Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/12953
Nhan đề: Greening food processing industries in vietnam: constraints and opportunities
Tác giả: Trần, Thị Mỹ Diệu
Từ khoá: industrial ecology
industrial zone
pollution prevention
sustainable development
Vietnam
Năm xuất bản: 2006
Nhà xuất bản: Environment, Development and Sustainability (2006) 8: 229–249
Tóm tắt: The food processing sector in Vietnam plays a vital role in its economic development, but its rapid growth seems to go hand-in-hand with environmental deterioration. Several decades of applying the conventional end-of-pipe approach made clear that it only deals with treating the symptoms. It is necessary to combine technological (end-of-pipe) solutions to overcome urgent pollution problems with ways to prevent wastes from being generated or to reuse their valuable material. This article presents a methodology for analyzing the possibilities for waste prevention in food processing industry in Vietnam.
Mô tả: DOI 10.1007/s10668-005-9016-1
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/12953
ISSN: 1573-2975 (Online)
Bộ sưu tập: Bài báo khoa học giảng viên

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
BBKH19_TRAN THI MY DIEU_2016.pdf
  Giới hạn truy cập
Greening food processing industries in vietnam: constraints and opportunities124.29 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.