Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32124
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Grosso, Giuseppe (editor) | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-06T06:36:47Z | - |
dc.date.available | 2021-07-06T06:36:47Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.isbn | 9783038971351 | - |
dc.identifier.other | SA10525 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32124 | - |
dc.description | CC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-135-1 | vi |
dc.description.abstract | This Special Issue welcomes original research and reviews of literature concerning polyphenol-rich foods and the following topics: Observational studies on established nutritional cohorts (preferred), case-control studies, or population sample on the association with chronic diseases; level of evidence on the association with human health, including systematic reviews and meta-analyses; description and characterization of main polyphenol components; description of mechanism of action, pathways, and targets at molecular level, including the interaction with gut microbiota. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI, | vi |
dc.subject | Polyphenols | vi |
dc.subject | Polyphenol-rich foods | vi |
dc.subject | Antioxidants | vi |
dc.subject | Inflammation | vi |
dc.subject | Flavonoids | vi |
dc.subject | Phenolic acids | vi |
dc.title | Effects of Polyphenol-Rich Foods on Human Health Vol. 1 | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Y học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10525_1_Effects of PolyphenolRich_Covers.pdf Giới hạn truy cập | Covers | 1.01 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_2_Effects of PolyphenolRich_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 518.15 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_3_Effects of PolyphenolRich_About the Special Issue Editor.pdf Giới hạn truy cập | About the Special Issue Editor | 502.35 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_4_Effects of PolyphenolRich_Preface.pdf Giới hạn truy cập | Preface | 522.64 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_5_Effects of PolyphenolRich_Article 1.pdf Giới hạn truy cập | Absorption Profile of (Poly)Phenolic Compounds after Consumption of Three Food Supplements Containing 36 Different Fruits, Vegetables, and Berries | 1.71 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_6_Effects of PolyphenolRich_Article 2.pdf Giới hạn truy cập | Association between Coffee Consumption and Its Polyphenols with Cardiovascular Risk Factors: A Population-Based Study | 649.6 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_7_Effects of PolyphenolRich_Article 3.pdf Giới hạn truy cập | Gelidium elegans Regulates the AMPK-PRDM16-UCP-1 Pathway and Has a Synergistic Effect with Orlistat on Obesity-Associated Features in Mice Fed a High-Fat Diet | 2.36 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_8_Effects of PolyphenolRich_Article 4.pdf Giới hạn truy cập | Genistein Ameliorates Ischemia/Reperfusion-Induced Renal Injury in a SIRT1-Dependent Manner | 9.81 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_9_Effects of PolyphenolRich_Article 5.pdf Giới hạn truy cập | Association of Polyphenol Biomarkers with Cardiovascular Disease and Mortality Risk: A Systematic Review and Meta-Analysis of Observational Studies | 1.27 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_10_Effects of PolyphenolRich_Article 6.pdf Giới hạn truy cập | Polyphenol Levels Are Inversely Correlated with Body Weight and Obesity in an Elderly Population after 5 Years of Follow Up (The Randomised PREDIMED Study) | 843.38 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_11_Effects of PolyphenolRich_Article 7.pdf Giới hạn truy cập | A Critical Review on Polyphenols and Health Benefits of Black Soybeans | 1.61 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_12_Effects of PolyphenolRich_Article 8.pdf Giới hạn truy cập | The Effect of Isomaltulose Together with Green Tea on Glycemic Response and Antioxidant Capacity: A Single-Blind, Crossover Study in Healthy Subjects | 3.22 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_13_Effects of PolyphenolRich_Article 9.pdf Giới hạn truy cập | The Neuroprotective Effects of Phenolic Acids: Molecular Mechanism of Action | 2.02 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_14_Effects of PolyphenolRich_Article 10.pdf Giới hạn truy cập | NAFLD and Atherosclerosis Are Prevented by a Natural Dietary Supplement Containing Curcumin, Silymarin, Guggul, Chlorogenic Acid and Inulin in Mice Fed a High-Fat Diet | 1.78 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_15_Effects of PolyphenolRich_Article 11.pdf Giới hạn truy cập | Nutraceutical Value of Citrus Flavanones and Their Implications in Cardiovascular Disease | 1.12 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_16_Effects of PolyphenolRich_Article 12.pdf Giới hạn truy cập | Effects of Polyphenols on Oxidative Stress-Mediated Injury in Cardiomyocytes | 1.62 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_17_Effects of PolyphenolRich_Article 13.pdf Giới hạn truy cập | Seabuckthorn Leaves Extract and Flavonoid Glycosides Extract from Seabuckthorn Leaves Ameliorates Adiposity, Hepatic Steatosis, Insulin Resistance, and Inflammation in Diet-Induced Obesity | 2.7 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_18_Effects of PolyphenolRich_Article 14.pdf Giới hạn truy cập | Antioxidant and Antihypertensive Effects of a Chemically Defined Fraction of Syrah Red Wine on Spontaneously Hypertensive Rats | 1.47 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_19_Effects of PolyphenolRich_Article 15.pdf Giới hạn truy cập | Influence of Hesperidin on the Systemic and Intestinal Rat Immune Response | 727.74 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_20_Effects of PolyphenolRich_Article 16.pdf Giới hạn truy cập | Kaempherol and Luteolin Decrease Claudin-2 Expression Mediated by Inhibition of STAT3 in Lung Adenocarcinoma A549 Cells | 2.12 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_21_Effects of PolyphenolRich_Article 17.pdf Giới hạn truy cập | Fruits for Prevention and Treatment of Cardiovascular Diseases | 718.9 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_22_Effects of PolyphenolRich_Article 18.pdf Giới hạn truy cập | Effects of Epigallocatechin-3-Gallate on Autophagic Lipolysis in Adipocytes | 7.91 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_23_Effects of PolyphenolRich_Article 19.pdf Giới hạn truy cập | Dietary Natural Products for Prevention and Treatment of Breast Cancer | 1.72 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_24_Effects of PolyphenolRich_Article 20.pdf Giới hạn truy cập | A Systematic Review and Meta-Analysis of the Effects of Flavanol-Containing Tea, Cocoa and Apple Products on Body Composition and Blood Lipids: Exploring the Factors Responsible for Variability in Their Efficacy | 789.67 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_25_Effects of PolyphenolRich_Article 21.pdf Giới hạn truy cập | Dietary Phytochemicals Promote Health by Enhancing Antioxidant Defence in a Pig Model | 1.02 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10525_26_Effects of PolyphenolRich_Article 22.pdf Giới hạn truy cập | Whole Grain Intake and Glycaemic Control in Healthy Subjects: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials | 1.6 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.