Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32115
Nhan đề: Dairy Products
Tác giả: Bradley, Beth Rice (editor)
O'Sullivan, Therese (editor)
Từ khoá: Dairy
Milk
Cheese
Yogurt
Năm xuất bản: 2018
Nhà xuất bản: MDPI,
Tóm tắt: Dairy proteins may assist in maintaining skeletal muscle mass, particularly post-exercise. Whereas research into individual dairy components is ongoing, the overall dairy food matrix may offer benefits as well. For example, the fermentation process involved in cheese and yoghurt production may enhance the nutritional and functional abilities of these foods.
Mô tả: CC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-369-0
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32115
ISBN: 9783038973690
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10516_1_Dairy Products_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers670.2 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_2_Dairy Products_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents529.96 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_3_Dairy Products_About the Special Issue Editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Special Issue Editors510.38 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_4_Dairy Products_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface514.03 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_5_Dairy Products_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Gastric Emptying and Gastrointestinal Transit Compared among Native and Hydrolyzed Whey and Casein Milk Proteins in an Aged Rat Model2.86 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_6_Dairy Products_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Enrichment of Probiotic Fermented Milk with Green Banana Pulp: Characterization Microbiological, Physicochemical and Sensory5.96 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_7_Dairy Products_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Daily Intake of Milk Powder and Risk of Celiac Disease in Early Childhood: A Nested Case-Control Study680.25 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_8_Dairy Products_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Milk Fermented by Specific Lactobacillus Strains Regulates the Serum Levels of IL-6, TNF-α and IL-10 Cytokines in a LPS-Stimulated Murine Model2.72 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_9_Dairy Products_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Associations of Dairy Intake with Arterial Stiffness in Brazilian Adults: The Brazilian Longitudinal Study of Adult Health (ELSA-Brasil)1.16 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_10_Dairy Products_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
The Consumption of Dairy and Its Association with Nutritional Status in the South East Asian Nutrition Surveys (SEANUTS)610.47 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_11_Dairy Products_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Bovine Lactoferrin Modulates Dendritic Cell Differentiation and Function772.27 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_12_Dairy Products_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Supplementation of a Whey Peptide Rich in Tryptophan-Tyrosine-Related Peptides on Cognitive Performance in Healthy Adults: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study821.13 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_13_Dairy Products_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Metabolism of Caprine Milk Carbohydrates by Probiotic Bacteria and Caco-2:HT29–MTX Epithelial Co-Cultures and Their Impact on Intestinal Barrier Integrity1.4 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_14_Dairy Products_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Importance of Health Aspects in Polish Consumer Choices of Dairy Products619.29 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_15_Dairy Products_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Vitamin D Fortification of Fluid Milk Products and Their Contribution to Vitamin D Intake and Vitamin D Status in Observational Studies—A Review1.27 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_16_Dairy Products_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Bioavailability of Vitamin B12 from Dairy Products Using a Pig Model645.69 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_17_Dairy Products_Article 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Food Byproducts as Sustainable Ingredients for Innovative and Healthy Dairy Foods788.29 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10516_18_Dairy Products_Article 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Induction of Trained Innate Immunity in Human Monocytes by Bovine Milk and Milk-Derived Immunoglobulin G744.79 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.