Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31166
Nhan đề: | Food Delivery Service During Social Distancing: Proactively Preventing or Potentially Spreading Coronavirus Disease–2019? |
Tác giả: | Nguyen, H.D. Trang Vu, C. Danh |
Từ khoá: | COVID-19 delivery service infection pre-symptomatic |
Năm xuất bản: | 2020 |
Nhà xuất bản: | Disaster Medicine and Public Health Preparedness , Volume 14 , Issue 3 , June 2020 , pp. e9 - e10 |
Tóm tắt: | Social distancing and a shelter-in-place order are among the measures implemented to effectively prevent the spread of coronavirus disease–2019 (COVID-19). 1 The shutdown of all nonessential services and restriction of restaurants to takeout service, in response to the social distancing measures, spark surge in food delivery service. Such a service has been touted as being a useful, convenient, and safe means to reduce the risk of exposure to infection sources of the novel coronavirus. Nevertheless, this distribution method may still pose a potential risk of spreading the disease. |
Mô tả: | 2p.; 388kb |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31166 |
ISSN: | 1935-7893 1938-744X |
Bộ sưu tập: | Bài báo khoa học giảng viên |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
BBKH2477_Food Delivery Service During Social Distancing.pdf Giới hạn truy cập | Food Delivery Service During Social Distancing: Proactively Preventing or Potentially Spreading Coronavirus Disease–2019? | 387.91 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.