Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31444
Nhan đề: Sustainable Production in Food and Agriculture Engineering
Tác giả: Krolczyk, Jolanta B. (editor)
Sobczak, Pawel (editor)
Zukiewicz-Sobczak, Wioletta (editor)
Từ khoá: Sustainable production
Food technology
Năm xuất bản: 2021
Nhà xuất bản: MDPI,
Tóm tắt: Sustainable Production in Food and Agriculture Engineering
Mô tả: 414 p. : ill. ; 42.5 Mb
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31444
ISBN: 9783039437641
Bộ sưu tập: Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA9829_1_Sustainable Production_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers1.93 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_2_Sustainable Production_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents546.52 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_3_Sustainable Production_The Effect.pdf
  Giới hạn truy cập
The Effect of Wheat Moisture and Hardness on the Parameters of the Peleg and Normand Model during Relaxation of Single Kernels at Variable Initial Loading3.63 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_4_Sustainable Production_Numerical.pdf
  Giới hạn truy cập
Numerical Modeling of the Shape of Agricultural Products on the Example of Cucumber Fruits1.8 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_5_Sustainable Production_The Effect.pdf
  Giới hạn truy cập
The Effect of Selected Parameters on Spelt Dehulling in a Wire Mesh Cylinder2.2 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_6_Sustainable Production_Assessment.pdf
  Giới hạn truy cập
Assessment of the Potential Use of Young Barley Shoots and Leaves for the Production of Green Juices1.07 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_7_Sustainable Production_Application.pdf
  Giới hạn truy cập
Application of Non-Parametric Bootstrap Confidence Intervals for Evaluation of the Expected Value of the Droplet Stain Diameter Following the Spraying Process4.67 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_8_Sustainable Production_Modeling.pdf
  Giới hạn truy cập
Modeling the Dependency between Extreme Prices of Selected Agricultural Products on the Derivatives Market Using the Linkage Function628.84 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_9_Sustainable Production_The Effect.pdf
  Giới hạn truy cập
The Effect of Biochar Used as Soil Amendment on Morphological Diversity of Collembola743.09 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_10_Sustainable Production_Method.pdf
  Giới hạn truy cập
Method for the Reduction of Natural Losses of Potato Tubers During their Long-Term Storage1.41 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_11_Sustainable Production_Health.pdf
  Giới hạn truy cập
Health-Promoting Properties of Fresh and Processed Purple Cauliflower628.59 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_12_Sustainable Production_Modeling.pdf
  Giới hạn truy cập
Modeling and Prediction of the Uniformity of Spray Liquid Coverage from Flat Fan Spray Nozzles1.31 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_13_Sustainable Production_The Review.pdf
  Giới hạn truy cập
The Review of Biomass Potential for Agricultural Biogas Production in Poland617.08 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_14_Sustainable Production_Lyophilized Protein.pdf
  Giới hạn truy cập
Lyophilized Protein Structures as an Alternative Biodegradable Material for Food Packaging1.72 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_15_Sustainable Production_Modelling.pdf
  Giới hạn truy cập
Modelling Water Absorption in Micronized Lentil Seeds with the Use of Peleg’s Equation767.03 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_16_Sustainable Production_Mechanical.pdf
  Giới hạn truy cập
Mechanical and Processing Properties of Rice Grains1.32 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_17_Sustainable Production_Optimization.pdf
  Giới hạn truy cập
Optimization of Extraction Conditions for the Antioxidant Potential of Different Pumpkin Varieties (Cucurbita maxima)676.8 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_18_Sustainable Production_Studies of a.pdf
  Giới hạn truy cập
Studies of a Rotary–Centrifugal Grain Grinder Using a Multifactorial Experimental Design Method1.24 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_19_Sustainable Production_Research on.pdf
  Giới hạn truy cập
Research on the Work Process of a Station for Preparing Forage3.14 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_20_Sustainable Production_Ultraviolet Fluorescence.pdf
  Giới hạn truy cập
Ultraviolet Fluorescence in the Assessment of Quality in the Mixing of Granular Material889.74 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_21_Sustainable Production_Risk Assessment.pdf
  Giới hạn truy cập
Risk Assessment for Social Practices in Small Vegetable farms in Poland as a Tool for the Optimization of Quality Management Systems592.07 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_22_Sustainable Production_Assessment.pdf
  Giới hạn truy cập
Assessment of the Properties of Rapeseed Oil Enriched with Oils Characterized by High Content of α-linolenic Acid1.96 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_23_Sustainable Production_Evaluation.pdf
  Giới hạn truy cập
Evaluation of Dust Concentration During Grinding Grain in Sustainable Agriculture1.92 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_24_Sustainable Production_Compaction.pdf
  Giới hạn truy cập
Compaction Process as a Concept of Press-Cake Production from OrganicWaste1.01 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_25_Sustainable Production_Waste Management.pdf
  Giới hạn truy cập
Waste Management in Dairy Cattle Farms in Aydın Region. Potential of Energy Application1.29 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_26_Sustainable Production_Impact of Integrated.pdf
  Giới hạn truy cập
Impact of Integrated and Conventional Plant Production on Selected Soil Parameters in Carrot Production610.73 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_27_Sustainable Production_Survivability.pdf
  Giới hạn truy cập
Survivability of Probiotic Bacteria in Model Systems of Non-Fermented and Fermented Coconut and Hemp Milks2.26 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_28_Sustainable Production_Effect.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Press Construction on Yield and Quality of Apple Juice815.44 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9829_29_Sustainable Production_Biochars.pdf
  Giới hạn truy cập
Biochars Originating from Different Biomass and Pyrolysis Process Reveal to Have Different Microbial Characterization: Implications for Practice2.2 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.