Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31663
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorSchirone, Maria (editor)-
dc.contributor.authorVisciano, Pierina (editor)-
dc.date.accessioned2021-06-23T01:50:48Z-
dc.date.available2021-06-23T01:50:48Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.isbn9783039433452-
dc.identifier.otherSA9937-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31663-
dc.descriptionCC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03943-345-2vi
dc.description.abstractThe use of rapid analytical methods can benefit food companies by saving time and cost, so it is eligible to develop new reliable assays for a good and fast control of products through the entire food chain.vi
dc.language.isoenvi
dc.publisherMDPI,vi
dc.subjectFood Safety Foodvi
dc.subjectQuality Foodbornevi
dc.subjectDiseases Pathogensvi
dc.subjectPhysicochemical And Sensory Characteristicsvi
dc.subjectAnalytical Methodsvi
dc.titleRapid Methods for Assessing Food Safety and Qualityvi
dc.typeBookvi
Bộ sưu tập: Công nghệ thực phẩm_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA9937_1_Rapid Methods_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers740.1 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_2_Rapid Methods_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents525.28 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_3_Rapid Methods_Rapid Methods.pdf
  Giới hạn truy cập
Rapid Methods for Assessing Food Safety and Quality585.04 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_4_Rapid Methods_Detection of Histamine.pdf
  Giới hạn truy cập
Detection of Histamine Based on Gold Nanoparticles with Dual Sensor System of Colorimetric and Fluorescence2.27 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_5_Rapid Methods_FT-NIR.pdf
  Giới hạn truy cập
FT-NIR Analysis of Intact Table Grape Berries to Understand Consumer Preference Driving Factors1.29 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_6_Rapid Methods_Validation.pdf
  Giới hạn truy cập
Validation of a Commercial Loop-Mediated Isothermal Amplification (LAMP) Assay for the Rapid Detection of Anisakis spp. DNA in Processed Fish Products1.57 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_7_Rapid Methods_A Real-Time.pdf
  Giới hạn truy cập
A Real-Time PCR Screening Assay for Rapid Detection of Listeria Monocytogenes Outbreak Strains3.81 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_8_Rapid Methods_The Influence.pdf
  Giới hạn truy cập
The Influence of Different Smoking Procedures on the Content of 16 PAHs in Traditional Dry Cured Smoked Meat “Hercegovaˇcka Peˇcenica”591.58 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_9_Rapid Methods_Accreditation Procedure.pdf
  Giới hạn truy cập
Accreditation Procedure for Trichinella spp. Detection in Slaughterhouses: The Experience of an Internal Laboratory in Italy2.14 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_10_Rapid Methods_Validation Including.pdf
  Giới hạn truy cập
Validation Including Uncertainty Estimation of a GC–MS/MS Method for Determination of Selected Halogenated Priority Substances in Fish Using Rapid and Efficient Lipid Removing Sample Preparation690.49 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9937_11_Rapid Methods_Relationship between.pdf
  Giới hạn truy cập
Relationship betweenWater Activity and Moisture Content in Floral Honey944.28 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.