Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/4708
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Accum, Fredrick | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-27T04:29:55Z | - |
dc.date.available | 2018-11-27T04:29:55Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.other | SA1945 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/4708 | - |
dc.description.abstract | THIS Treatise, as its title expresses, is intended to exhibit easy methods of detecting the fraudulent adulterations of food, and of other articles, classed either among the necessaries or luxuries of the table; and to put the unwary on their guard against the use of such commodities as are contaminated with substances deleterious to health. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | Echo Library | vi |
dc.subject | Food adulteration and inspection | vi |
dc.subject | Food poisoning | vi |
dc.subject | Food | vi |
dc.title | A Treatise on Adulterations of Food, and Culinary Poisons | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Khoa học cơ bản_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA1945_A Treatise on Adulterations of Food, and Culinary Poisons by Accum.pdf Giới hạn truy cập | A Treatise on Adulterations of Food, and Culinary Poisons | 1.04 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.