Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32479
Nhan đề: Modern Technologies and Their Influence in Fermentation Quality
Tác giả: Santiago Benito
Từ khoá: Non-Saccharomyces Species on Wine Fermentation Quality Parameters
Wine Chemical Composition
Low-Alcoholic Fermented Beverage
Human Health-Promoting Compounds
Năm xuất bản: 2020
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: This book is a printed edition of the Special Issue Modern Technologies and Their Influence in Fermentation Quality that was published in Fermentation.
Mô tả: 220 p. : ill. ; 16.9 Mb https://doi.org/10.3390/books978-3-03928-948-6 CC BY
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32479
ISBN: 978-3-03928-948-6
Bộ sưu tập: Kỹ thuật_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10467_1_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover705.98 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_2_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Front matter.pdf
  Giới hạn truy cập
Front matter525.97 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_3_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents515.48 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_4_Modern_Technologies_and_Their_Influence_About the Editor.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Editor501.61 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_5_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Modern Technologies and Their Influence in Fermentation Quality571.29 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_6_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
The Management of Compounds that Influence Human Health in Modern Winemaking from an HACCP Point of View639.12 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_7_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
The Importance of Yeasts on Fermentation Quality and Human Health-Promoting Compounds †1.84 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_8_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Climate Changes and Food Quality: The Potential of Microbial Activities as Mitigating Strategies in the Wine Sector629.95 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_9_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
The Influence of Non-Saccharomyces Species on Wine Fermentation Quality Parameters1.1 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_10_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Selection of Native Non-Saccharomyces Yeasts with Biocontrol Activity against Spoilage Yeasts in Order to Produce Healthy Regional Wines822.85 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_11_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Sequential Inoculation with Non-Saccharomyces and Saccharomyces Yeasts on Riesling Wine Chemical Composition845.43 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_12_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Modulation of Wine Flavor using Hanseniaspora uvarum in Combination with Different Saccharomyces cerevisiae, Lactic Acid Bacteria Strains and Malolactic Fermentation Strategies1.49 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_13_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Impact on Sensory and Aromatic Profile of Low Ethanol Malbec Wines Fermented by Sequential Culture of Hanseniaspora uvarum and Saccharomyces cerevisiae Native Yeasts1.05 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_14_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Influence of Native Saccharomyces cerevisiae Strains from D.O. “Vinos de Madrid” in the Volatile Profile of White Wines1.96 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_15_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
The Influence of Selected Autochthonous Saccharomyces cerevisiae Strains on the Physicochemical and Sensory Properties of Narince Wines3.45 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_16_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Preliminary Characterization of Yeasts from Bombino Bianco, a Grape Variety of Apulian Region, and Selection of an Isolate as a Potential Starter667.74 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_17_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Looking at the Origin: Some Insights into the General and Fermentative Microbiota of Vineyard Soil3.39 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_18_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Impact of Must Replacement and Hot Pre-Fermentative Maceration on the Color of Uruguayan Tannat Red Wines1.55 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_19_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 15.pdf
  Giới hạn truy cập
Optimized pH and Its Control Strategy Lead to Enhanced Itaconic Acid Fermentation by Aspergillus terreus on Glucose Substrate757.9 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10467_20_Modern_Technologies_and_Their_Influence_Article 16.pdf
  Giới hạn truy cập
Development of A Low-Alcoholic Fermented Beverage Employing Cashew Apple Juice and Non-Conventional Yeasts4.33 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.