Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31790
Nhan đề: Fate of Free, “Masked” and Conjugated/Modified forms of Mycotoxins
Tác giả: Suman, Michele (Ed.)
Từ khoá: Mycotoxins
Masked mycotoxins
Modified mycotoxins
Conjugated mycotoxins
Chemical fate
Toxicological fate
Food processing
Food commodities
Analytical methods
Năm xuất bản: 2021
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: Chemical and toxicological fate of mycotoxins is significantly related also to food processing, which implies high temperature, additives/improvers, long processing time, fermentation, etc. For example, this can then determine the release of parent compounds from/to conjugated forms as well as the ‘masking’ phenomenon associated with the mechanical energy and heat generated, which can prompt reactions with organic macromolecules. Thus, it is fundamental to develop proper analytical methods able to quantify all the different forms in both raw materials and finished food products; beside this it is crucial to assess human/animal exposure to modified forms of the various toxin forms in addition to the parent compounds, because many modified forms are hydrolyzed into the parent compounds or released from the matrix during digestion.
Mô tả: vii, 151p: illustrations (some color); 9.6 MB. https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-0159-8
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31790
ISBN: 9783036501598 (PDF)
Bộ sưu tập: Khoa học cơ bản_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10009_0.Fate of Free_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents536.19 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_0.Fate of Free_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover.1.44 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_1.Fate of Free_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Fate of Ergot Alkaloids during Laboratory Scale Durum Processing and Pasta Production1.1 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_2.Fate of Free_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Review : Mycotoxins during the Processes of Nixtamalization and Tortilla Production1.03 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_3.Fate of Free_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
The Influence of Processing Parameters on the Mitigation of Deoxynivalenol during Industrial Baking2.86 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_4.Fate of Free_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Occurrence of the Ochratoxin A Degradation Product 20R-Ochratoxin A in Coffee and Other Food: An Update932.61 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_5.Fate of Free_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Emerging Fusarium Mycotoxins Fusaproliferin, Beauvericin, Enniatins, and Moniliformin in Serbian Maize1.4 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_6.Fate of Free_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Fluorescence Polarization Immunoassay for the Determination of T-2 and HT-2 Toxins and Their Glucosides in Wheat1.6 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_7.Fate of Free_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Determination of Deoxynivalenol Biomarkers in Italian Urine Samples526.15 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_8.Fate of Free_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Acrylamide Reduction Strategy in Combination with Deoxynivalenol Mitigation in Industrial Biscuits Production1.41 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_9.Fate of Free_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Selected Trichothecenes in Barley Malt and Beer from Poland and an Assessment of Dietary Risks Associated with their Consumption325.08 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_10.Fate of Free_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Conversion of Deoxynivalenol-3-Glucoside to Deoxynivalenol during Chinese Steamed Bread Processing566.78 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10009_11.Fate of Free_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Editorial: Fate of Free and Modified Forms of Mycotoxins during Food Processing180.64 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.