Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33255
Nhan đề: Nutrition and Chronic Conditions
Tác giả: Ojo, Omorogieva (editor)
Từ khoá: Nutrition and co-morbidities
Nutrition and diabetes
Micronutrients and diabetes
Nutrition and dementia
Nutrition and cardiovascular disease
Nutrition and stroke
Năm xuất bản: 2019
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: "The effects of nutrition in chronic conditions, such as diabetes, cardiovascular disease, dementia, stroke, and inflammatory bowel disease continue to generate interest among researchers. This stems from the fact that diet is a modifiable risk factor for these diseases, which manifest either as single entities or in co-morbid states in individuals and populations around the world. In particular, the prevalence of diabetes and cardiovascular disease is on the rise, especially in developed countries, but also in developing economies, partly due to lifestyle changes, including diet. For example, ischaemic heart disease is the leading cause of death globally. When combined with stroke, they accounted for 15 million deaths in 2015 and are the world’s greatest killers (WHO, 2017). Furthermore, WHO (2016), reported that there were an estimated 422 million adults who were living with diabetes in 2014. This is significantly higher than the 108 million in 1980, representing a rise in worldwide diabetes prevalence from 4.7% in 1980 to 8.5% in 2014 among the adult population. These chronic conditions and their associated complications have significant implications for morbidity and mortality, and huge costs to the health services around the world. The composition of the diet, the proportion and types of macronutrients and micronutrients present in the diet are major contributors to these diseases. In addition, the beneficial effects of nutritional interventions have been well documented although differences remain among researchers with respect to their overall impact. The evaluation of the role of nutrition in chronic conditions draws on its effect on body weight and body composition, glycaemic and insulin excursions, vascular remodelling and gastro-intestinal dysfunction."
Mô tả: ix , 228 p. : ill. ; 5.34 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-603-5 ; CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33255
ISBN: 9783038976035
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA11123_1_Nutrition and Chronic Conditions_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover638.69 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_2_Nutrition and Chronic Conditions_Copyright.pdf
  Giới hạn truy cập
Copyright528.12 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_3_Nutrition and Chronic Conditions_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents524.06 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_4_Nutrition and Chronic Conditions_About the editor.pdf
  Giới hạn truy cập
About the editor512.88 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_5_Nutrition and Chronic Conditions_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface to ”Nutrition and Chronic Conditions”514.03 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_6_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
The Effect of Dietary Glycaemic Index on Glycaemia in Patients with Type 2 Diabetes: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials734.55 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_7_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Different Dietary and Lifestyle Modification Therapies on Metabolic Syndrome in Prediabetic Arab Patients: A 12-Month Longitudinal Study1.37 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_8_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Dietary Inflammatory Index and Type 2 Diabetes Mellitus in Adults: The Diabetes Mellitus Survey of Mexico City705.65 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_9_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Virgin Olive Oils Differing in Their Bioactive Compound Contents on Metabolic Syndrome and Endothelial Functional Risk Biomarkers in Healthy Adults: A Randomized Double-Blind Controlled Trial773.56 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_10_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
The Effect of Low-Carbohydrate Diet on Glycemic Control in Patients with Type 2 Diabetes Mellitus872.02 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_11_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
SunGold Kiwifruit Supplementation of Individuals with Prediabetes Alters Gut Microbiota and Improves Vitamin C Status, Anthropometric and Clinical Markers1.26 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_12_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Nutritional Interventions as Beneficial Strategies to Delay Cognitive Decline in Healthy Older Individuals645.29 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_13_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Food Consumption, Knowledge, Attitudes, and Practices Related to Salt in Urban Areas in Five Sub-Saharan African Countries601.34 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_14_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Lactase Persistence, Milk Intake, and Adult Acne: A Mendelian Randomization Study of 20,416 Danish Adults601.57 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_15_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Dairy Intake and Acne Vulgaris: A Systematic Review and Meta-Analysis of 78,529 Children, Adolescents, and Young Adults1.39 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_16_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Association between Fasting Glucose Concentration, Lipid Profile and 25(OH)D Status in Children Aged 9–11674.03 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_17_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 12.pdf
  Giới hạn truy cập
What is the Validity of Questionnaires Assessing Fruit and Vegetable Consumption in Children When Compared with Blood Biomarkers? A Meta-Analysis1.14 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_18_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Cardiovascular Biomarkers in Association with Dietary Intake in a Longitudinal Study of Youth with Type 1 Diabetes619.38 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_19_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Food Perceptions and Dietary Changes for Chronic Condition Management in Rural Peru: Insights for Health Promotion618.06 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_20_Nutrition and Chronic Conditions_Chapter 15.pdf
  Giới hạn truy cập
The Role of Nutrients in Reducing the Risk for Noncommunicable Diseases during Aging1.04 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11123_21_Nutrition and Chronic Conditions_Back cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Back cover564.37 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.