Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32817
Nhan đề: Edible Insects as Innovative Foods
Tác giả: Jung, Chuleui
Meyer-Rochow, Victor Benno
Từ khoá: entomophagy
functionality
preparation
conservation
economics
marketing
Năm xuất bản: 2020
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: "There is global interest in using insects as food and feed. However, before insects can be recommended as a type of nourishment to augment more traditional and widely accepted sources of food and feed, it is essential that in-depth research involving a variety of subjects is carried out. We can learn from societies in which insects are still a component of the local diet which species are preferred and how they are prepared for human consumption. We need information on the chemical composition of edible insects and have to make sure we know what kinds of micro-organisms and pathogens they contain. Legal questions in relation to the sale and breeding of certain species need to be addressed, and medicinal aspects of edible insects and their products should be examined. How best to market selected species and make them palatable to a clientele that more than often rejects the idea of insects in the diet are further important aspects in need of study. This book deals with these questions in 19 articles written by experts from at least 20 different countries that represent a range of disciplines. As such, it is a useful tome for a wide range of food researchers. "
Mô tả: x, 312 p. ; 27.956 Kb ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03943-077-2 ; CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32817
ISBN: 978-3-03943-076-5
Bộ sưu tập: Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10890_1. Edible Insects as Innovative Foods - cover.pdf
  Giới hạn truy cập
cover2.02 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_2. Edible Insects as Innovative Foods - copỷight.pdf
  Giới hạn truy cập
Copyright523.48 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_3. Edible Insects as Innovative Foods - Index.pdf
  Giới hạn truy cập
Index525.88 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_4. Edible Insects as Innovative Foods - About the Editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Editors522.72 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_5. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Insects Used as Food and Feed: Isn’t That What We All Need?587.63 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_6. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Traditional Processing Techniques on the Nutritional and Microbiological Quality of Four Edible Insect Species Used for Food and Feed in East Africa588.57 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_7. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Edible Insects in Africa in Terms of Food, Wildlife Resource, and Pest Management Legislation645.26 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_8. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Anti-Thrombotic, Anti-Oxidant and Haemolysis Activities of Six Edible Insect Species2.32 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_9. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Nutritional Composition of Apis mellifera Drones from Korea and Denmark as a Potential Sustainable Alternative Food Source: Comparison Between Developmental Stages910.95 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_10. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Insects as Novel Food: A Consumer Attitude Analysis through the Dominance-Based Rough Set Approach3.55 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_11. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Degree of Hydrolysis Affects the Techno-Functional Properties of Lesser Mealworm Protein Hydrolysates653.96 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_12. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Hepatoprotective Effects of Steamed and Freeze-Dried Mature Silkworm Larval Powder against Ethanol-Induced Fatty Liver Disease in Rats787.49 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_13. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Could Western Attitudes towards Edible Insects Possibly be Influenced by Idioms Containing Unfavourable References to Insects, Spiders and other Invertebrates?1.52 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_14. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Growth Performance and Nutrient Composition of Mealworms (Tenebrio Molitor) Fed on Fresh Plant Materials-Supplemented Diets604.36 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_15. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Could Defatted Mealworm (Tenebrio molitor) and Mealworm Oil Be Used as Food Ingredients?1.63 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_16. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Diversity and Use of Edible Grasshoppers, Locusts, Crickets, and Katydids (Orthoptera) in Madagascar1.14 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_17. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Microbiological Profile and Bioactive Properties of Insect Powders Used in Food and Feed Formulations5.17 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_18. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Consumer Avoidance of Insect Containing Foods: Primary Emotions, Perceptions and Sensory Characteristics Driving Consumers Considerations1.72 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_19. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 15.pdf
  Giới hạn truy cập
Mealworms as Food Ingredient—Sensory Investigation of a Model System1.65 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_20. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 16.pdf
  Giới hạn truy cập
Factors Predicting the Intention of Eating an Insect-Based Product766.55 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_21. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 17.pdf
  Giới hạn truy cập
Product Quality during the Storage of Foods with Insects as an Ingredient: Impact of Particle Size, Antioxidant, Oil Content and Salt Content1.61 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_22. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 18.pdf
  Giới hạn truy cập
Traditional Knowledge of the Utilization of Edible Insects in Nagaland, North-East India1.03 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_23. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 19.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Thermal Processing on Physico-Chemical and Antioxidant Properties in Mulberry Silkworm (Bombyx mori L.) Powder7.78 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_24. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 20.pdf
  Giới hạn truy cập
Nutritional Value of the Larvae of the Alien Invasive Wasp Vespa velutina nigrithorax and Amino Acid Composition of the Larval Saliva693.05 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10890_25. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 21.pdf
  Giới hạn truy cập
Nutritional Value of the Larvae of the Alien Invasive Wasp Vespa velutina nigrithorax and Amino Acid Composition of the Larval Saliva1.19 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.