Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31438
Nhan đề: New Frontiers in Acrylamide Study in Foods
Tác giả: Mesías, Marta (editor)
Delgado-Andrade, Cristina (editor)
Morales, Francisco J. (editor)
Từ khoá: Chemical process contaminants
Maillard reaction
Food safety
Risk/benefit
Mitigation
Exposure
Năm xuất bản: 2021
Nhà xuất bản: MDPI,
Tóm tắt: This Special Issue is open to contributions aimed at exploring recent advances on the acrylamide issue in foods that includes novel insight on its chemistry of formation and elimination, effective mitigation strategies, rapid monitoring techniques, the risk/benefit approach, exposure assessment, in order to enhance our understanding for this process contaminant and its dietary exposure.
Mô tả: 158 p. : ill. ; 10 Mb
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31438
ISBN: 9783036500317
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA9824_1_New Frontiers_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers1.87 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9824_2_New Frontiers_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents513.62 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9824_3_New Frontiers_Introduction.pdf
  Giới hạn truy cập
Introduction to the Special Issue: New Frontiers in Acrylamide Study in Foods—Formation, Analysis and Exposure Assessment557.12 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9824_4_New Frontiers_Review of Research.pdf
  Giới hạn truy cập
Review of Research into the Determination of Acrylamide in Foods1.7 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9824_5_New Frontiers_Determination.pdf
  Giới hạn truy cập
Determination of Acrylamide in Biscuits by High-Resolution Orbitrap Mass Spectrometry: A Novel Application1.19 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9824_6_New Frontiers_Potato Tuber.pdf
  Giới hạn truy cập
Potato Tuber Chemical Properties in Storage as Affected by Cultivar and Nitrogen Rate: Implications for Acrylamide Formation1.04 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9824_7_New Frontiers_Formation of Acrylamide.pdf
  Giới hạn truy cập
Formation of Acrylamide and Other Heat-Induced Compounds during Panela Production859.8 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9824_8_New Frontiers_Effects of Thawing.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Thawing and Frying Methods on the Formation of Acrylamide and Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Chicken Meat2.3 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9824_9_New Frontiers_Industrial Strategies.pdf
  Giới hạn truy cập
Industrial Strategies to Reduce Acrylamide Formation in Californian-Style Green Ripe Olives1.15 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9824_10_New Frontiers_How Far Is.pdf
  Giới hạn truy cập
How Far Is the Spanish Snack Sector from Meeting the Acrylamide Regulation 2017/2158?2.43 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9824_11_New Frontiers_Are Household.pdf
  Giới hạn truy cập
Are Household Potato Frying Habits Suitable for Preventing Acrylamide Exposure?1.86 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9824_12_New Frontiers_Assessment.pdf
  Giới hạn truy cập
Assessment of Healthy and Harmful Maillard Reaction Products in a Novel Coffee Cascara Beverage: Melanoidins and Acrylamide1.1 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.