Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32469
Nhan đề: Safety, Quality and Processing of Fruits and Vegetables
Tác giả: Urszula Tylewicz
Silvia Tappi
Malgorzata Nowacka
Từ khoá: Microwave Spectroscopy
Mango Juice
High Hydrostatic Pressure Processing
Valorization of Tomato Surplus and Waste Fractions
Năm xuất bản: 2020
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: This book is a printed edition of the Special Issue Safety, Quality and Processing of Fruits and Vegetables that was published in Foods.
Mô tả: 216 p. : ill. ; 13.8 Mb https://doi.org/10.3390/books978-3-03928-087-2 CC BY
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32469
ISBN: 978-3-03928-087-2
Bộ sưu tập: Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10457_1_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover720.95 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_2_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Front matter.pdf
  Giới hạn truy cập
Front matter540.88 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_3_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents522.37 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_4_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_About the Editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Editors504.24 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_5_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Safety, Quality, and Processing of Fruits and Vegetables565.68 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_6_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Pulsed Light treatment below a Critical Fluence (3.82 J/cm2) minimizes photo-degradation and browning of a model Phenolic (Gallic Acid) Solution1.33 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_7_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Analysis of Apple Candying by Microwave Spectroscopy958.42 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_8_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Thermo-Sonication and Ultra-High Pressure on the Quality and Phenolic Profile of Mango Juice843.45 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_9_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
The Application of Combined Pre-Treatment with Utilization of Sonication and Reduced Pressure to Accelerate the Osmotic Dehydration Process and Modify the Selected Properties of Cranberries1.91 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_10_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Improved Physicochemical and Structural Properties of Blueberries by High Hydrostatic Pressure Processing1.62 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_11_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Convective Drying of Fresh and Frozen Raspberries and Change of Their Physical and Nutritive Properties1.21 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_12_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Phenolic and Antioxidant Analysis of Olive Leaves Extracts (Olea europaea L.) Obtained by High Voltage Electrical Discharges (HVED)3.11 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_13_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
The Impact of Pulsed Electric Field on the Extraction of Bioactive Compounds from Beetroot1.09 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_14_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Valorization of Tomato Surplus and Waste Fractions: A Case Study Using Norway, Belgium, Poland, and Turkey as Examples2.28 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_15_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Understanding the Properties of Starch in Potatoes (Solanum tuberosum var. Agria) after Being Treated with Pulsed Electric Field Processing3.54 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_16_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Selection and Evaluation of 21 Potato (Solanum Tuberosum) Breeding Clones for Cold Chip Processing1.4 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.