Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32115
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bradley, Beth Rice (editor) | - |
dc.contributor.author | O'Sullivan, Therese (editor) | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-06T03:40:07Z | - |
dc.date.available | 2021-07-06T03:40:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.isbn | 9783038973690 | - |
dc.identifier.other | SA10516 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32115 | - |
dc.description | CC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-369-0 | vi |
dc.description.abstract | Dairy proteins may assist in maintaining skeletal muscle mass, particularly post-exercise. Whereas research into individual dairy components is ongoing, the overall dairy food matrix may offer benefits as well. For example, the fermentation process involved in cheese and yoghurt production may enhance the nutritional and functional abilities of these foods. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI, | vi |
dc.subject | Dairy | vi |
dc.subject | Milk | vi |
dc.subject | Cheese | vi |
dc.subject | Yogurt | vi |
dc.title | Dairy Products | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Y học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10516_1_Dairy Products_Covers.pdf Giới hạn truy cập | Covers | 670.2 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_2_Dairy Products_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 529.96 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_3_Dairy Products_About the Special Issue Editors.pdf Giới hạn truy cập | About the Special Issue Editors | 510.38 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_4_Dairy Products_Preface.pdf Giới hạn truy cập | Preface | 514.03 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_5_Dairy Products_Article 1.pdf Giới hạn truy cập | Gastric Emptying and Gastrointestinal Transit Compared among Native and Hydrolyzed Whey and Casein Milk Proteins in an Aged Rat Model | 2.86 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_6_Dairy Products_Article 2.pdf Giới hạn truy cập | Enrichment of Probiotic Fermented Milk with Green Banana Pulp: Characterization Microbiological, Physicochemical and Sensory | 5.96 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_7_Dairy Products_Article 3.pdf Giới hạn truy cập | Daily Intake of Milk Powder and Risk of Celiac Disease in Early Childhood: A Nested Case-Control Study | 680.25 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_8_Dairy Products_Article 4.pdf Giới hạn truy cập | Milk Fermented by Specific Lactobacillus Strains Regulates the Serum Levels of IL-6, TNF-α and IL-10 Cytokines in a LPS-Stimulated Murine Model | 2.72 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_9_Dairy Products_Article 4.pdf Giới hạn truy cập | Associations of Dairy Intake with Arterial Stiffness in Brazilian Adults: The Brazilian Longitudinal Study of Adult Health (ELSA-Brasil) | 1.16 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_10_Dairy Products_Article 5.pdf Giới hạn truy cập | The Consumption of Dairy and Its Association with Nutritional Status in the South East Asian Nutrition Surveys (SEANUTS) | 610.47 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_11_Dairy Products_Article 6.pdf Giới hạn truy cập | Bovine Lactoferrin Modulates Dendritic Cell Differentiation and Function | 772.27 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_12_Dairy Products_Article 7.pdf Giới hạn truy cập | Effect of Supplementation of a Whey Peptide Rich in Tryptophan-Tyrosine-Related Peptides on Cognitive Performance in Healthy Adults: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study | 821.13 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_13_Dairy Products_Article 8.pdf Giới hạn truy cập | Metabolism of Caprine Milk Carbohydrates by Probiotic Bacteria and Caco-2:HT29–MTX Epithelial Co-Cultures and Their Impact on Intestinal Barrier Integrity | 1.4 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_14_Dairy Products_Article 9.pdf Giới hạn truy cập | Importance of Health Aspects in Polish Consumer Choices of Dairy Products | 619.29 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_15_Dairy Products_Article 10.pdf Giới hạn truy cập | Vitamin D Fortification of Fluid Milk Products and Their Contribution to Vitamin D Intake and Vitamin D Status in Observational Studies—A Review | 1.27 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_16_Dairy Products_Article 11.pdf Giới hạn truy cập | Bioavailability of Vitamin B12 from Dairy Products Using a Pig Model | 645.69 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_17_Dairy Products_Article 12.pdf Giới hạn truy cập | Food Byproducts as Sustainable Ingredients for Innovative and Healthy Dairy Foods | 788.29 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10516_18_Dairy Products_Article 13.pdf Giới hạn truy cập | Induction of Trained Innate Immunity in Human Monocytes by Bovine Milk and Milk-Derived Immunoglobulin G | 744.79 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.