Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31166
Nhan đề: Food Delivery Service During Social Distancing: Proactively Preventing or Potentially Spreading Coronavirus Disease–2019?
Tác giả: Nguyen, H.D. Trang
Vu, C. Danh
Từ khoá: COVID-19
delivery service
infection
pre-symptomatic
Năm xuất bản: 2020
Nhà xuất bản: Disaster Medicine and Public Health Preparedness , Volume 14 , Issue 3 , June 2020 , pp. e9 - e10
Tóm tắt: Social distancing and a shelter-in-place order are among the measures implemented to effectively prevent the spread of coronavirus disease–2019 (COVID-19). 1 The shutdown of all nonessential services and restriction of restaurants to takeout service, in response to the social distancing measures, spark surge in food delivery service. Such a service has been touted as being a useful, convenient, and safe means to reduce the risk of exposure to infection sources of the novel coronavirus. Nevertheless, this distribution method may still pose a potential risk of spreading the disease.
Mô tả: 2p.; 388kb
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31166
ISSN: 1935-7893
1938-744X
Bộ sưu tập: Bài báo khoa học giảng viên

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
BBKH2477_Food Delivery Service During Social Distancing.pdf
  Giới hạn truy cập
Food Delivery Service During Social Distancing: Proactively Preventing or Potentially Spreading Coronavirus Disease–2019?387.91 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.