Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32635
Nhan đề: | Dietary Intake and Type 2 Diabetes |
Tác giả: | Ojo, Omorogieva (editor) |
Từ khoá: | Dietary Intake Type 2 Diabetes Macronutrients intake and type 2 diabetes |
Năm xuất bản: | 2019 |
Nhà xuất bản: | MDPI |
Tóm tắt: | "The prevalence of diabetes is on the rise globally, and it is estimated that about 90% of adults currently diagnosed with diabetes have type 2 diabetes (National Institute for Health and Care Excellence, 2015). According to the World Health Organisation (2016), an estimated 422 million adults were living with diabetes in 2014 compared with 108 million in 1980 and this condition caused about 1.5 million deaths in 2012. Strategies for managing type 2 diabetes often include dietary interventions. Therefore, the current Special Issue on dietary intake and type 2 diabetes aims to provide a platform for researchers to publish their research findings. It will also enable patients and others including nurses, dietitians and doctors who are involved in this area of practice to draw on the research findings for management, practice, clinical and professional development." |
Mô tả: | https://doi.org/10.3390/books978-3-03921-705-2 CC BY-NC-ND. |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32635 |
ISBN: | 9783039217052 |
Bộ sưu tập: | Y học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10818_1.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 258.54 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_2.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Copyright.pdf Giới hạn truy cập | Copyright | 54.56 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_3.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 48.76 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_4.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_About the editor.pdf Giới hạn truy cập | About the editor | 29.91 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_5.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 1.pdf Giới hạn truy cập | Dietary Intake and Type 2 Diabetes | 98.14 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_6.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 2.pdf Giới hạn truy cập | The Effect of Diabetes-Specific Enteral Nutrition Formula on Cardiometabolic Parameters in Patients with Type 2 Diabetes: A Systematic Review and Meta–Analysis of Randomised Controlled Trials | 275.54 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_7.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 3.pdf Giới hạn truy cập | Effect of Oral Nutritional Supplements with Sucromalt and Isomaltulose versus Standard Formula on Glycaemic Index, Entero-Insular Axis Peptides and Subjective Appetite in Patients with Type 2 Diabetes: A Randomised Cross-Over Study | 305.41 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_8.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 4.pdf Giới hạn truy cập | Reversing Type 2 Diabetes: A Narrative Review of the Evidence | 188.51 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_9.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 5.pdf Giới hạn truy cập | Cross-Sectional and Longitudinal Association between Glycemic Status and Body Composition in Men: A Population-Based Study | 217.64 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_10.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 6.pdf Giới hạn truy cập | Vitamin D Status, Calcium Intake and Risk of Developing Type 2 Diabetes: An Unresolved Issue | 220.94 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_11.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 7.pdf Giới hạn truy cập | Cardiovascular Risk Factors and Their Association with Vitamin D Deficiency in Mexican Women of Reproductive Age | 194.29 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_12.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 8.pdf Giới hạn truy cập | Zinc Intake and Status and Risk of Type 2 Diabetes Mellitus: A Systematic Review and Meta-Analysis | 284.07 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_13.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 9.pdf Giới hạn truy cập | Intakes of Zinc, Potassium, Calcium, and Magnesium of Individuals with Type 2 Diabetes Mellitus and the Relationship with Glycemic Control | 192.65 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_14.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 10.pdf Giới hạn truy cập | Dietary Patterns Related to Triglyceride and High-Density Lipoprotein Cholesterol and the Incidence of Type 2 Diabetes in Korean Men and Women | 133.65 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_15.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 11.pdf Giới hạn truy cập | A Randomized Controlled Trial to Compare the Effect of Peanuts and Almonds on the Cardio-Metabolic and Inflammatory Parameters in Patients with Type 2 Diabetes Mellitus | 214.16 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_16.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 12.pdf Giới hạn truy cập | Dietary Approaches for Japanese Patients with Diabetes: A Systematic Review | 152.49 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_17.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 13.pdf Giới hạn truy cập | How Does Diet Change with A Diagnosis of Diabetes? Protocol of the 3D Longitudinal Study | 172.4 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_18.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 14.pdf Giới hạn truy cập | Polyunsaturated Fatty Acids and Glycemic Control in Type 2 Diabetes | 176.4 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_19.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 15.pdf Giới hạn truy cập | The Effects of a Low GI Diet on Cardiometabolic and Inflammatory Parameters in Patients with Type 2 and Gestational Diabetes: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomised Controlled Trials | 304.32 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_20.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 16.pdf Giới hạn truy cập | Insulin in Type 1 and Type 2 Diabetes—Should the Dose of Insulin Before a Meal be Based on Glycemia or Meal Content? | 130.46 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_21.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 17.pdf Giới hạn truy cập | Glycemia Lowering Effect of an Aqueous Extract of Hedychium coronarium Leaves in Diabetic Rodent Models | 353.28 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_22.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 18.pdf Giới hạn truy cập | Attenuation of Free Fatty Acid-Induced Muscle Insulin Resistance by Rosemary Extract | 299.96 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_23.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 19.pdf Giới hạn truy cập | Effects of Tempeh Fermentation with Lactobacillus plantarum and Rhizopus oligosporus on Streptozotocin- Induced Type II Diabetes Mellitus in Rats | 204.77 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_24.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Chapter 20.pdf Giới hạn truy cập | Combination of Aronia, Red Ginseng, Shiitake Mushroom and Nattokinase Potentiated Insulin Secretion and Reduced Insulin Resistance with Improving Gut Microbiome Dysbiosis in Insulin Deficient Type 2 Diabetic Rats | 550.59 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10818_25.Dietary Intake and Type 2 Diabetes_Back cover.pdf Giới hạn truy cập | Back cover | 95.96 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.