Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33224
Nhan đề: Nutritional Intake and the Risk for Non-alcoholic Fatty Liver Disease (NAFLD)
Tác giả: Bergheim, Ina (editor)
Schattenberg, Jörn M. (editor)
Từ khoá: Nutrition
Dietary pattern
Metabolism
Intestinal barrier and microbiota
Non-alcoholic fatty liver disease
Macronutrients
Năm xuất bản: 2019
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: "General over-nutrition but also alterations of the dietary pattern (e.g., towards a higher intake of fat, cholesterol, and sugar—and herein especially fructose) are discussed as being critical in the development of non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD). However, it has also been suggested that a general reduction of caloric intake and/or modulation of dietary composition, be it in regards to fat or sugar intake, may have beneficial effects on liver status in settings of NAFLD. Furthermore, in more recent years the intake of pre- and probiotics but also specific micronutrients or secondary plant compounds also discussed a means in the prevention and therapy of this disease. Despite intense research efforts during the last decades, our understanding of the interaction of nutritional intake and the development but also prevention and cure of NAFLD is still limited. Providing a better understanding of the effects of diet and herein especially of specific macro- and micronutrients as well as pre- and probiotics and secondary plant compounds in the context of the development of NAFLD and its progression could lead to novel prevention and therapeutic strategies for this metabolic liver disease. This Special Issue will thus include original research and scientific perspectives on the relationship between NAFLD and dietary constituents that may 1) be involved in the development of the disease and 2) prevent its onset and progression. Mechanistic insights defining the contribution of certain nutritional factors (e.g., macronutrients like fat and sugar but also micronutrients and secondary plant compounds as well as pre- and probiotics) to the occurrence and management of NAFLD will improve our understanding of the disease and eventually lead to the development of universally accepted prevention and therapeutic strategies."
Mô tả: ix , 144 p. : ill. ; 2.42 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-599-1 ; CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33224
ISBN: 978-3-03897-599-1
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA11120_1_Nutritional Intake_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover167.07 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_2_Nutritional Intake_Copyright.pdf
  Giới hạn truy cập
Copyright53.32 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_3_Nutritional Intake_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents44.92 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_4_Nutritional Intake_About the editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the editors33.32 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_5_Nutritional Intake_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface to “Nutritional Intake and the Risk for Non-Alcoholic Fatty Liver Disease (NAFLD)”51.39 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_6_Nutritional Intake_Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
ChREBP Rather Than SHP Regulates Hepatic VLDL Secretion358.9 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_7_Nutritional Intake_Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Folate and B12 Levels Correlate with Histological Severity in NASH Patients109.17 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_8_Nutritional Intake_Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Circulating Phospholipid Patterns in NAFLD Patients Associated with a Combination of Metabolic Risk Factors196.01 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_9_Nutritional Intake_Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Beneficial and Paradoxical Roles of Anti-Oxidative Nutritional Support for Non-Alcoholic Fatty Liver Disease218.98 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_10_Nutritional Intake_Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Evaluation of a High Concentrate Omega-3 for Correcting the Omega-3 Fatty Acid Nutritional Deficiency in Non-Alcoholic Fatty Liver Disease (CONDIN)202.04 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_11_Nutritional Intake_Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Muscle Loss in Chronic Liver Diseases: The Example of Nonalcoholic Liver Disease120.4 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_12_Nutritional Intake_Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Dissociation of Fatty Liver and Insulin Resistance in I148M PNPLA3 Carriers: Differences in Diacylglycerol (DAG) FA18:1 Lipid Species as a Possible Explanation355.83 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_13_Nutritional Intake_Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Soybean Oil-Derived Poly-Unsaturated Fatty Acids Enhance Liver Damage in NAFLD Induced by Dietary Cholesterol524.99 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_14_Nutritional Intake_Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Article Non-Alcoholic Fatty Liver Disease in Overweight Children: Role of Fructose Intake and Dietary Pattern368.93 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_15_Nutritional Intake_Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Gut Permeability Might be Improved by Dietary Fiber in Individuals with Nonalcoholic Fatty Liver Disease (NAFLD) Undergoing Weight Reduction329.94 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11120_16_Nutritional Intake_Back cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Back cover94.13 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.