Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32124
Nhan đề: Effects of Polyphenol-Rich Foods on Human Health Vol. 1
Tác giả: Grosso, Giuseppe (editor)
Từ khoá: Polyphenols
Polyphenol-rich foods
Antioxidants
Inflammation
Flavonoids
Phenolic acids
Năm xuất bản: 2018
Nhà xuất bản: MDPI,
Tóm tắt: This Special Issue welcomes original research and reviews of literature concerning polyphenol-rich foods and the following topics: Observational studies on established nutritional cohorts (preferred), case-control studies, or population sample on the association with chronic diseases; level of evidence on the association with human health, including systematic reviews and meta-analyses; description and characterization of main polyphenol components; description of mechanism of action, pathways, and targets at molecular level, including the interaction with gut microbiota.
Mô tả: CC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-135-1
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32124
ISBN: 9783038971351
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10525_1_Effects of PolyphenolRich_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers1.01 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_2_Effects of PolyphenolRich_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents518.15 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_3_Effects of PolyphenolRich_About the Special Issue Editor.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Special Issue Editor502.35 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_4_Effects of PolyphenolRich_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface522.64 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_5_Effects of PolyphenolRich_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Absorption Profile of (Poly)Phenolic Compounds after Consumption of Three Food Supplements Containing 36 Different Fruits, Vegetables, and Berries1.71 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_6_Effects of PolyphenolRich_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Association between Coffee Consumption and Its Polyphenols with Cardiovascular Risk Factors: A Population-Based Study649.6 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_7_Effects of PolyphenolRich_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Gelidium elegans Regulates the AMPK-PRDM16-UCP-1 Pathway and Has a Synergistic Effect with Orlistat on Obesity-Associated Features in Mice Fed a High-Fat Diet2.36 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_8_Effects of PolyphenolRich_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Genistein Ameliorates Ischemia/Reperfusion-Induced Renal Injury in a SIRT1-Dependent Manner9.81 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_9_Effects of PolyphenolRich_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Association of Polyphenol Biomarkers with Cardiovascular Disease and Mortality Risk: A Systematic Review and Meta-Analysis of Observational Studies1.27 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_10_Effects of PolyphenolRich_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Polyphenol Levels Are Inversely Correlated with Body Weight and Obesity in an Elderly Population after 5 Years of Follow Up (The Randomised PREDIMED Study)843.38 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_11_Effects of PolyphenolRich_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
A Critical Review on Polyphenols and Health Benefits of Black Soybeans1.61 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_12_Effects of PolyphenolRich_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
The Effect of Isomaltulose Together with Green Tea on Glycemic Response and Antioxidant Capacity: A Single-Blind, Crossover Study in Healthy Subjects3.22 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_13_Effects of PolyphenolRich_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
The Neuroprotective Effects of Phenolic Acids: Molecular Mechanism of Action2.02 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_14_Effects of PolyphenolRich_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
NAFLD and Atherosclerosis Are Prevented by a Natural Dietary Supplement Containing Curcumin, Silymarin, Guggul, Chlorogenic Acid and Inulin in Mice Fed a High-Fat Diet1.78 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_15_Effects of PolyphenolRich_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Nutraceutical Value of Citrus Flavanones and Their Implications in Cardiovascular Disease1.12 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_16_Effects of PolyphenolRich_Article 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Polyphenols on Oxidative Stress-Mediated Injury in Cardiomyocytes1.62 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_17_Effects of PolyphenolRich_Article 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Seabuckthorn Leaves Extract and Flavonoid Glycosides Extract from Seabuckthorn Leaves Ameliorates Adiposity, Hepatic Steatosis, Insulin Resistance, and Inflammation in Diet-Induced Obesity2.7 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_18_Effects of PolyphenolRich_Article 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Antioxidant and Antihypertensive Effects of a Chemically Defined Fraction of Syrah Red Wine on Spontaneously Hypertensive Rats1.47 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_19_Effects of PolyphenolRich_Article 15.pdf
  Giới hạn truy cập
Influence of Hesperidin on the Systemic and Intestinal Rat Immune Response727.74 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_20_Effects of PolyphenolRich_Article 16.pdf
  Giới hạn truy cập
Kaempherol and Luteolin Decrease Claudin-2 Expression Mediated by Inhibition of STAT3 in Lung Adenocarcinoma A549 Cells2.12 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_21_Effects of PolyphenolRich_Article 17.pdf
  Giới hạn truy cập
Fruits for Prevention and Treatment of Cardiovascular Diseases718.9 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_22_Effects of PolyphenolRich_Article 18.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Epigallocatechin-3-Gallate on Autophagic Lipolysis in Adipocytes7.91 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_23_Effects of PolyphenolRich_Article 19.pdf
  Giới hạn truy cập
Dietary Natural Products for Prevention and Treatment of Breast Cancer1.72 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_24_Effects of PolyphenolRich_Article 20.pdf
  Giới hạn truy cập
A Systematic Review and Meta-Analysis of the Effects of Flavanol-Containing Tea, Cocoa and Apple Products on Body Composition and Blood Lipids: Exploring the Factors Responsible for Variability in Their Efficacy789.67 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_25_Effects of PolyphenolRich_Article 21.pdf
  Giới hạn truy cập
Dietary Phytochemicals Promote Health by Enhancing Antioxidant Defence in a Pig Model1.02 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10525_26_Effects of PolyphenolRich_Article 22.pdf
  Giới hạn truy cập
Whole Grain Intake and Glycaemic Control in Healthy Subjects: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials1.6 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.