Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32649
Nhan đề: Personalized Nutrition
Tác giả: Moschonis, George (editor)
Livingstone, Katherine (editor)
Biesiekierski, Jessica (editor)
Từ khoá: Personalized Nutrition
Personalised
Năm xuất bản: 2019
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: “Personalised Nutrition” represents any initiative that attempts to provide tailor-made healthy eating advice based on the nutritional needs of each individual, as these are dictated by the individual’s behaviour, phenotype and/or genotype, and their interactions. This Special Issue of Nutrients is dedicated to the development, implementation and assessment of the effectiveness of evidence-based “Personalised Nutrition” strategies. In this regard, a selection of reviews and original research manuscripts will bring together the latest evidence on how lifestyle habits, physiology, nutraceuticals, gut microbiome and genetics can be integrated into nutritional solutions, specific to the needs of each individual, for maintaining health and preventing diseases.
Mô tả: https://doi.org/10.3390/books978-3-03921-446-4 CC BY-NC-ND.
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32649
ISBN: 9783039214464 
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10830_1.Personalized Nutrition_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover632.07 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_2.Personalized Nutrition_Copyright.pdf
  Giới hạn truy cập
Copyright532.27 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_3.Personalized Nutrition_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents515.07 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_4.Personalized Nutrition_About the editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the editors505.06 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_5.Personalized Nutrition_Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Personalised Nutrition: Updates, Gaps and Next Steps558.32 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_6.Personalized Nutrition_Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
FADS Polymorphism, Omega-3 Fatty Acids and Diabetes Risk: A Systematic Review667.15 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_7.Personalized Nutrition_Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
The Relationship between Single Nucleotide Polymorphisms in Taste Receptor Genes, Taste Function and Dietary Intake in Preschool-Aged Children and Adults in the Guelph Family Health Study599.28 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_8.Personalized Nutrition_Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Individualized Meal Replacement Therapy Improves Clinically Relevant Long-Term Glycemic Control in Poorly Controlled Type 2 Diabetes Patients837.73 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_9.Personalized Nutrition_Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Personalized Nutrition Approach in Food Allergy: Is It Prime Time Yet?654.78 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_10.Personalized Nutrition_Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
The Differences in Postprandial Serum Concentrations of Peptides That Regulate Satiety/Hunger and Metabolism after Various Meal Intake, in Men with Normal vs. Excessive BMI742.39 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_11.Personalized Nutrition_Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Pretreatment Fasting Glucose and Insulin as Determinants of Weight Loss on Diets Varying in Macronutrients and Dietary Fibers—The POUNDS LOST Study663.12 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_12.Personalized Nutrition_Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
A Scientific Perspective of Personalised Gene-Based Dietary Recommendations for Weight Management738.57 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_13.Personalized Nutrition_Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Assessment of the Effectiveness of a Computerised Decision-Support Tool for Health Professionals for the Prevention and Treatment of Childhood Obesity. Results from a Randomised Controlled Trial634.81 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_14.Personalized Nutrition_Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
The Type 2 Diabetes Susceptibility PROX1 Gene Variants Are Associated with Postprandial Plasma Metabolites Profile in Non-Diabetic Men1.02 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_15.Personalized Nutrition_Chapter 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Can Gut Microbiota Composition Predict Response to Dietary Treatments?614.35 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10830_16.Personalized Nutrition_Back cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Back cover556.74 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.