Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/4708
Nhan đề: A Treatise on Adulterations of Food, and Culinary Poisons
Tác giả: Accum, Fredrick
Từ khoá: Food adulteration and inspection
Food poisoning
Food
Năm xuất bản: 2008
Nhà xuất bản: Echo Library
Tóm tắt: THIS Treatise, as its title expresses, is intended to exhibit easy methods of detecting the fraudulent adulterations of food, and of other articles, classed either among the necessaries or luxuries of the table; and to put the unwary on their guard against the use of such commodities as are contaminated with substances deleterious to health.
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/4708
Bộ sưu tập: Khoa học cơ bản_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA1945_A Treatise on Adulterations of Food, and Culinary Poisons by Accum.pdf
  Giới hạn truy cập
A Treatise on Adulterations of Food, and Culinary Poisons1.04 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.