Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32469
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorUrszula Tylewicz-
dc.contributor.authorSilvia Tappi-
dc.contributor.authorMalgorzata Nowacka-
dc.date.accessioned2021-07-17T06:29:50Z-
dc.date.available2021-07-17T06:29:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.isbn978-3-03928-087-2-
dc.identifier.otherSA10457-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32469-
dc.description216 p. : ill. ; 13.8 Mb https://doi.org/10.3390/books978-3-03928-087-2 CC BYvi
dc.description.abstractThis book is a printed edition of the Special Issue Safety, Quality and Processing of Fruits and Vegetables that was published in Foods.vi
dc.language.isoenvi
dc.publisherMDPIvi
dc.subjectMicrowave Spectroscopyvi
dc.subjectMango Juicevi
dc.subjectHigh Hydrostatic Pressure Processingvi
dc.subjectValorization of Tomato Surplus and Waste Fractionsvi
dc.titleSafety, Quality and Processing of Fruits and Vegetablesvi
dc.typeBookvi
Bộ sưu tập: Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10457_1_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover720.95 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_2_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Front matter.pdf
  Giới hạn truy cập
Front matter540.88 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_3_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents522.37 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_4_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_About the Editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Editors504.24 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_5_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Safety, Quality, and Processing of Fruits and Vegetables565.68 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_6_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Pulsed Light treatment below a Critical Fluence (3.82 J/cm2) minimizes photo-degradation and browning of a model Phenolic (Gallic Acid) Solution1.33 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_7_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Analysis of Apple Candying by Microwave Spectroscopy958.42 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_8_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Thermo-Sonication and Ultra-High Pressure on the Quality and Phenolic Profile of Mango Juice843.45 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_9_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
The Application of Combined Pre-Treatment with Utilization of Sonication and Reduced Pressure to Accelerate the Osmotic Dehydration Process and Modify the Selected Properties of Cranberries1.91 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_10_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Improved Physicochemical and Structural Properties of Blueberries by High Hydrostatic Pressure Processing1.62 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_11_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Convective Drying of Fresh and Frozen Raspberries and Change of Their Physical and Nutritive Properties1.21 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_12_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Phenolic and Antioxidant Analysis of Olive Leaves Extracts (Olea europaea L.) Obtained by High Voltage Electrical Discharges (HVED)3.11 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_13_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
The Impact of Pulsed Electric Field on the Extraction of Bioactive Compounds from Beetroot1.09 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_14_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Valorization of Tomato Surplus and Waste Fractions: A Case Study Using Norway, Belgium, Poland, and Turkey as Examples2.28 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_15_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Understanding the Properties of Starch in Potatoes (Solanum tuberosum var. Agria) after Being Treated with Pulsed Electric Field Processing3.54 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10457_16_Safety_Quality_and_Processing_of_Fruits_Article 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Selection and Evaluation of 21 Potato (Solanum Tuberosum) Breeding Clones for Cold Chip Processing1.4 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.