Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33564
Nhan đề: Taste, Nutrition and Health
Tác giả: Tepper, Beverly J. (Ed)
Barbarossa, Iole Tomassini (Ed.)
Từ khoá: Taste
Nutrition
Health
Sensory science
Nutrition
Physiology
Năm xuất bản: 2020
Nhà xuất bản: MDPI Books
Tóm tắt: This special issue on “Taste, Nutrition, and Health” presents original research communications and comprehensive reviews on topics of broad interest to researchers and educators in sensory science, nutrition, physiology, public health, and health care.
Mô tả: 350 p. ; 21.726 Kb ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03928-445-0 CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33564
ISBN: 978-3-03928-445-0
Bộ sưu tập: Xã hội học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA11433_1.Taste_Nutrition_and_Health.Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover746.42 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_2.Taste_Nutrition_and_Health.Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents521.87 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_3.Taste_Nutrition_and_Health.About.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Special Issue Editors502.92 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_4.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Taste, Nutrition, and Health578.63 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_5.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Sweet Taste as a Predictor of Dietary Intake: A Systematic Review769.16 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_6.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Quantifying Sweet Taste Liker Phenotypes: Time for Some Consistency in the Classification Criteria1.86 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_7.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
A Comparison of Psychophysical Dose-Response Behaviour across 16 Sweeteners2.02 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_8.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Assessing Food Liking: Comparison of Food Liking Questionnaires and Direct Food Tasting in Two Cultures634.7 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_9.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Relative Validity of a Food and Beverage Preference Questionnaire to Characterize Taste Phenotypes in Children Adolescents and Adults617.88 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_10.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
A Biopsychosocial Model of Sex Differences in Children’s Eating Behaviors1.33 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_11.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Influences of Psychological Traits and PROP Taster Status on Familiarity with and Choice of Phenol-Rich Foods and Beverages3.65 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_12.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
A Brief Review of Genetic Approaches to the Study of Food Preferences: Current Knowledge and Future Directions637.18 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_13.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Human Tongue Electrophysiological Response to Oleic Acid and Its Associations with PROP Taster Status and the CD36 Polymorphism3.32 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_14.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Fatty Acid Lingual Application Activates Gustatory and Reward Brain Circuits in the Mouse1.21 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_15.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Umami as an ‘Alimentary’ Taste. A New Perspective on Taste Classification653.51 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_16.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Distorted Taste and Impaired Oral Health in Patients with Sicca Complaints2.31 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_17.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Exploring Drivers of Liking of Low-Phenylalanine Products in Subjects with Phenyilketonuria Using Check-All-That-Apply Method1.82 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_18.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 15.pdf
  Giới hạn truy cập
A Preventive Prebiotic Supplementation Improves the Sweet Taste Perception in Diet-Induced Obese Mice1.21 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_19.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 16.pdf
  Giới hạn truy cập
Intraintestinal Delivery of Tastants Using a Naso-Duodenal-Ileal Catheter Does Not Influence Food Intake or Satiety1.29 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_20.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 17.pdf
  Giới hạn truy cập
Taste Perception and Caffeine Consumption: An fMRI Study1.8 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_21.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 18.pdf
  Giới hạn truy cập
Sweet and Umami Taste Perception Differs with Habitual Exercise in Males1.04 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_22.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 19.pdf
  Giới hạn truy cập
Modeling Associations between Chemosensation, Liking for Fats and Sweets, Dietary Behaviors and Body Mass Index in Chronic Smokers949.64 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_23.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 20.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Varying the Color, Aroma, Bitter, and Sweet Levels of a Grapefruit-Like Model Beverage on the Sensory Properties and Liking of the Consumer1.44 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_24.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 21.pdf
  Giới hạn truy cập
The Influence of Water Composition on Flavor and Nutrient Extraction in Green and Black Tea1.41 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11433_25.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 22.pdf
  Giới hạn truy cập
Estimation of Olfactory Sensitivity Using a Bayesian Adaptive Method2.36 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.