Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33098
Nhan đề: | Tea in Health and Disease |
Tác giả: | Dou, Q. Ping (editor) |
Từ khoá: | Tea Cancer Diseases Antioxidants Chemoprevention Flavonoids |
Năm xuất bản: | 2019 |
Nhà xuất bản: | MDPI |
Tóm tắt: | Tea, made from the leaves of the Camellia senenisis plant, is the second most consumed beverage worldwide after water. Accumulating evidence from cellular, animal, epidemiological and clinical studies have linked tea consumption to various health benefits, such as chemoprevention of cancers, chronic inflammation, heart and liver diseases, diabetes, neurodegenerative diseases, etc. Although such health benefits have not been consistently observed in some intervention trials, positive results from clinical trials have provided direct evidence supporting the cancer-protective effect of green tea. In addition, numerous mechanisms of action have been suggested to contribute to tea’s disease-preventive effects. Furthermore, effects of the processing and storage of tea, as well as additives on tea’s properties have been investigated. |
Mô tả: | vii , 224 p. ; 20.9 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-987-6 ; CC BY-NC-ND |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33098 |
ISBN: | 9783038979876 |
Bộ sưu tập: | Y học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA11080_1_Tea in Health and Disease_Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 640.56 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_2_Tea in Health and Disease_Copyright.pdf Giới hạn truy cập | Copyright | 527.8 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_3_Tea in Health and Disease_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 520.96 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_4_Tea in Health and Disease_About the editor.pdf Giới hạn truy cập | About the editor | 511.84 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_5_Tea in Health and Disease_Chapter 1.pdf Giới hạn truy cập | Tea in Health and Disease | 568.82 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_6_Tea in Health and Disease_Chapter 2.pdf Giới hạn truy cập | Association of Tea Consumption with Risk of Alzheimer’s Disease and Anti-Beta-Amyloid Effects of Tea | 853.72 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_7_Tea in Health and Disease_Chapter 3.pdf Giới hạn truy cập | Epigallocatechin-3-gallate and 6-OH-11-O-Hydroxyphenanthrene Limit BE(2)-C Neuroblastoma Cell Growth and Neurosphere Formation In Vitro | 1.3 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_8_Tea in Health and Disease_Chapter 4.pdf Giới hạn truy cập | Polyphenols in Liubao Tea Can Prevent CCl4-Induced Hepatic Damage in Mice through Its Antioxidant Capacities | 2.21 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_9_Tea in Health and Disease_Chapter 5.pdf Giới hạn truy cập | Stress-Reducing Function of Matcha Green Tea in Animal Experiments and Clinical Trials | 885.76 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_10_Tea in Health and Disease_Chapter 6.pdf Giới hạn truy cập | Habitual Tea Consumption and Risk of Fracture in 0.5 Million Chinese Adults: A Prospective Cohort Study | 704.29 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_11_Tea in Health and Disease_Chapter 7.pdf Giới hạn truy cập | Targeting the DNA Repair Endonuclease ERCC1-XPF with Green Tea Polyphenol Epigallocatechin-3-Gallate (EGCG) and Its Prodrug to Enhance Cisplatin Efficacy in Human Cancer Cells | 3.61 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_12_Tea in Health and Disease_Chapter 8.pdf Giới hạn truy cập | Health Benefits of Bioactive Compounds from the Genus Ilex, a Source of Traditional Caffeinated Beverages | 968.86 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_13_Tea in Health and Disease_Chapter 9.pdf Giới hạn truy cập | Colon Bioaccessibility and Antioxidant Activity of White, Green and Black Tea Polyphenols Extract after In Vitro Simulated Gastrointestinal Digestion | 1.37 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_14_Tea in Health and Disease_Chapter 10.pdf Giới hạn truy cập | Colon Bioaccessibility and Antioxidant Activity of White, Green and Black Tea Polyphenols Extract after In Vitro Simulated Gastrointestinal Digestion | 3.69 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_15_Tea in Health and Disease_Chapter 11.pdf Giới hạn truy cập | Molecular Targets of Epigallocatechin—Gallate (EGCG): A Special Focus on Signal Transduction and Cancer | 951.95 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_16_Tea in Health and Disease_Chapter 12.pdf Giới hạn truy cập | Tea Polyphenols in Promotion of Human Health | 629.2 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_17_Tea in Health and Disease_Chapter 13.pdf Giới hạn truy cập | Protection of UVB-Induced Photoaging by Fuzhuan-Brick Tea Aqueous Extract via MAPKs/Nrf2-Mediated Down-Regulation of MMP-1 | 9.46 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_18_Tea in Health and Disease_Chapter 14.pdf Giới hạn truy cập | Daily Green Tea Infusions in Hypercalciuric Renal Stone Patients: No Evidence for Increased Stone Risk Factors or Oxalate-Dependent Stones | 788.73 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11080_19_Tea in Health and Disease_Back cover.pdf Giới hạn truy cập | Back cover | 564.34 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.