Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31378
Nhan đề: Research on Characterization and Processing of Table Olives
Tác giả: Beatriz Gandul-Rojas, Lourdes Gallardo-Guerrero (editors)
Từ khoá: Food quality
Fortified olives
Functional properties
Fermentation
Nutritional characteristics
Organoleptic characteristics
Prediction models
Preservation
Waste treatment
Năm xuất bản: 2021
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: Written by experts in the field of table olives, this book is a source of recent research advances on the characterization and processing of table olives. Research papers are provided relating to the characterization of their composition of volatiles and the sensory profile; mineral composition and bioavailability; changes in bioactive components (chlorophylls) by processing; and new strategies to reduce sodium and additives for stabilizing the organoleptic properties and avoiding defects in table olives. Other research papers are included in relation to microbiological and chemical changes in table olives during spontaneous or controlled fermentation employing different cultivars, and the optimized use of starter cultures for the improvement of the different fermentative processes. In addition, this book includes an overview of the main technologies used for olive fermentation, including the role of lactic acid bacteria and yeasts characterizing this process, and of the processing and storage effects on the nutritional and sensory properties of table olives.
Mô tả: ix, 236 p. : ill. ; 10.7 MB
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31378
ISBN: 9783036505152
Bộ sưu tập: Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA9655_1.Research_Characterization_Olives_cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover234.11 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_2.Research_Characterization_Olives_content.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents39.95 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_3.Research_Characterization_Olives_editorial.pdf
  Giới hạn truy cập
Characterization and Processing of Table Olives: A Special Issue86.79 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_4.Research_Characterization_Olives_review.pdf
  Giới hạn truy cập
Table Olives More than a Fermented Food320.95 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_5.Research_Characterization_Olives_paper1.pdf
  Giới hạn truy cập
Table Olives: An Overview on Effects of Processing on Nutritional and Sensory Quality295.6 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_6.Research_Characterization_Olives_paper2.pdf
  Giới hạn truy cập
Benefits of the Use of Lactic Acid Bacteria Starter in Green Cracked Cypriot Table Olives Fermentation1.89 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_7.Research_Characterization_Olives_paper3.pdf
  Giới hạn truy cập
Do Best-Selected Strains Perform Table Olive Fermentation Better than Undefined Biodiverse Starters? A Comparative Study616.84 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_8.Research_Characterization_Olives_paper4.pdf
  Giới hạn truy cập
Lactic Acid Bacteria and Yeast Inocula Modulate the Volatile Profile of Spanish-Style Green Table Olive Fermentations974.52 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_9.Research_Characterization_Olives_paper5.pdf
  Giới hạn truy cập
Volatile Composition, Sensory Profile and Consumer Acceptability of HydroSOStainable Table Olives825.66 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_10.Research_Characterization_Olives_paper6.pdf
  Giới hạn truy cập
Panel and Panelist Performance in the Sensory Evaluation of Black Ripe Olives from Spanish Manzanilla and Hojiblanca Cultivars2.79 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_11.Research_Characterization_Olives_paper7.pdf
  Giới hạn truy cập
In Vitro Bioaccessibility of Ripe Table Olive Mineral Nutrients984.81 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_12.Research_Characterization_Olives_paper8.pdf
  Giới hạn truy cập
Influence of Alkaline Treatment on Structural Modifications of Chlorophyll Pigments in NaOH—Treated Table Olives Preserved without Fermentation1.16 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_13.Research_Characterization_Olives_paper9.pdf
  Giới hạn truy cập
Influence of Acid Adaptation on the Probability of Germination of Clostridium sporogenes Spores Against pH, NaCl and Time259.02 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9655_14.Research_Characterization_Olives_paper10.pdf
  Giới hạn truy cập
A Preliminary Report for the Design of MoS (Micro-Olive-Spreadsheet), a User-Friendly Spreadsheet for the Evaluation of the Microbiological Quality of Spanish-Style Bella di Cerignola Olives from Apulia (Southern Italy)536.23 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.