Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31500
Nhan đề: | Emotion and Its Relationship to Acceptance, Food Choice, and Consumption: The New Perspective |
Tác giả: | Prinyawiwatkul, Witoon Cruz, Adriano Gomes da |
Từ khoá: | Food-evoked emotions Sensory liking Consumer acceptance Purchase intent Health risk Benefit statement |
Năm xuất bản: | 2021 |
Nhà xuất bản: | MDPI Books |
Tóm tắt: | This Special Issue of Foods aims to publish both original and cutting-edge research and comprehensive reviews contributing to a deeper understanding of food-evoked emotion, food choice, acceptance, and consumption. Papers from multi- and interdisciplinary perspectives, such as food and sensory sciences, culinology and gastronomy, nutrition and health sciences, psychology, business and marketing, and consumer behavior are highly desirable and very welcome. |
Mô tả: | vii, 109 p, ; 4,42 MB ; DOI: https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-0371-4 CC BY |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31500 |
ISBN: | 978-3-0365-0371-4 |
Bộ sưu tập: | Quản trị kinh doanh_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.