Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31663
Nhan đề: Rapid Methods for Assessing Food Safety and Quality
Tác giả: Schirone, Maria (editor)
Visciano, Pierina (editor)
Từ khoá: Food Safety Food
Quality Foodborne
Diseases Pathogens
Physicochemical And Sensory Characteristics
Analytical Methods
Năm xuất bản: 2020
Nhà xuất bản: MDPI,
Tóm tắt: The use of rapid analytical methods can benefit food companies by saving time and cost, so it is eligible to develop new reliable assays for a good and fast control of products through the entire food chain.
Mô tả: CC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03943-345-2
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31663
ISBN: 9783039433452
Bộ sưu tập: Công nghệ thực phẩm_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA9937_1_Rapid Methods_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers740.1 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_2_Rapid Methods_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents525.28 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_3_Rapid Methods_Rapid Methods.pdf
  Giới hạn truy cập
Rapid Methods for Assessing Food Safety and Quality585.04 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_4_Rapid Methods_Detection of Histamine.pdf
  Giới hạn truy cập
Detection of Histamine Based on Gold Nanoparticles with Dual Sensor System of Colorimetric and Fluorescence2.27 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_5_Rapid Methods_FT-NIR.pdf
  Giới hạn truy cập
FT-NIR Analysis of Intact Table Grape Berries to Understand Consumer Preference Driving Factors1.29 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_6_Rapid Methods_Validation.pdf
  Giới hạn truy cập
Validation of a Commercial Loop-Mediated Isothermal Amplification (LAMP) Assay for the Rapid Detection of Anisakis spp. DNA in Processed Fish Products1.57 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_7_Rapid Methods_A Real-Time.pdf
  Giới hạn truy cập
A Real-Time PCR Screening Assay for Rapid Detection of Listeria Monocytogenes Outbreak Strains3.81 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_8_Rapid Methods_The Influence.pdf
  Giới hạn truy cập
The Influence of Different Smoking Procedures on the Content of 16 PAHs in Traditional Dry Cured Smoked Meat “Hercegovaˇcka Peˇcenica”591.58 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_9_Rapid Methods_Accreditation Procedure.pdf
  Giới hạn truy cập
Accreditation Procedure for Trichinella spp. Detection in Slaughterhouses: The Experience of an Internal Laboratory in Italy2.14 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_10_Rapid Methods_Validation Including.pdf
  Giới hạn truy cập
Validation Including Uncertainty Estimation of a GC–MS/MS Method for Determination of Selected Halogenated Priority Substances in Fish Using Rapid and Efficient Lipid Removing Sample Preparation690.49 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_11_Rapid Methods_Relationship between.pdf
  Giới hạn truy cập
Relationship betweenWater Activity and Moisture Content in Floral Honey944.28 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.