Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32029
Nhan đề: Functional Foods and Food Supplements
Tác giả: Turrini, Federica (Eds.)
Boggia, Raffaella (Eds.)
Zunin, Paola (Eds.)
Từ khoá: Functional foods
Dietary supplements
Food bioactive compounds
Formulations
Bioavailability
Biological activities
Năm xuất bản: 2021
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: This special issue aims to provide new findings and information to readers with respect to healthy foods and biologically active food ingredients. Studies on the chemical, technological, and nutritional characteristics of healthy food ingredients will be taken into consideration as well as analytic methods for monitoring their quality. New findings concerning the bioavailability and the mechanism of action of food bioactive compounds will be considered. Studies on the rational design of potential new formulations both of functional foods and of food supplements will be welcome.
Mô tả: ix, 193p. illustrations (some color); 10.9 MB. https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-0117-8. CC BY-NC-ND.
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32029
ISBN: 9783036501178 (PDF)
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10021_0.Functional Foods and Food Supplements_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents527.45 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_0.Functional Foods and Food Supplements_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover1.47 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_1.Functional Foods and Food Supplements_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Review: Cucurbita Plants: From Farm to Industry4.91 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_2.Functional Foods and Food Supplements_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Processed Fruiting Bodies of Lentinus edodes as a Source of Biologically Active Polysaccharides2.03 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_3.Functional Foods and Food Supplements_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Agaricus bisporus By-Products as a Source of Chitin-Glucan Complex Enriched Dietary Fibre with Potential Bioactivity2.93 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_4.Functional Foods and Food Supplements_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Botanicals in Functional Foods and Food Supplements: Tradition, Effcacy and Regulatory Aspects745.13 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_5.Functional Foods and Food Supplements_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Dietary Supplementation with Pioglitazone Hydrochloride and Resveratrol Improves Meat Quality and Antioxidant Capacity of Broiler Chickens1.89 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_6.Functional Foods and Food Supplements_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Traditional Decoction and PUAE Aqueous Extracts of Pomegranate Peels as Potential Low-Cost Anti-Tyrosinase Ingredients1.09 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_7.Functional Foods and Food Supplements_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Characteristics of E ervescent Tablets of Lactobacilli Supplemented with Chinese Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) and Polygonatum sibiricum491.75 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_8.Functional Foods and Food Supplements_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Review: Formulation Strategies to Improve Oral Bioavailability of Ellagic Acid1.11 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_9.Functional Foods and Food Supplements_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Phenolic Profile Characterization of ‘Galega Vulgar’ and ‘Cobrançosa’ Portuguese Olive Cultivars along the Ripening Stages2.28 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_10.Functional Foods and Food Supplements_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Phytochemical Characterization and Bioactivity Evaluation of Autumn Olive (Elaeagnus umbellata Thunb.) Pseudodrupes as Potential Sources of Health-Promoting Compounds244.07 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_11.Functional Foods and Food Supplements_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Eucalyptus globulus Essential Oil as a Natural Food Preservative: Antioxidant, Antibacterial and Antifungal Properties In Vitro and in a Real Food Matrix (Orangina Fruit Juice)1.55 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10021_12.Functional Foods and Food Supplements_Article 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Editorial: Functional Foods and Food Supplements204.13 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.