Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33098
Nhan đề: Tea in Health and Disease
Tác giả: Dou, Q. Ping (editor)
Từ khoá: Tea
Cancer
Diseases
Antioxidants
Chemoprevention
Flavonoids
Năm xuất bản: 2019
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: Tea, made from the leaves of the Camellia senenisis plant, is the second most consumed beverage worldwide after water. Accumulating evidence from cellular, animal, epidemiological and clinical studies have linked tea consumption to various health benefits, such as chemoprevention of cancers, chronic inflammation, heart and liver diseases, diabetes, neurodegenerative diseases, etc. Although such health benefits have not been consistently observed in some intervention trials, positive results from clinical trials have provided direct evidence supporting the cancer-protective effect of green tea. In addition, numerous mechanisms of action have been suggested to contribute to tea’s disease-preventive effects. Furthermore, effects of the processing and storage of tea, as well as additives on tea’s properties have been investigated.
Mô tả: vii , 224 p. ; 20.9 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-987-6 ; CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33098
ISBN: 9783038979876
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA11080_1_Tea in Health and Disease_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover640.56 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_2_Tea in Health and Disease_Copyright.pdf
  Giới hạn truy cập
Copyright527.8 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_3_Tea in Health and Disease_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents520.96 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_4_Tea in Health and Disease_About the editor.pdf
  Giới hạn truy cập
About the editor511.84 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_5_Tea in Health and Disease_Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Tea in Health and Disease568.82 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_6_Tea in Health and Disease_Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Association of Tea Consumption with Risk of Alzheimer’s Disease and Anti-Beta-Amyloid Effects of Tea853.72 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_7_Tea in Health and Disease_Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Epigallocatechin-3-gallate and 6-OH-11-O-Hydroxyphenanthrene Limit BE(2)-C Neuroblastoma Cell Growth and Neurosphere Formation In Vitro1.3 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_8_Tea in Health and Disease_Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Polyphenols in Liubao Tea Can Prevent CCl4-Induced Hepatic Damage in Mice through Its Antioxidant Capacities2.21 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_9_Tea in Health and Disease_Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Stress-Reducing Function of Matcha Green Tea in Animal Experiments and Clinical Trials885.76 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_10_Tea in Health and Disease_Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Habitual Tea Consumption and Risk of Fracture in 0.5 Million Chinese Adults: A Prospective Cohort Study704.29 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_11_Tea in Health and Disease_Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Targeting the DNA Repair Endonuclease ERCC1-XPF with Green Tea Polyphenol Epigallocatechin-3-Gallate (EGCG) and Its Prodrug to Enhance Cisplatin Efficacy in Human Cancer Cells3.61 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_12_Tea in Health and Disease_Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Health Benefits of Bioactive Compounds from the Genus Ilex, a Source of Traditional Caffeinated Beverages968.86 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_13_Tea in Health and Disease_Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Colon Bioaccessibility and Antioxidant Activity of White, Green and Black Tea Polyphenols Extract after In Vitro Simulated Gastrointestinal Digestion1.37 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_14_Tea in Health and Disease_Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Colon Bioaccessibility and Antioxidant Activity of White, Green and Black Tea Polyphenols Extract after In Vitro Simulated Gastrointestinal Digestion3.69 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_15_Tea in Health and Disease_Chapter 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Molecular Targets of Epigallocatechin—Gallate (EGCG): A Special Focus on Signal Transduction and Cancer951.95 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_16_Tea in Health and Disease_Chapter 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Tea Polyphenols in Promotion of Human Health629.2 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_17_Tea in Health and Disease_Chapter 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Protection of UVB-Induced Photoaging by Fuzhuan-Brick Tea Aqueous Extract via MAPKs/Nrf2-Mediated Down-Regulation of MMP-19.46 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_18_Tea in Health and Disease_Chapter 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Daily Green Tea Infusions in Hypercalciuric Renal Stone Patients: No Evidence for Increased Stone Risk Factors or Oxalate-Dependent Stones788.73 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11080_19_Tea in Health and Disease_Back cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Back cover564.34 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.