Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32815
Nhan đề: Seafood Sustainability - Series I
Tác giả: C. Pradhan, Naresh
Cai, Junning
M. Stohs, Stephen
Từ khoá: Seafood Sustainability
Marine Fisheries and Aquaculture Production
Sustainable Fisheries and Aquaculture Management
Seafood Production,
Consumption Demand and Supply Chains
International Trade
Domestic and International Fisheries
Ocean and Aquaculture Governance
Externalities and Adaptation to Climate Changes
Environment-Friendly Aquaculture Technologies and Practices
Năm xuất bản: 2020
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: This special edition, Seafood Sustainability Series I, includes two articles on seafood consumption, four on sustainable capture fisheries, and four on sustainable aquaculture. The articles on consumption explore an alternative perspective on sustainable seafood movement governance to consumer- or retail/brand-driven logic and analyze fish tissues for human consumption to detect contaminants like flame retardant chemicals hazardous to human health sourced from microplastic pollutants. Articles on capture fisheries include: - A study of harvest strategies to achieve ecological, economic, and social sustainability objectives; - An examination of the economic leverages and resources needed to sustain coastal artisanal fishing communities in Africa; - A review of sustainability planning efforts to combat fishing community threats like declining participation, aging infrastructure and fleets, gentrification, reduced resource access, market competition, and environmental stresses; - An analysis of responsible fish consumption through a life-promoting sustainable food system for school-age children. Three of the articles on aquaculture focus on studying consumer preferences related to sustainable aquaculture based on the estimation of how the attributes of aquaculture products (including product labeling and perception) affect consumers' purchase decisions. The other article questions the widely held assumption of sustainable substitutability of plant protein sources (e.g., soymeal) for fishmeal in aquaculture production.
Mô tả: ix, 164 p. ; 1.880 Kb https://doi.org/10.3390/books978-3-03936-295-0 ; CC BY-NC-ND
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32815
ISBN: 978-3-03936-294-3
Bộ sưu tập: Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10888_1.Seafood Sustainability Series I - Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover397.56 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_2.Seafood Sustainability Series I - Copỷight.pdf
  Giới hạn truy cập
Copyright51.27 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_3.Seafood Sustainability Series I - Index.pdf
  Giới hạn truy cập
Index43.66 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_4.Seafood Sustainability Series I - About the Special Issue Editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Special Issue Editors45.57 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_5.Seafood Sustainability Series I - Chap 1.pdf
  Giới hạn truy cập
The Sustainable Seafood Movement Is a Governance Concert, with the Audience Playing a Key Role215.7 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_6.Seafood Sustainability Series I - Chap 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Flame Retardant Contamination and Seafood Sustainability140.97 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_7.Seafood Sustainability Series I - Chap 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Developing Harvest Strategies to Achieve Ecological, Economic and Social Sustainability in Multi-Sector Fisheries372.51 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_8.Seafood Sustainability Series I - Chap 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Determinants of Catch Sales in Ghanaian Artisanal Fisheries112.4 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_9.Seafood Sustainability Series I - Chap 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Estimating the Public’s Preferences for Sustainable Aquaculture: A Country Comparison205.95 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_10.Seafood Sustainability Series I - Chap 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Sustainability Descriptive Labels on Farmed Salmon: Do Young Educated Consumers Like It More?139.61 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_11.Seafood Sustainability Series I - Chap 7.pdf
  Giới hạn truy cập
The Sustainability Conundrum of Fishmeal Substitution by Plant Ingredients in Shrimp Feeds195.99 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_12.Seafood Sustainability Series I - Chap 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Willingness-to-Pay for Sustainable Aquaculture Products: Evidence from Korean Red Seabream Aquaculture153.26 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_13.Seafood Sustainability Series I - Chap 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Fishing Community Sustainability Planning: A Roadmap and Examples from the California Coast240.45 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10888_14.Seafood Sustainability Series I - Chap 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Serving Local Fish in School Meals: The Nutritional Importance of Consuming Oily Fish213.12 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.