Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33401
Nhan đề: | Sustainability in Food Consumption and Food Security |
Tác giả: | Popp, József H.c. (Ed.) Lakner, Zoltán (Ed.) Oláh, Judit (Ed.) |
Từ khoá: | Sustainable plant production Grain yield Vitality indices Sustainability |
Năm xuất bản: | 2020 |
Nhà xuất bản: | MDPI Books |
Tóm tắt: | This book discusses opportunities for and challenges to sustainable food systems from a food consumption and food security perspective by promoting healthy diets and increasing the focus on nutrition, with multiple implications for diet quality and vulnerable groups, reducing food loss and waste, agricultural transformation in the face of increasing competition for land use, responding to climate change and other environmental and social change, and introducing the bioeconomy concept to reduce the environmental impact of food production. |
Mô tả: | ix, 239p. ; 9.556 Kb ; CC BY-NC-ND https://doi.org/10.3390/books978-3-03936-373-5 |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33401 |
Bộ sưu tập: | Xã hội học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA11222_1.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 996.86 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_2.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 536.4 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_3.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.About, Preface.pdf Giới hạn truy cập | About + Preface | 558.56 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_4.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 1.pdf Giới hạn truy cập | Spelt Wheat: An Alternative for Sustainable Plant Production at Low N-Levels | 2.42 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_5.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 2.pdf Giới hạn truy cập | Motives and Role of Religiosity towards Consumer Purchase Behavior in Western Imported Food Products | 657.37 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_6.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 3.pdf Giới hạn truy cập | Sustainable Brand Management of Alimentary Goods | 630.25 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_7.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 4.pdf Giới hạn truy cập | Sustainable Value Creation in the Food Chain: A Consumer Perspective | 618.04 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_8.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 5.pdf Giới hạn truy cập | Search Strategies in Innovation Networks: The Case of the Hungarian Food Industry | 2.11 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_9.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 6.pdf Giới hạn truy cập | Food Origin Traceability from a Consumer’s Perspective | 598.56 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_10.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 7.pdf Giới hạn truy cập | The Bioeconomy and Foreign Trade in Food Products—A Sustainable Partnership at the European Level? | 668.93 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_11.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 8.pdf Giới hạn truy cập | Perception of Older Adults about Health-Related Functionality of Foods Compared with Other Age Groups | 1.91 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_12.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 9.pdf Giới hạn truy cập | Salmon Intake Intervention in the Vulnerable Group of Young Polish Women to Maintain Vitamin D Status during the Autumn Season | 711.31 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_13.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 10.pdf Giới hạn truy cập | Crisis Response and Supervision System for Food Security: A Comparative Analysis between Mainland China and Taiwan | 743.68 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_14.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 11.pdf Giới hạn truy cập | Quantification of Household Food Waste in Hungary: A Replication Study Using the FUSIONS Methodology | 1.15 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_15.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 12.pdf Giới hạn truy cập | Paucity of Nutrition Guidelines and Nutrient Quality of Meals Served to Kenyan Boarding High School Students | 611.67 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_16.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 13.pdf Giới hạn truy cập | Environmental Determinants of a Country’s Food Security in Short-Term and Long-Term Perspectives | 619.44 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_17.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 14.pdf Giới hạn truy cập | The Challenge of Feeding the World | 1.47 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11222_18.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 15.pdf Giới hạn truy cập | Losses in the Grain Supply Chain: Causes and Solutions | 1.87 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.