Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31831
Nhan đề: Dietary Fibers and Human Health
Tác giả: McCrory, Megan A. (editor)
Từ khoá: Dietary Fiber
Fermentation
Viscosity
Solubility
Definition
Prebiotic
Appetite
Glucose Control
Năm xuất bản: 2017
Nhà xuất bản: MDPI,
Tóm tắt: This Special Issue will highlight recent research on dietary fiber content in foods and function in human health, ranging from digestive function to chronic disease prevention and management.
Mô tả: CC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03842-582-3
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31831
ISBN: 9783038425823
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10173_1_Dietary Fibers_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers329.97 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_2_Dietary Fibers_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents224.36 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_3_Dietary Fibers_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Novel Combination of Prebiotics Galacto-Oligosaccharides and Inulin-Inhibited Aberrant Crypt Foci Formation and Biomarkers of Colon Cancer in Wistar Rats726.37 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_4_Dietary Fibers_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Consuming Oat Bran Mixed in Water before a Meal on Glycemic Responses in Healthy Humans—A Pilot Study461.17 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_5_Dietary Fibers_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Associations between Dietary Fiber Intake in Infancy and Cardiometabolic Health at School Age: The Generation R Study582.68 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_6_Dietary Fibers_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Short- and Long-Term Effects of Wholegrain Oat Intake on Weight Management and Glucolipid Metabolism in Overweight Type-2 Diabetics: A Randomized Control Trial468.53 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_7_Dietary Fibers_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Validity and Reproducibility of a Habitual Dietary Fibre Intake Short Food Frequency Questionnaire207.84 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_8_Dietary Fibers_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
The Effects of Early Post-Operative Soluble Dietary Fiber Enteral Nutrition for Colon Cancer212.44 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_9_Dietary Fibers_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Efficacy of Synbiotics in Patients with Slow Transit Constipation: A Prospective Randomized Trial702.95 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_10_Dietary Fibers_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Soluble Fiber with High Water-Binding Capacity, Swelling Capacity, and Fermentability Reduces Food Intake by Promoting Satiety Rather Than Satiation in Rats1.42 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_11_Dietary Fibers_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
A Prospective Study of Different Types of Dietary Fiber and Risk of Cardiovascular Disease: Tehran Lipid and Glucose Study839.23 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_12_Dietary Fibers_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
The Interaction between Dietary Fiber and Fat and Risk of Colorectal Cancer in theWomen’s Health Initiative265.66 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_13_Dietary Fibers_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Exercise and Beta-Glucan Consumption (Saccharomyces cerevisiae) Improve the Metabolic Profile and Reduce the Atherogenic Index in Type 2 Diabetic Rats (HFD/STZ)1.86 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_14_Dietary Fibers_Article 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Butyrate Inhibits Cancerous HCT116 Colon Cell Proliferation but to a Lesser Extent in Noncancerous NCM460 Colon Cells8.45 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_15_Dietary Fibers_Article 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Soluble Fibre Meal Challenge Reduces Airway Inflammation and Expression of GPR43 and GPR41 in Asthma1.12 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_16_Dietary Fibers_Article 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Wheat Bran Does Not Affect Postprandial Plasma Short-Chain Fatty Acids from 13C-inulin Fermentation in Healthy Subjects3.72 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_17_Dietary Fibers_Article 15.pdf
  Giới hạn truy cập
Toward a Personalized Approach in Prebiotics Research440.66 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_18_Dietary Fibers_Article 16.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect on Insulin, Glucose and Lipids in Overweight/Obese Australian Adults of 12 Months Consumption of Two Different Fibre Supplements in a Randomised Trial1.21 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_19_Dietary Fibers_Article 17.pdf
  Giới hạn truy cập
Dietary Fiber and the Human Gut Microbiota: Application of Evidence Mapping Methodology965.39 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_20_Dietary Fibers_Article 18.pdf
  Giới hạn truy cập
Whole Grains Contribute Only a Small Proportion of Dietary Fiber to the U.S. Diet415.26 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_21_Dietary Fibers_Article 19.pdf
  Giới hạn truy cập
Role of Fiber in Symptomatic Uncomplicated Diverticular Disease: A Systematic Review537.86 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_22_Dietary Fibers_Article 20.pdf
  Giới hạn truy cập
The Effects of Moderate Whole Grain Consumption on Fasting Glucose and Lipids, Gastrointestinal Symptoms, and Microbiota3.37 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_23_Dietary Fibers_Article 21.pdf
  Giới hạn truy cập
A High Fiber Cookie Made with Resistant Starch Type 4 Reduces Post-Prandial Glucose and Insulin Responses in Healthy Adults640.66 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_24_Dietary Fibers_Article 22.pdf
  Giới hạn truy cập
Consumption of Fruit or Fiber-Fruit Decreases the Risk of Cardiovascular Disease in a Mediterranean Young Cohort262.92 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_25_Dietary Fibers_Article 23.pdf
  Giới hạn truy cập
Intra Amniotic Administration of Raffinose and Stachyose Affects the Intestinal Brush Border Functionality and Alters Gut Microflora Populations1.36 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_26_Dietary Fibers_Article 24.pdf
  Giới hạn truy cập
Intake and Dietary Food Sources of Fibre in Spain: Differences with Regard to the Prevalence of Excess Body Weight and Abdominal Obesity in Adults of the ANIBES Study320.76 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_27_Dietary Fibers_Article 25.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Higher Dietary Protein and Fiber Intakes at Breakfast on Postprandial Glucose, Insulin, and 24-h Interstitial Glucose in Overweight Adults1.49 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_28_Dietary Fibers_Article 26.pdf
  Giới hạn truy cập
Analysis of the Anti-Cancer Effects of Cincau Extract (Premna oblongifolia Merr) and Other Types of Non-Digestible Fibre Using Faecal Fermentation Supernatants and Caco-2 Cells as a Model of the Human Colon1.62 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_29_Dietary Fibers_Article 27.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Fibre Supplementation on Body Weight and Composition, Frequency of Eating and Dietary Choice in Overweight Individuals2.49 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_30_Dietary Fibers_Article 28.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of Commercial Apple Varieties on Human Gut Microbiota Composition and Metabolic Output Using an In Vitro Colonic Model2.31 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10173_31_Dietary Fibers_Article 29.pdf
  Giới hạn truy cập
Cell-Surface and Nuclear Receptors in the Colon as Targets for Bacterial Metabolites and Its Relevance to Colon Health256.3 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.