Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33222
Nhan đề: Impact of Bioactive Peptides on Human Health
Tác giả: Majumder, Kaustav (editor)
Từ khoá: Bioactive peptides
Food Proteins
Functional Foods
Nutraceuticals
Năm xuất bản: 2019
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: Food-derived bioactive peptides are increasingly becoming recognized as major food compounds for human health promotion by preventing the occurrence of chronic diseases through their impacts on the gastrointestinal, cardiovascular, immune, and nervous systems. New discoveries on bioactive peptides are important for the maintaining human health and commercial development of the area of functional foods and/or nutraceuticals.
Mô tả: ix , 214 p. : ill. ; 17.5 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-621-9 ; CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33222
ISBN: 9783038976219
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA11119_1_Impact of Bioactive Peptides_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover633.95 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_2_Impact of Bioactive Peptides_Copyright.pdf
  Giới hạn truy cập
Copyright529.88 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_3_Impact of Bioactive Peptides_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents521.76 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_4_Impact of Bioactive Peptides_About the editor.pdf
  Giới hạn truy cập
About the editor501.23 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_5_Impact of Bioactive Peptides_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface to ”Impact of Bioactive Peptides on Human Health”532.51 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_6_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Mechanistic Pathways Underlying the Antihypertensive Effect of Fermented Milk with Lactococcus lactis NRRL B-50571 in Spontaneously Hypertensive Rats681.14 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_7_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Protective Effects of LSGYGP from Fish Skin Gelatin Hydrolysates on UVB-Induced MEFs by Regulation of Oxidative Stress and Matrix Metalloproteinase Activity10.81 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_8_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Stability of Antiradical Activity of Protein Extracts and Hydrolysates from Dry-Cured Pork Loins with Probiotic Strains of LAB799.96 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_9_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Egg and Soy-Derived Peptides and Hydrolysates: A Review of Their Physiological Actions against Diabetes and Obesity633.36 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_10_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Amelioration of Ethanol-Induced Gastric Ulcers in Rats Pretreated with Phycobiliproteins of Arthrospira (Spirulina) Maxima1.15 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_11_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Whey Protein Concentrate WPC-80 Intensifies Glycoconjugate Catabolism and Induces Oxidative Stress in the Liver of Rats2.88 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_12_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
ACEI-Inhibitory Peptides Naturally Generated in Meat and Meat Products and Their Health Relevance1.12 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_13_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Dose-Related Antihypertensive Properties and the Corresponding Mechanisms of a Chicken Foot Hydrolysate in Hypertensive Rats1.21 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_14_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Hairless Canaryseed: A Novel Cereal with Health Promoting Potential1 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_15_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
A Pilot Study for the Detection of Cyclic Prolyl-Hydroxyproline (Pro-Hyp) in Human Blood after Ingestion of Collagen Hydrolysate915.77 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_16_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Purification and Identification of Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Peptides and the Antihypertensive Effect of Chlorella sorokiniana Protein Hydrolysates701.9 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_17_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Suppressive Effect of the α-Amylase Inhibitor Albumin from Buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) on Postprandial Hyperglycaemia902.19 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_18_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Food-Derived Bioactive Peptides in Human Health: Challenges and Opportunities907.64 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_19_Impact of Bioactive Peptides_Chapter 14.pdf
  Giới hạn truy cập
The Use of Glycomacropeptide in Patients with Phenylketonuria: A Systematic Review and Meta-Analysis1.1 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11119_20_Impact of Bioactive Peptides_Back cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Back cover563.09 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.