Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31166
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorNguyen, H.D. Trang-
dc.contributor.authorVu, C. Danh-
dc.date.accessioned2021-06-10T02:00:23Z-
dc.date.available2021-06-10T02:00:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.issn1935-7893-
dc.identifier.issn1938-744X-
dc.identifier.otherBBKH2477-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31166-
dc.description2p.; 388kbvi
dc.description.abstractSocial distancing and a shelter-in-place order are among the measures implemented to effectively prevent the spread of coronavirus disease–2019 (COVID-19). 1 The shutdown of all nonessential services and restriction of restaurants to takeout service, in response to the social distancing measures, spark surge in food delivery service. Such a service has been touted as being a useful, convenient, and safe means to reduce the risk of exposure to infection sources of the novel coronavirus. Nevertheless, this distribution method may still pose a potential risk of spreading the disease.vi
dc.language.isoenvi
dc.publisherDisaster Medicine and Public Health Preparedness , Volume 14 , Issue 3 , June 2020 , pp. e9 - e10vi
dc.subjectCOVID-19vi
dc.subjectdelivery servicevi
dc.subjectinfectionvi
dc.subjectpre-symptomaticvi
dc.titleFood Delivery Service During Social Distancing: Proactively Preventing or Potentially Spreading Coronavirus Disease–2019?vi
dc.typeArticlevi
Bộ sưu tập: Bài báo khoa học giảng viên

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
BBKH2477_Food Delivery Service During Social Distancing.pdf
  Giới hạn truy cập
Food Delivery Service During Social Distancing: Proactively Preventing or Potentially Spreading Coronavirus Disease–2019?387.91 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.