Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32132
Nhan đề: Application of Essential Oils in Food Systems
Tác giả: Fernández-López, Juana (editor)
Viuda-Martos, Manuel (editor)
Từ khoá: Essential oils
Foods
Preservatives
Năm xuất bản: 2018
Nhà xuất bản: MDPI,
Tóm tắt: Low water solubility, high volatility and strong odor are the main properties that make it difficult for food applications. Recent advances refer to new forms of application to avoid these problems are currently under study. Their application into packaging materials and coated films but also directly into the food matrix as emulsions, nanoemulsions, coated and others are some of their new applications.
Mô tả: CC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-048-4
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32132
ISBN: 9783038970484
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10533_1_Application of Essential_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers762.54 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10533_2_Application of Essential_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents513.89 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10533_3_Application of Essential_About the Special Issue Editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Special Issue Editors511.59 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10533_4_Application of Essential_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface511.9 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10533_5_Application of Essential_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Introduction to the Special Issue: Application of Essential Oils in Food Systems658.26 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10533_6_Application of Essential_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
The Chemical Compositions of the Volatile Oils of Garlic (Allium sativum) and Wild Garlic (Allium vineale)809.51 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10533_7_Application of Essential_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Application of Surfactant Micelle-Entrapped Eugenol for Prevention of Growth of the Shiga Toxin-Producing Escherichia coli in Ground Beef649.41 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10533_8_Application of Essential_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Mechanisms of Antimicrobial Action of Cinnamon and Oregano Oils, Cinnamaldehyde, Carvacrol, 2,5-Dihydroxybenzaldehyde, and 2-Hydroxy-5-Methoxybenzaldehyde against Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (Map)1.4 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10533_9_Application of Essential_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Cytotoxicity of the Essential Oil of Fennel (Foeniculum vulgare) from Tajikistan963.32 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10533_10_Application of Essential_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Thyme and Savory Essential Oil Vapor Treatments Control Brown Rot and Improve the Storage Quality of Peaches and Nectarines, but Could Favor Gray Mold1.49 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10533_11_Application of Essential_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Characterization of Essential Oils Obtained from Abruzzo Autochthonous Plants: Antioxidant and Antimicrobial Activities Assessment for Food Application617.54 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.