acid
Botrytis cinerea
Plasma-Activated Water
Năm xuất bản: 2021
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: This book is a printed edition of the Special Issue Innovative Preservation Technology for the Fresh Fruit and Vegetables that was published in Foods.
Mô tả: 120 p. : ill. ; 8.9 Mb https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-1329-4 CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31893
ISBN: 978-3-0365-1329-4
Bộ sưu tập: Kỹ thuật_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA9880_1_Innovative_Preservation_Technology_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover1.1 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9880_2_Innovative_Preservation_Technology_Front matter.pdf
  Giới hạn truy cập
Front matter66.47 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9880_3_Innovative_Preservation_Technology_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents37.79 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9880_4_Innovative_Preservation_Technology_About the Editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Editors27.71 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9880_5_Innovative_Preservation_Technology_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Innovative Preservation Technology for the Fresh Fruit and Vegetables83.29 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9880_6_Innovative_Preservation_Technology_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Active Cardboard Box with Smart Internal Lining Based on Encapsulated Essential Oils for Enhancing the Shelf Life of Fresh Mandarins1.43 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9880_7_Innovative_Preservation_Technology_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Combined Effect of Dipping in Oxalic or in Citric Acid and Low O2 Modified Atmosphere, to Preserve the Quality of Fresh-Cut Lettuce during Storage264.98 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9880_8_Innovative_Preservation_Technology_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Kelulut Honey Nanoparticles Coating on the Changes of Respiration Rate, Ascorbic Acid, and Total Phenolic Content of Papaya (Carica papaya L.) during Cold Storage1.94 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9880_9_Innovative_Preservation_Technology_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Cutting Styles on Quality and Antioxidant Activity of Stored Fresh-Cut Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) Cultivars2.03 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9880_10_Innovative_Preservation_Technology_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Combination of Low Fluctuation of Temperature with TiO2 Photocatalytic/Ozone for the Quality Maintenance of Postharvest Peach2.01 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9880_11_Innovative_Preservation_Technology_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Botrytis cinerea and Table Grapes: A Review of the Main Physical, Chemical, and Bio-Based Control Treatments in Post-Harvest306.63 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9880_12_Innovative_Preservation_Technology_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Plasma-Activated Water (PAW) as a Disinfection Technology for Bacterial Inactivation with a Focus on Fruit and Vegetables136.35 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.