Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33079
Nhan đề: Benefits of Resveratrol Supplementation
Tác giả: Fernandez-Quintela, Alfredo (editor)
Portillo, María P. (editor)
Từ khoá: Resveratrol supplementation
Mechanisms of action
Bioavailability
Resveratrol metabolites
Combinatorial strategies
Benefits on health
Năm xuất bản: 2019
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: In recent years, great attention has been paid to polyphenols due to their positive effects on health. One of the most widely-studied phenolic compounds is resveratrol. This molecule, which is naturally present in some foods, shows beneficial effects on various physiological and biochemical processes, thus representing a potential tool for the prevention or the treatment of diseases highly prevalent in our society. Several of these beneficial effects have been observed in human beings, but others only in pre-clinical studies so far, and therefore, it is mandatory to continue with the scientific research in this field. Indeed, new knowledge concerning these issues could enable the development of novel functional foods or nutraceuticals, incorporating resveratrol, suitable for preventing or treating diseases such as cancer, cardiovascular diseases, obesity, dislipemia, insulin resistance and diabetes, liver diseases, etc.
Mô tả: x, 265 p. ; 5.31 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03921-276-7 ; CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33079
ISBN: 9783039212767
Bộ sưu tập: Công nghệ thực phẩm_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA11075_1_Benefits of Resveratrol Supplementation_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover643.25 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_2_Benefits of Resveratrol Supplementation_Copyright.pdf
  Giới hạn truy cập
Copyright542.22 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_3_Benefits of Resveratrol Supplementation_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents526.21 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_4_Benefits of Resveratrol Supplementation_About the editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the editors517.37 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_5_Benefits of Resveratrol Supplementation_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface to ”Benefits of Resveratrol Supplementation”521.73 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_6_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Gene Expression of Sirtuin-1 and Endogenous Secretory Receptor for Advanced Glycation End Products in Healthy and Slightly Overweight Subjects after Caloric Restriction and Resveratrol Administration604.31 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_7_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Induction of p53 Phosphorylation at Serine 20 by Resveratrol Is Required to Activate p53 Target Genes, Restoring Apoptosis in MCF-7 Cells Resistant to Cisplatin930.42 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_8_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
The Synergistic Effects of Resveratrol combined with Resistant Training on Exercise Performance and Physiological Adaption1.21 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_9_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Resveratrol, a Dietary-Derived Polyphenol, on the Oxidative Stress and Polyol Pathway in the Lens of Rats with Streptozotocin-Induced Diabetes669.93 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_10_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chatper 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Do the Effects of Resveratrol on Thermogenic and Oxidative Capacities in IBAT and Skeletal Muscle Depend on Feeding Conditions?1.26 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_11_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Do the Effects of Resveratrol on Thermogenic and Oxidative Capacities in IBAT and Skeletal Muscle Depend on Feeding Conditions?735.07 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_12_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Tissular Distribution and Metabolism of trans-ε-Viniferin after Intraperitoneal Injection in Rat666.86 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_13_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Resveratrol on the Renin-Angiotensin System in the Aging Kidney834 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_14_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Potential Involvement of Peripheral Leptin/STAT3 Signaling in the Effects of Resveratrol and Its Metabolites on Reducing Body Fat Accumulation755.63 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_15_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
In Vitro Anticancer Properties of Table Grape Powder Extract (GPE) in Prostate Cancer825.19 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_16_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Beneficial Effects of Resveratrol Administration—Focus on Potential Biochemical Mechanisms in Cardiovascular Conditions659.1 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_17_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Study of Potential Anti-Inflammatory Effects of Red Wine Extract and Resveratrol through a Modulation of Interleukin-1-Beta in Macrophages1.03 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_18_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Health Effects of Resveratrol: Results from Human Intervention Trials699.98 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_19_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Solid Dispersion of Resveratrol Supported on Magnesium DiHydroxide (Resv@MDH) Microparticles Improves Oral Bioavailability704.36 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_20_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 15.pdf
  Giới hạn truy cập
Protective Effect of Resveratrol against Ischemia-Reperfusion Injury via Enhanced High Energy Compounds and eNOS-SIRT1 Expression in Type 2 Diabetic Female Rat Heart800.16 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_21_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 16.pdf
  Giới hạn truy cập
Resveratrol and Its Human Metabolites—Effects on Metabolic Health and Obesity854.03 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11075_22_Benefits of Resveratrol Supplementation_Back cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Back cover571.17 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.