Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32928
Nhan đề: Milk: Bioactive Components and Role in Human Nutrition
Tác giả: Alessandra Durazzo (editor)
Từ khoá: Milk
Human Nutrition
Healthy Eating Habits
Obesity
Năm xuất bản: 2018
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: Milk is a valuable source of bioactive components and its role and function in human diet has been increasingly investigated by epidemiological and experimental studies. Consumption of milk is influenced by several variables, i.e., sex, age, ethnicity, and other cultural factors, and specific recommendations vary from country to country. This book includes original researches and review papers, and provides an overview of the nutritional composition and profile of the bioactive components of milk, its variation, and its impact on human diet.
Mô tả: v, 155 p. : ill. ; 13.1 MB ; DOI: https://doi.org/10.3390/books978-3-03842-724-7; CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32928
ISBN: 9783038427247
Bộ sưu tập: Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10963_1.Milk_Bioactive_Components_cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover1.02 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_2.Milk_Bioactive_Components_contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents597.96 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_3.Milk_Bioactive_Components_paper1.pdf
  Giới hạn truy cập
Editorial550.12 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_4.Milk_Bioactive_Components_paper2.pdf
  Giới hạn truy cập
Communication Strategies to Improve Healthy Food Consumption among Schoolchildren: Focus on Milk605.87 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_5.Milk_Bioactive_Components_paper3.pdf
  Giới hạn truy cập
Small Prizes Increased Plain Milk and Vegetable Selection by Elementary School Children without Adversely Affecting Total Milk Purchase1.57 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_6.Milk_Bioactive_Components_paper4.pdf
  Giới hạn truy cập
Reactions to a Low-Fat Milk Social Media Intervention in the US: The Choose 1% Milk Campaign836.83 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_7.Milk_Bioactive_Components_paper5.pdf
  Giới hạn truy cập
Research to Understand Milk Consumption Behaviors in a Food-Insecure Low-Income SNAP Population in the US630.71 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_8.Milk_Bioactive_Components_paper6.pdf
  Giới hạn truy cập
Bioactive Peptides in Milk: From Encrypted Sequences to Nutraceutical Aspects795.85 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_9.Milk_Bioactive_Components_paper7.pdf
  Giới hạn truy cập
Role of Proteins and of Some Bioactive Peptides on the Nutritional Quality of Donkey Milk and Their Impact on Human Health1.91 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_10.Milk_Bioactive_Components_paper8.pdf
  Giới hạn truy cập
Raw and Heat-Treated Milk: From Public Health Risks to Nutritional Quality699.97 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_11.Milk_Bioactive_Components_paper9.pdf
  Giới hạn truy cập
Milk and Its Sugar-Lactose: A Picture of Evaluation Methodologies582.28 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_12.Milk_Bioactive_Components_paper10.pdf
  Giới hạn truy cập
Therapeutic Potential of Milk Whey618.53 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_13.Milk_Bioactive_Components_paper11.pdf
  Giới hạn truy cập
Dietary Milk Sphingomyelin Reduces Systemic Inflammation in Diet-Induced Obese Mice and Inhibits LPS Activity in Macrophages1.9 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10963_14.Milk_Bioactive_Components_paper12.pdf
  Giới hạn truy cập
Organic vs. Conventional Milk: Some Considerations on Fat-Soluble Vitamins and Iodine Content1.19 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.