Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32125
Nhan đề: Effects of Polyphenol-Rich Foods on Human Health Vol. 2
Tác giả: Grosso, Giuseppe (editor)
Từ khoá: Polyphenols
Polyphenol-rich foods
Antioxidants
Inflammation
Flavonoids
Phenolic acids
Năm xuất bản: 2018
Nhà xuất bản: MDPI,
Tóm tắt: This Special Issue welcomes original research and reviews of literature concerning polyphenol-rich foods and the following topics: Observational studies on established nutritional cohorts (preferred), case-control studies, or population sample on the association with chronic diseases; level of evidence on the association with human health, including systematic reviews and meta-analyses; description and characterization of main polyphenol components; description of mechanism of action, pathways, and targets at molecular level, including the interaction with gut microbiota.
Mô tả: CC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-141-2
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32125
ISBN: 9783038971412
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10526_1_Effects of PolyphenolRich_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers1.02 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_2_Effects of PolyphenolRich_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents523.55 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_3_Effects of PolyphenolRich_About the Special Issue Editor.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Special Issue Editor505.66 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_4_Effects of PolyphenolRich_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface528.3 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_5_Effects of PolyphenolRich_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Reduced Stress and Improved Sleep Quality Caused by Green Tea Are Associated with a Reduced Caffeine Content999.41 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_6_Effects of PolyphenolRich_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Synergistic Interplay between Curcumin and Polyphenol-Rich Foods in the Mediterranean Diet: Therapeutic Prospects for Neurofibromatosis 1 Patients3.4 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_7_Effects of PolyphenolRich_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Unfolding Novel Mechanisms of Polyphenol Flavonoids for Better Glycaemic Control: Targeting Pancreatic Islet Amyloid Polypeptide (IAPP)1.18 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_8_Effects of PolyphenolRich_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Identification of Urinary Polyphenol Metabolite Patterns Associated with Polyphenol-Rich Food Intake in Adults from Four European Countries636.66 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_9_Effects of PolyphenolRich_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Anti-Diabetic Effects of Phenolic Extract from Rambutan Peels (Nephelium lappaceum) in High-Fat Diet and Streptozotocin-Induced Diabetic Mice3.84 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_10_Effects of PolyphenolRich_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Vegetables on Cardiovascular Diseases and Related Mechanisms850.57 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_11_Effects of PolyphenolRich_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Long-Term Coffee Consumption Is Associated with Decreased Incidence of New-Onset Hypertension: A Dose–Response Meta-Analysis1.16 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_12_Effects of PolyphenolRich_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Polyphenolic Nutrients in Cancer Chemoprevention and Metastasis: Role of the Epithelial-to-Mesenchymal (EMT) Pathway3.14 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_13_Effects of PolyphenolRich_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Development of Phenol-Enriched Olive Oil with Phenolic Compounds Extracted from Wastewater Produced by Physical Refining871.14 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_14_Effects of PolyphenolRich_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Strawberries Improve Pain and Inflammation in Obese Adults with Radiographic Evidence of Knee Osteoarthritis642.93 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_15_Effects of PolyphenolRich_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Coffee Consumption and Risk of Biliary Tract Cancers and Liver Cancer: A Dose–Response Meta-Analysis of Prospective Cohort Studies1.82 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_16_Effects of PolyphenolRich_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Simulated Human Gastrointestinal Digestion of Two Purple-Fleshed Potato Cultivars on Anthocyanin Composition and Cytotoxicity in Colonic Cancer and Non-Tumorigenic Cells5.32 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_17_Effects of PolyphenolRich_Article 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Flavonoid-Rich Extract of Paulownia fortunei Flowers Attenuates Diet-Induced Hyperlipidemia, Hepatic Steatosis and Insulin Resistance in Obesity Mice by AMPK Pathway2.6 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_18_Effects of PolyphenolRich_Article 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Could Pomegranate Juice Help in the Control of Inflammatory Diseases?722.99 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_19_Effects of PolyphenolRich_Article 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Polymethoxyflavones: Novel β-Secretase (BACE1) Inhibitors from Citrus Peels1.07 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_20_Effects of PolyphenolRich_Article 15.pdf
  Giới hạn truy cập
Flavonolignans Inhibit IL1-β-Induced Cross-Talk between Blood Platelets and Leukocytes713.83 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_21_Effects of PolyphenolRich_Article 16.pdf
  Giới hạn truy cập
Polyphenols from Root, Tubercles and Grains Cropped in Brazil: Chemical and Nutritional Characterization and Their Effects on Human Health and Diseases1.6 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_22_Effects of PolyphenolRich_Article 17.pdf
  Giới hạn truy cập
Dietary Inflammatory Index and Colorectal Cancer Risk—A Meta-Analysis1.02 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_23_Effects of PolyphenolRich_Article 18.pdf
  Giới hạn truy cập
Biological Mechanisms by Which Antiproliferative Actions of Resveratrol Are Minimized1.45 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_24_Effects of PolyphenolRich_Article 19.pdf
  Giới hạn truy cập
Therapeutic Effects of Olive and Its Derivatives on Osteoarthritis: From Bench to Bedside957.04 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10526_25_Effects of PolyphenolRich_Article 20.pdf
  Giới hạn truy cập
Association between Dietary Phenolic Acids and Hypertension in a Mediterranean Cohort635.6 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.