Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33564
Nhan đề: | Taste, Nutrition and Health |
Tác giả: | Tepper, Beverly J. (Ed) Barbarossa, Iole Tomassini (Ed.) |
Từ khoá: | Taste Nutrition Health Sensory science Nutrition Physiology |
Năm xuất bản: | 2020 |
Nhà xuất bản: | MDPI Books |
Tóm tắt: | This special issue on “Taste, Nutrition, and Health” presents original research communications and comprehensive reviews on topics of broad interest to researchers and educators in sensory science, nutrition, physiology, public health, and health care. |
Mô tả: | 350 p. ; 21.726 Kb ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03928-445-0 CC BY-NC-ND |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33564 |
ISBN: | 978-3-03928-445-0 |
Bộ sưu tập: | Xã hội học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA11433_1.Taste_Nutrition_and_Health.Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 746.42 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_2.Taste_Nutrition_and_Health.Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 521.87 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_3.Taste_Nutrition_and_Health.About.pdf Giới hạn truy cập | About the Special Issue Editors | 502.92 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_4.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 1.pdf Giới hạn truy cập | Taste, Nutrition, and Health | 578.63 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_5.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 2.pdf Giới hạn truy cập | Sweet Taste as a Predictor of Dietary Intake: A Systematic Review | 769.16 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_6.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 3.pdf Giới hạn truy cập | Quantifying Sweet Taste Liker Phenotypes: Time for Some Consistency in the Classification Criteria | 1.86 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_7.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 4.pdf Giới hạn truy cập | A Comparison of Psychophysical Dose-Response Behaviour across 16 Sweeteners | 2.02 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_8.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 5.pdf Giới hạn truy cập | Assessing Food Liking: Comparison of Food Liking Questionnaires and Direct Food Tasting in Two Cultures | 634.7 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_9.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 6.pdf Giới hạn truy cập | Relative Validity of a Food and Beverage Preference Questionnaire to Characterize Taste Phenotypes in Children Adolescents and Adults | 617.88 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_10.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 7.pdf Giới hạn truy cập | A Biopsychosocial Model of Sex Differences in Children’s Eating Behaviors | 1.33 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_11.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 8.pdf Giới hạn truy cập | Influences of Psychological Traits and PROP Taster Status on Familiarity with and Choice of Phenol-Rich Foods and Beverages | 3.65 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_12.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 9.pdf Giới hạn truy cập | A Brief Review of Genetic Approaches to the Study of Food Preferences: Current Knowledge and Future Directions | 637.18 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_13.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 10.pdf Giới hạn truy cập | Human Tongue Electrophysiological Response to Oleic Acid and Its Associations with PROP Taster Status and the CD36 Polymorphism | 3.32 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_14.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 11.pdf Giới hạn truy cập | Fatty Acid Lingual Application Activates Gustatory and Reward Brain Circuits in the Mouse | 1.21 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_15.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 12.pdf Giới hạn truy cập | Umami as an ‘Alimentary’ Taste. A New Perspective on Taste Classification | 653.51 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_16.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 13.pdf Giới hạn truy cập | Distorted Taste and Impaired Oral Health in Patients with Sicca Complaints | 2.31 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_17.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 14.pdf Giới hạn truy cập | Exploring Drivers of Liking of Low-Phenylalanine Products in Subjects with Phenyilketonuria Using Check-All-That-Apply Method | 1.82 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_18.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 15.pdf Giới hạn truy cập | A Preventive Prebiotic Supplementation Improves the Sweet Taste Perception in Diet-Induced Obese Mice | 1.21 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_19.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 16.pdf Giới hạn truy cập | Intraintestinal Delivery of Tastants Using a Naso-Duodenal-Ileal Catheter Does Not Influence Food Intake or Satiety | 1.29 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_20.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 17.pdf Giới hạn truy cập | Taste Perception and Caffeine Consumption: An fMRI Study | 1.8 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_21.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 18.pdf Giới hạn truy cập | Sweet and Umami Taste Perception Differs with Habitual Exercise in Males | 1.04 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_22.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 19.pdf Giới hạn truy cập | Modeling Associations between Chemosensation, Liking for Fats and Sweets, Dietary Behaviors and Body Mass Index in Chronic Smokers | 949.64 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_23.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 20.pdf Giới hạn truy cập | Effects of Varying the Color, Aroma, Bitter, and Sweet Levels of a Grapefruit-Like Model Beverage on the Sensory Properties and Liking of the Consumer | 1.44 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_24.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 21.pdf Giới hạn truy cập | The Influence of Water Composition on Flavor and Nutrient Extraction in Green and Black Tea | 1.41 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11433_25.Taste_Nutrition_and_Health.Chapter 22.pdf Giới hạn truy cập | Estimation of Olfactory Sensitivity Using a Bayesian Adaptive Method | 2.36 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.