Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32635
Nhan đề: Dietary Intake and Type 2 Diabetes
Tác giả: Ojo, Omorogieva (editor)
Từ khoá: Dietary Intake
Type 2 Diabetes
Macronutrients intake and type 2 diabetes
Năm xuất bản: 2019
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: "The prevalence of diabetes is on the rise globally, and it is estimated that about 90% of adults currently diagnosed with diabetes have type 2 diabetes (National Institute for Health and Care Excellence, 2015). According to the World Health Organisation (2016), an estimated 422 million adults were living with diabetes in 2014 compared with 108 million in 1980 and this condition caused about 1.5 million deaths in 2012. Strategies for managing type 2 diabetes often include dietary interventions. Therefore, the current Special Issue on dietary intake and type 2 diabetes aims to provide a platform for researchers to publish their research findings. It will also enable patients and others including nurses, dietitians and doctors who are involved in this area of practice to draw on the research findings for management, practice, clinical and professional development."
Mô tả: https://doi.org/10.3390/books978-3-03921-705-2 CC BY-NC-ND.
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32635
ISBN: 9783039217052
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10818_1.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover258.54 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_2.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Copyright.pdf
  Giới hạn truy cập
Copyright54.56 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_3.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents48.76 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_4.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_About the editor.pdf
  Giới hạn truy cập
About the editor29.91 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_5.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Dietary Intake and Type 2 Diabetes98.14 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_6.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
The Effect of Diabetes-Specific Enteral Nutrition Formula on Cardiometabolic Parameters in Patients with Type 2 Diabetes: A Systematic Review and Meta–Analysis of Randomised Controlled Trials275.54 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_7.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Oral Nutritional Supplements with Sucromalt and Isomaltulose versus Standard Formula on Glycaemic Index, Entero-Insular Axis Peptides and Subjective Appetite in Patients with Type 2 Diabetes: A Randomised Cross-Over Study305.41 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_8.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Reversing Type 2 Diabetes: A Narrative Review of the Evidence188.51 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_9.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Cross-Sectional and Longitudinal Association between Glycemic Status and Body Composition in Men: A Population-Based Study217.64 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_10.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Vitamin D Status, Calcium Intake and Risk of Developing Type 2 Diabetes: An Unresolved Issue220.94 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_11.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Cardiovascular Risk Factors and Their Association with Vitamin D Deficiency in Mexican Women of Reproductive Age194.29 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_12.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Zinc Intake and Status and Risk of Type 2 Diabetes Mellitus: A Systematic Review and Meta-Analysis284.07 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_13.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Intakes of Zinc, Potassium, Calcium, and Magnesium of Individuals with Type 2 Diabetes Mellitus and the Relationship with Glycemic Control192.65 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_14.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Dietary Patterns Related to Triglyceride and High-Density Lipoprotein Cholesterol and the Incidence of Type 2 Diabetes in Korean Men and Women133.65 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_15.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 11.pdf
  Giới hạn truy cập
A Randomized Controlled Trial to Compare the Effect of Peanuts and Almonds on the Cardio-Metabolic and Inflammatory Parameters in Patients with Type 2 Diabetes Mellitus214.16 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_16.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Dietary Approaches for Japanese Patients with Diabetes: A Systematic Review152.49 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_17.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 13.pdf
  Giới hạn truy cập
How Does Diet Change with A Diagnosis of Diabetes? Protocol of the 3D Longitudinal Study172.4 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_18.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Polyunsaturated Fatty Acids and Glycemic Control in Type 2 Diabetes176.4 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_19.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 15.pdf
  Giới hạn truy cập
The Effects of a Low GI Diet on Cardiometabolic and Inflammatory Parameters in Patients with Type 2 and Gestational Diabetes: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomised Controlled Trials304.32 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_20.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 16.pdf
  Giới hạn truy cập
Insulin in Type 1 and Type 2 Diabetes—Should the Dose of Insulin Before a Meal be Based on Glycemia or Meal Content?130.46 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_21.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 17.pdf
  Giới hạn truy cập
Glycemia Lowering Effect of an Aqueous Extract of Hedychium coronarium Leaves in Diabetic Rodent Models353.28 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_22.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 18.pdf
  Giới hạn truy cập
Attenuation of Free Fatty Acid-Induced Muscle Insulin Resistance by Rosemary Extract299.96 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_23.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 19.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Tempeh Fermentation with Lactobacillus plantarum and Rhizopus oligosporus on Streptozotocin- Induced Type II Diabetes Mellitus in Rats204.77 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_24.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 20.pdf
  Giới hạn truy cập
Combination of Aronia, Red Ginseng, Shiitake Mushroom and Nattokinase Potentiated Insulin Secretion and Reduced Insulin Resistance with Improving Gut Microbiome Dysbiosis in Insulin Deficient Type 2 Diabetic Rats550.59 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10818_25.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Back cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Back cover95.96 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.