Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31500
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Prinyawiwatkul, Witoon | - |
dc.contributor.author | Cruz, Adriano Gomes da | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-16T09:59:02Z | - |
dc.date.available | 2021-06-16T09:59:02Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.isbn | 978-3-0365-0371-4 | - |
dc.identifier.other | SA9783 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31500 | - |
dc.description | vii, 109 p, ; 4,42 MB ; DOI: https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-0371-4 CC BY | vi |
dc.description.abstract | This Special Issue of Foods aims to publish both original and cutting-edge research and comprehensive reviews contributing to a deeper understanding of food-evoked emotion, food choice, acceptance, and consumption. Papers from multi- and interdisciplinary perspectives, such as food and sensory sciences, culinology and gastronomy, nutrition and health sciences, psychology, business and marketing, and consumer behavior are highly desirable and very welcome. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI Books | vi |
dc.subject | Food-evoked emotions | vi |
dc.subject | Sensory liking | vi |
dc.subject | Consumer acceptance | vi |
dc.subject | Purchase intent | vi |
dc.subject | Health risk | vi |
dc.subject | Benefit statement | vi |
dc.title | Emotion and Its Relationship to Acceptance, Food Choice, and Consumption: The New Perspective | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Quản trị kinh doanh_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.