Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32121
Nhan đề: Fe Deficiency, Dietary Bioavailability and Absorption
Tác giả: Tako, Elad (editor)
Từ khoá: Iron
Deficiency
Diet
Bioavailability
Absorption
Transport
Năm xuất bản: 2018
Nhà xuất bản: MDPI,
Tóm tắt: The aim of this Special Issue is to report on the recent advances and research developments in related to the improvements of dietary Fe bioavailability and absorption and in effort to alleviate dietary Fe deficiency.
Mô tả: CC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-231-0
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32121
ISBN: 9783038972310
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10522_1_Fe Deficiency_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers779.37 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_2_Fe Deficiency_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents519.75 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_3_Fe Deficiency_About the Special Issue Editor.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Special Issue Editor501.25 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_4_Fe Deficiency_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface527.21 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_5_Fe Deficiency_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Iron Fortified Complementary Foods Containing a Mixture of Sodium Iron EDTA with Either Ferrous Fumarate or Ferric Pyrophosphate Reduce Iron Deficiency Anemia in 12- to 36-Month-Old Children in a Malaria Endemic Setting: A Secondary Analysis of a Cluster-Randomized Controlled Trial926.26 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_6_Fe Deficiency_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Iron Bioavailability Studies of the First Generation of Iron-Biofortified Beans Released in Rwanda693.97 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_7_Fe Deficiency_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Iron Supplementation during Three Consecutive Days of Endurance Training Augmented Hepcidin Levels666.51 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_8_Fe Deficiency_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Iron Fortification of Lentil (Lens culinaris Medik.) to Address Iron Deficiency5.42 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_9_Fe Deficiency_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Dietary Factors Modulate Iron Uptake in Caco-2 Cells from an Iron Ingot Used as a Home Fortificant to Prevent Iron Deficiency3.47 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_10_Fe Deficiency_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Rational Management of Iron-Deficiency Anaemia in Inflammatory Bowel Disease1.21 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_11_Fe Deficiency_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of an Acute Exercise Bout on Serum Hepcidin Levels744.19 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_12_Fe Deficiency_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Approaches for Reducing the Risk of Early-Life Iron Deficiency-Induced Brain Dysfunction in Children619.55 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_13_Fe Deficiency_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Relative Bioavailability of Iron in Bangladeshi Traditional Meals Prepared with Iron-Fortified Lentil Dal787.99 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_14_Fe Deficiency_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Optimal Serum Ferritin Levels for Iron Deficiency Anemia during Oral Iron Therapy (OIT) in Japanese Hemodialysis Patients with Minor Inflammation and Benefit of Intravenous Iron Therapy for OIT-Nonresponders10.85 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_15_Fe Deficiency_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Serum Hepcidin Concentration in Individuals with Sickle Cell Anemia: Basis for the Dietary Recommendation of Iron600.74 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10522_16_Fe Deficiency_Article 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Impact of Inflammation on Ferritin, Hepcidin and the Management of Iron Deficiency Anemia in Chronic Kidney Disease1.71 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.