Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32904
Nhan đề: Berry Antioxidants in Health and Disease
Tác giả: Dorothy Klimis-Zacas (editor)
Từ khoá: Berries
Polyphenols
Flavonoids
Anthocyanins
Cardiovascular Disease
Metabolic Syndrome
Obesity
Cancer
Diabetes Mellitus
Insulin Resistance
Năm xuất bản: 2017
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: This Special Issue includes 10 peer-reviewed papers, including original research papers and reviews. They present the most recent advances in the role of berry antioxidants, not only in maintaining health but also in preventing and/or reversing disease both in cell culture, animal models and in humans. Additionally, the molecular mechanisms and signaling pathways modulated by berry antioxidants are presented. Chapters include the role of berry antioxidants in whole fruit and leaves on the metabolic syndrome, obesity, diabetes and glucose intolerance, cancer, inflammation, oxidative stress and neuroprotection as well as cardiovascular disease.
Mô tả: vii, 154 p. : ill. ; 15.1 MB; DOI: https://doi.org/10.3390/books978-3-03842-349-2 CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32904
ISBN: 9783038423492
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10939_1.Berry_Antioxidants_Disease_cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover207.74 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10939_2.Berry_Antioxidants_Disease_contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents161.86 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10939_3.Berry_Antioxidants_Disease_paper1.pdf
  Giới hạn truy cập
Berry Fruit Consumption and Metabolic Syndrome765.77 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10939_4.Berry_Antioxidants_Disease_paper2.pdf
  Giới hạn truy cập
Recent Progress in Anti-Obesity and Anti-Diabetes Effect of Berries2 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10939_5.Berry_Antioxidants_Disease_paper3.pdf
  Giới hạn truy cập
Blueberries’ Impact on Insulin Resistance and Glucose Intolerance914.5 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10939_6.Berry_Antioxidants_Disease_paper4.pdf
  Giới hạn truy cập
Blueberry Consumption Affects Serum Uric Acid Concentrations in Older Adults in a Sex-Specific Manner679.05 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10939_7.Berry_Antioxidants_Disease_paper5.pdf
  Giới hạn truy cập
Protective Role of Dietary Berries in Cancer1.99 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10939_8.Berry_Antioxidants_Disease_paper6.pdf
  Giới hạn truy cập
Cranberries and Cancer: An Update of Preclinical Studies Evaluating the Cancer Inhibitory Potential of Cranberry and Cranberry Derived Constituents943.12 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10939_9.Berry_Antioxidants_Disease_paper7.pdf
  Giới hạn truy cập
Tart Cherry Extracts Reduce Inflammatory and Oxidative Stress Signaling in Microglial Cells1.77 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10939_10.Berry_Antioxidants_Disease_paper8.pdf
  Giới hạn truy cập
Chemical Analysis of Extracts from Newfoundland Berries and Potential Neuroprotective Effects794.09 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10939_11.Berry_Antioxidants_Disease_paper9.pdf
  Giới hạn truy cập
Berry Leaves: An Alternative Source of Bioactive Natural Products of Nutritional and Medicinal Value†765.18 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10939_12.Berry_Antioxidants_Disease_paper10.pdf
  Giới hạn truy cập
Anthocyanin Accumulation in Muscadine Berry Skins Is Influenced by the Expression of the MYB Transcription Factors, MybA1, and MYBCS14.49 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.