Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32132
Nhan đề: | Application of Essential Oils in Food Systems |
Tác giả: | Fernández-López, Juana (editor) Viuda-Martos, Manuel (editor) |
Từ khoá: | Essential oils Foods Preservatives |
Năm xuất bản: | 2018 |
Nhà xuất bản: | MDPI, |
Tóm tắt: | Low water solubility, high volatility and strong odor are the main properties that make it difficult for food applications. Recent advances refer to new forms of application to avoid these problems are currently under study. Their application into packaging materials and coated films but also directly into the food matrix as emulsions, nanoemulsions, coated and others are some of their new applications. |
Mô tả: | CC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-048-4 |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32132 |
ISBN: | 9783038970484 |
Bộ sưu tập: | Y học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10533_1_Application of Essential_Covers.pdf Giới hạn truy cập | Covers | 762.54 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10533_2_Application of Essential_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 513.89 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10533_3_Application of Essential_About the Special Issue Editors.pdf Giới hạn truy cập | About the Special Issue Editors | 511.59 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10533_4_Application of Essential_Preface.pdf Giới hạn truy cập | Preface | 511.9 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10533_5_Application of Essential_Article 1.pdf Giới hạn truy cập | Introduction to the Special Issue: Application of Essential Oils in Food Systems | 658.26 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10533_6_Application of Essential_Article 2.pdf Giới hạn truy cập | The Chemical Compositions of the Volatile Oils of Garlic (Allium sativum) and Wild Garlic (Allium vineale) | 809.51 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10533_7_Application of Essential_Article 3.pdf Giới hạn truy cập | Application of Surfactant Micelle-Entrapped Eugenol for Prevention of Growth of the Shiga Toxin-Producing Escherichia coli in Ground Beef | 649.41 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10533_8_Application of Essential_Article 4.pdf Giới hạn truy cập | Mechanisms of Antimicrobial Action of Cinnamon and Oregano Oils, Cinnamaldehyde, Carvacrol, 2,5-Dihydroxybenzaldehyde, and 2-Hydroxy-5-Methoxybenzaldehyde against Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (Map) | 1.4 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10533_9_Application of Essential_Article 5.pdf Giới hạn truy cập | Cytotoxicity of the Essential Oil of Fennel (Foeniculum vulgare) from Tajikistan | 963.32 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10533_10_Application of Essential_Article 6.pdf Giới hạn truy cập | Thyme and Savory Essential Oil Vapor Treatments Control Brown Rot and Improve the Storage Quality of Peaches and Nectarines, but Could Favor Gray Mold | 1.49 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10533_11_Application of Essential_Article 7.pdf Giới hạn truy cập | Characterization of Essential Oils Obtained from Abruzzo Autochthonous Plants: Antioxidant and Antimicrobial Activities Assessment for Food Application | 617.54 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.