Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31790
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Suman, Michele (Ed.) | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-24T06:17:16Z | - |
dc.date.available | 2021-06-24T06:17:16Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.isbn | 9783036501598 (PDF) | - |
dc.identifier.other | SA10009 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31790 | - |
dc.description | vii, 151p: illustrations (some color); 9.6 MB. https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-0159-8 | vi |
dc.description.abstract | Chemical and toxicological fate of mycotoxins is significantly related also to food processing, which implies high temperature, additives/improvers, long processing time, fermentation, etc. For example, this can then determine the release of parent compounds from/to conjugated forms as well as the ‘masking’ phenomenon associated with the mechanical energy and heat generated, which can prompt reactions with organic macromolecules. Thus, it is fundamental to develop proper analytical methods able to quantify all the different forms in both raw materials and finished food products; beside this it is crucial to assess human/animal exposure to modified forms of the various toxin forms in addition to the parent compounds, because many modified forms are hydrolyzed into the parent compounds or released from the matrix during digestion. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI | vi |
dc.subject | Mycotoxins | vi |
dc.subject | Masked mycotoxins | vi |
dc.subject | Modified mycotoxins | vi |
dc.subject | Conjugated mycotoxins | vi |
dc.subject | Chemical fate | vi |
dc.subject | Toxicological fate | vi |
dc.subject | Food processing | vi |
dc.subject | Food commodities | vi |
dc.subject | Analytical methods | vi |
dc.title | Fate of Free, “Masked” and Conjugated/Modified forms of Mycotoxins | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Khoa học cơ bản_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10009_0.Fate of Free_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 536.19 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_0.Fate of Free_Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover. | 1.44 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_1.Fate of Free_Article 1.pdf Giới hạn truy cập | Fate of Ergot Alkaloids during Laboratory Scale Durum Processing and Pasta Production | 1.1 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_2.Fate of Free_Article 2.pdf Giới hạn truy cập | Review : Mycotoxins during the Processes of Nixtamalization and Tortilla Production | 1.03 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_3.Fate of Free_Article 3.pdf Giới hạn truy cập | The Influence of Processing Parameters on the Mitigation of Deoxynivalenol during Industrial Baking | 2.86 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_4.Fate of Free_Article 4.pdf Giới hạn truy cập | Occurrence of the Ochratoxin A Degradation Product 20R-Ochratoxin A in Coffee and Other Food: An Update | 932.61 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_5.Fate of Free_Article 5.pdf Giới hạn truy cập | Emerging Fusarium Mycotoxins Fusaproliferin, Beauvericin, Enniatins, and Moniliformin in Serbian Maize | 1.4 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_6.Fate of Free_Article 6.pdf Giới hạn truy cập | Fluorescence Polarization Immunoassay for the Determination of T-2 and HT-2 Toxins and Their Glucosides in Wheat | 1.6 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_7.Fate of Free_Article 7.pdf Giới hạn truy cập | Determination of Deoxynivalenol Biomarkers in Italian Urine Samples | 526.15 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_8.Fate of Free_Article 8.pdf Giới hạn truy cập | Acrylamide Reduction Strategy in Combination with Deoxynivalenol Mitigation in Industrial Biscuits Production | 1.41 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_9.Fate of Free_Article 9.pdf Giới hạn truy cập | Selected Trichothecenes in Barley Malt and Beer from Poland and an Assessment of Dietary Risks Associated with their Consumption | 325.08 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_10.Fate of Free_Article 10.pdf Giới hạn truy cập | Conversion of Deoxynivalenol-3-Glucoside to Deoxynivalenol during Chinese Steamed Bread Processing | 566.78 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10009_11.Fate of Free_Article 11.pdf Giới hạn truy cập | Editorial: Fate of Free and Modified Forms of Mycotoxins during Food Processing | 180.64 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.