Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33222
Nhan đề: | Impact of Bioactive Peptides on Human Health |
Tác giả: | Majumder, Kaustav (editor) |
Từ khoá: | Bioactive peptides Food Proteins Functional Foods Nutraceuticals |
Năm xuất bản: | 2019 |
Nhà xuất bản: | MDPI |
Tóm tắt: | Food-derived bioactive peptides are increasingly becoming recognized as major food compounds for human health promotion by preventing the occurrence of chronic diseases through their impacts on the gastrointestinal, cardiovascular, immune, and nervous systems. New discoveries on bioactive peptides are important for the maintaining human health and commercial development of the area of functional foods and/or nutraceuticals. |
Mô tả: | ix , 214 p. : ill. ; 17.5 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-621-9 ; CC BY-NC-ND |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33222 |
ISBN: | 9783038976219 |
Bộ sưu tập: | Y học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA11119_1_Impact of Bioactive Peptides_Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 633.95 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_2_Impact of Bioactive Peptides_Copyright.pdf Giới hạn truy cập | Copyright | 529.88 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_3_Impact of Bioactive Peptides_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 521.76 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_4_Impact of Bioactive Peptides_About the editor.pdf Giới hạn truy cập | About the editor | 501.23 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_5_Impact of Bioactive Peptides_Preface.pdf Giới hạn truy cập | Preface to ”Impact of Bioactive Peptides on Human Health” | 532.51 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_6_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 1.pdf Giới hạn truy cập | Mechanistic Pathways Underlying the Antihypertensive Effect of Fermented Milk with Lactococcus lactis NRRL B-50571 in Spontaneously Hypertensive Rats | 681.14 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_7_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 2.pdf Giới hạn truy cập | Protective Effects of LSGYGP from Fish Skin Gelatin Hydrolysates on UVB-Induced MEFs by Regulation of Oxidative Stress and Matrix Metalloproteinase Activity | 10.81 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_8_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 3.pdf Giới hạn truy cập | Stability of Antiradical Activity of Protein Extracts and Hydrolysates from Dry-Cured Pork Loins with Probiotic Strains of LAB | 799.96 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_9_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 4.pdf Giới hạn truy cập | Egg and Soy-Derived Peptides and Hydrolysates: A Review of Their Physiological Actions against Diabetes and Obesity | 633.36 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_10_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 5.pdf Giới hạn truy cập | Amelioration of Ethanol-Induced Gastric Ulcers in Rats Pretreated with Phycobiliproteins of Arthrospira (Spirulina) Maxima | 1.15 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_11_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 6.pdf Giới hạn truy cập | Whey Protein Concentrate WPC-80 Intensifies Glycoconjugate Catabolism and Induces Oxidative Stress in the Liver of Rats | 2.88 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_12_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 7.pdf Giới hạn truy cập | ACEI-Inhibitory Peptides Naturally Generated in Meat and Meat Products and Their Health Relevance | 1.12 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_13_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 8.pdf Giới hạn truy cập | Dose-Related Antihypertensive Properties and the Corresponding Mechanisms of a Chicken Foot Hydrolysate in Hypertensive Rats | 1.21 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_14_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 9.pdf Giới hạn truy cập | Hairless Canaryseed: A Novel Cereal with Health Promoting Potential | 1 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_15_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 10.pdf Giới hạn truy cập | A Pilot Study for the Detection of Cyclic Prolyl-Hydroxyproline (Pro-Hyp) in Human Blood after Ingestion of Collagen Hydrolysate | 915.77 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_16_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 11.pdf Giới hạn truy cập | Purification and Identification of Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Peptides and the Antihypertensive Effect of Chlorella sorokiniana Protein Hydrolysates | 701.9 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_17_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 12.pdf Giới hạn truy cập | Suppressive Effect of the α-Amylase Inhibitor Albumin from Buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) on Postprandial Hyperglycaemia | 902.19 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_18_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 13.pdf Giới hạn truy cập | Food-Derived Bioactive Peptides in Human Health: Challenges and Opportunities | 907.64 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_19_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 14.pdf Giới hạn truy cập | The Use of Glycomacropeptide in Patients with Phenylketonuria: A Systematic Review and Meta-Analysis | 1.1 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11119_20_Impact of Bioactive Peptides_Back cover.pdf Giới hạn truy cập | Back cover | 563.09 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.