Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32029
Nhan đề: | Functional Foods and Food Supplements |
Tác giả: | Turrini, Federica (Eds.) Boggia, Raffaella (Eds.) Zunin, Paola (Eds.) |
Từ khoá: | Functional foods Dietary supplements Food bioactive compounds Formulations Bioavailability Biological activities |
Năm xuất bản: | 2021 |
Nhà xuất bản: | MDPI |
Tóm tắt: | This special issue aims to provide new findings and information to readers with respect to healthy foods and biologically active food ingredients. Studies on the chemical, technological, and nutritional characteristics of healthy food ingredients will be taken into consideration as well as analytic methods for monitoring their quality. New findings concerning the bioavailability and the mechanism of action of food bioactive compounds will be considered. Studies on the rational design of potential new formulations both of functional foods and of food supplements will be welcome. |
Mô tả: | ix, 193p. illustrations (some color); 10.9 MB. https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-0117-8. CC BY-NC-ND. |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32029 |
ISBN: | 9783036501178 (PDF) |
Bộ sưu tập: | Y học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10021_0.Functional Foods and Food Supplements_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 527.45 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_0.Functional Foods and Food Supplements_Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 1.47 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_1.Functional Foods and Food Supplements_Article 1.pdf Giới hạn truy cập | Review: Cucurbita Plants: From Farm to Industry | 4.91 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_2.Functional Foods and Food Supplements_Article 2.pdf Giới hạn truy cập | Processed Fruiting Bodies of Lentinus edodes as a Source of Biologically Active Polysaccharides | 2.03 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_3.Functional Foods and Food Supplements_Article 3.pdf Giới hạn truy cập | Agaricus bisporus By-Products as a Source of Chitin-Glucan Complex Enriched Dietary Fibre with Potential Bioactivity | 2.93 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_4.Functional Foods and Food Supplements_Article 4.pdf Giới hạn truy cập | Botanicals in Functional Foods and Food Supplements: Tradition, Effcacy and Regulatory Aspects | 745.13 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_5.Functional Foods and Food Supplements_Article 5.pdf Giới hạn truy cập | Dietary Supplementation with Pioglitazone Hydrochloride and Resveratrol Improves Meat Quality and Antioxidant Capacity of Broiler Chickens | 1.89 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_6.Functional Foods and Food Supplements_Article 6.pdf Giới hạn truy cập | Traditional Decoction and PUAE Aqueous Extracts of Pomegranate Peels as Potential Low-Cost Anti-Tyrosinase Ingredients | 1.09 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_7.Functional Foods and Food Supplements_Article 7.pdf Giới hạn truy cập | Characteristics of E ervescent Tablets of Lactobacilli Supplemented with Chinese Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) and Polygonatum sibiricum | 491.75 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_8.Functional Foods and Food Supplements_Article 8.pdf Giới hạn truy cập | Review: Formulation Strategies to Improve Oral Bioavailability of Ellagic Acid | 1.11 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_9.Functional Foods and Food Supplements_Article 9.pdf Giới hạn truy cập | Phenolic Profile Characterization of ‘Galega Vulgar’ and ‘Cobrançosa’ Portuguese Olive Cultivars along the Ripening Stages | 2.28 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_10.Functional Foods and Food Supplements_Article 10.pdf Giới hạn truy cập | Phytochemical Characterization and Bioactivity Evaluation of Autumn Olive (Elaeagnus umbellata Thunb.) Pseudodrupes as Potential Sources of Health-Promoting Compounds | 244.07 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_11.Functional Foods and Food Supplements_Article 11.pdf Giới hạn truy cập | Eucalyptus globulus Essential Oil as a Natural Food Preservative: Antioxidant, Antibacterial and Antifungal Properties In Vitro and in a Real Food Matrix (Orangina Fruit Juice) | 1.55 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10021_12.Functional Foods and Food Supplements_Article 12.pdf Giới hạn truy cập | Editorial: Functional Foods and Food Supplements | 204.13 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.