Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/12953
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorTrần, Thị Mỹ Diệu-
dc.date.accessioned2019-12-02T06:52:04Z-
dc.date.available2019-12-02T06:52:04Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.issn1573-2975 (Online)-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/12953-
dc.descriptionDOI 10.1007/s10668-005-9016-1vi
dc.description.abstractThe food processing sector in Vietnam plays a vital role in its economic development, but its rapid growth seems to go hand-in-hand with environmental deterioration. Several decades of applying the conventional end-of-pipe approach made clear that it only deals with treating the symptoms. It is necessary to combine technological (end-of-pipe) solutions to overcome urgent pollution problems with ways to prevent wastes from being generated or to reuse their valuable material. This article presents a methodology for analyzing the possibilities for waste prevention in food processing industry in Vietnam.vi
dc.language.isoenvi
dc.publisherEnvironment, Development and Sustainability (2006) 8: 229–249vi
dc.subjectindustrial ecologyvi
dc.subjectindustrial zonevi
dc.subjectpollution preventionvi
dc.subjectsustainable developmentvi
dc.subjectVietnamvi
dc.titleGreening food processing industries in vietnam: constraints and opportunitiesvi
dc.typeArticlevi
Bộ sưu tập: Bài báo khoa học giảng viên

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
BBKH19_TRAN THI MY DIEU_2016.pdf
  Giới hạn truy cập
Greening food processing industries in vietnam: constraints and opportunities124.29 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.