Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/12953
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thị Mỹ Diệu | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-02T06:52:04Z | - |
dc.date.available | 2019-12-02T06:52:04Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.issn | 1573-2975 (Online) | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/12953 | - |
dc.description | DOI 10.1007/s10668-005-9016-1 | vi |
dc.description.abstract | The food processing sector in Vietnam plays a vital role in its economic development, but its rapid growth seems to go hand-in-hand with environmental deterioration. Several decades of applying the conventional end-of-pipe approach made clear that it only deals with treating the symptoms. It is necessary to combine technological (end-of-pipe) solutions to overcome urgent pollution problems with ways to prevent wastes from being generated or to reuse their valuable material. This article presents a methodology for analyzing the possibilities for waste prevention in food processing industry in Vietnam. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | Environment, Development and Sustainability (2006) 8: 229–249 | vi |
dc.subject | industrial ecology | vi |
dc.subject | industrial zone | vi |
dc.subject | pollution prevention | vi |
dc.subject | sustainable development | vi |
dc.subject | Vietnam | vi |
dc.title | Greening food processing industries in vietnam: constraints and opportunities | vi |
dc.type | Article | vi |
Bộ sưu tập: | Bài báo khoa học giảng viên |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
BBKH19_TRAN THI MY DIEU_2016.pdf Giới hạn truy cập | Greening food processing industries in vietnam: constraints and opportunities | 124.29 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.