Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33401
Nhan đề: Sustainability in Food Consumption and Food Security
Tác giả: Popp, József H.c. (Ed.)
Lakner, Zoltán (Ed.)
Oláh, Judit (Ed.)
Từ khoá: Sustainable plant production
Grain yield
Vitality indices
Sustainability
Năm xuất bản: 2020
Nhà xuất bản: MDPI Books
Tóm tắt: This book discusses opportunities for and challenges to sustainable food systems from a food consumption and food security perspective by promoting healthy diets and increasing the focus on nutrition, with multiple implications for diet quality and vulnerable groups, reducing food loss and waste, agricultural transformation in the face of increasing competition for land use, responding to climate change and other environmental and social change, and introducing the bioeconomy concept to reduce the environmental impact of food production.
Mô tả: ix, 239p. ; 9.556 Kb ; CC BY-NC-ND https://doi.org/10.3390/books978-3-03936-373-5
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33401
Bộ sưu tập: Xã hội học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA11222_1.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover996.86 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_2.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents536.4 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_3.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.About, Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
About + Preface558.56 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_4.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Spelt Wheat: An Alternative for Sustainable Plant Production at Low N-Levels2.42 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_5.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Motives and Role of Religiosity towards Consumer Purchase Behavior in Western Imported Food Products657.37 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_6.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Sustainable Brand Management of Alimentary Goods630.25 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_7.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Sustainable Value Creation in the Food Chain: A Consumer Perspective618.04 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_8.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Search Strategies in Innovation Networks: The Case of the Hungarian Food Industry2.11 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_9.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Food Origin Traceability from a Consumer’s Perspective598.56 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_10.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
The Bioeconomy and Foreign Trade in Food Products—A Sustainable Partnership at the European Level?668.93 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_11.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Perception of Older Adults about Health-Related Functionality of Foods Compared with Other Age Groups1.91 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_12.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Salmon Intake Intervention in the Vulnerable Group of Young Polish Women to Maintain Vitamin D Status during the Autumn Season711.31 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_13.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Crisis Response and Supervision System for Food Security: A Comparative Analysis between Mainland China and Taiwan743.68 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_14.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Quantification of Household Food Waste in Hungary: A Replication Study Using the FUSIONS Methodology1.15 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_15.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Paucity of Nutrition Guidelines and Nutrient Quality of Meals Served to Kenyan Boarding High School Students611.67 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_16.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Environmental Determinants of a Country’s Food Security in Short-Term and Long-Term Perspectives619.44 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_17.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 14.pdf
  Giới hạn truy cập
The Challenge of Feeding the World1.47 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11222_18.Sustainability_in_Food_Consumption_and_Food_Security.Chapter 15.pdf
  Giới hạn truy cập
Losses in the Grain Supply Chain: Causes and Solutions1.87 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.