Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31438
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Mesías, Marta (editor) | - |
dc.contributor.author | Delgado-Andrade, Cristina (editor) | - |
dc.contributor.author | Morales, Francisco J. (editor) | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-15T15:13:50Z | - |
dc.date.available | 2021-06-15T15:13:50Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.isbn | 9783036500317 | - |
dc.identifier.other | SA9824 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31438 | - |
dc.description | 158 p. : ill. ; 10 Mb | vi |
dc.description.abstract | This Special Issue is open to contributions aimed at exploring recent advances on the acrylamide issue in foods that includes novel insight on its chemistry of formation and elimination, effective mitigation strategies, rapid monitoring techniques, the risk/benefit approach, exposure assessment, in order to enhance our understanding for this process contaminant and its dietary exposure. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI, | vi |
dc.subject | Chemical process contaminants | vi |
dc.subject | Maillard reaction | vi |
dc.subject | Food safety | vi |
dc.subject | Risk/benefit | vi |
dc.subject | Mitigation | vi |
dc.subject | Exposure | vi |
dc.title | New Frontiers in Acrylamide Study in Foods | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Y học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA9824_1_New Frontiers_Covers.pdf Giới hạn truy cập | Covers | 1.87 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9824_2_New Frontiers_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 513.62 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9824_3_New Frontiers_Introduction.pdf Giới hạn truy cập | Introduction to the Special Issue: New Frontiers in Acrylamide Study in Foods—Formation, Analysis and Exposure Assessment | 557.12 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9824_4_New Frontiers_Review of Research.pdf Giới hạn truy cập | Review of Research into the Determination of Acrylamide in Foods | 1.7 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9824_5_New Frontiers_Determination.pdf Giới hạn truy cập | Determination of Acrylamide in Biscuits by High-Resolution Orbitrap Mass Spectrometry: A Novel Application | 1.19 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9824_6_New Frontiers_Potato Tuber.pdf Giới hạn truy cập | Potato Tuber Chemical Properties in Storage as Affected by Cultivar and Nitrogen Rate: Implications for Acrylamide Formation | 1.04 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9824_7_New Frontiers_Formation of Acrylamide.pdf Giới hạn truy cập | Formation of Acrylamide and Other Heat-Induced Compounds during Panela Production | 859.8 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9824_8_New Frontiers_Effects of Thawing.pdf Giới hạn truy cập | Effects of Thawing and Frying Methods on the Formation of Acrylamide and Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Chicken Meat | 2.3 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9824_9_New Frontiers_Industrial Strategies.pdf Giới hạn truy cập | Industrial Strategies to Reduce Acrylamide Formation in Californian-Style Green Ripe Olives | 1.15 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9824_10_New Frontiers_How Far Is.pdf Giới hạn truy cập | How Far Is the Spanish Snack Sector from Meeting the Acrylamide Regulation 2017/2158? | 2.43 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9824_11_New Frontiers_Are Household.pdf Giới hạn truy cập | Are Household Potato Frying Habits Suitable for Preventing Acrylamide Exposure? | 1.86 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9824_12_New Frontiers_Assessment.pdf Giới hạn truy cập | Assessment of Healthy and Harmful Maillard Reaction Products in a Novel Coffee Cascara Beverage: Melanoidins and Acrylamide | 1.1 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.