Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31291
Nhan đề: Seafood Sustainability - Series I
Tác giả: Naresh C. Pradhan, Stephen M. Stohs, Junning Cai (editors)
Từ khoá: Seafood Sustainability
Aquaculture Production
Marine Fisheries
Sustainable Fisheries
Aquaculture Management
Seafood Production
Consumption Demand
Supply Chains
Externalities
International Trade
Năm xuất bản: 2020
Nhà xuất bản: MDPI
Tóm tắt: This special edition, Seafood Sustainability Series I, includes two articles on seafood consumption, four on sustainable capture fisheries, and four on sustainable aquaculture. The articles on consumption explore an alternative perspective on sustainable seafood movement governance to consumer- or retail/brand-driven logic and analyze fish tissues for human consumption to detect contaminants like flame retardant chemicals hazardous to human health sourced from microplastic pollutants.
Mô tả: ix, 164 p. : ill. ; 16.6 MB
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31291
ISBN: 9783039362950
Bộ sưu tập: Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA9636_1. Seafood_Sustainability__Series_I_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover416.81 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_2. Seafood_Sustainability__Series_I_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents43.67 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_3. Seafood_Sustainability__Series_I_About the Special Issue Editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Special Issue Editors32.53 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_4. Seafood_Sustainability__Series_I_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface41.61 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
The Sustainable Seafood Movement Is a Governance Concert, with the Audience Playing a Key Role1.57 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Flame Retardant Contamination and Seafood Sustainability633.75 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Sustainability Descriptive Labels on Farmed Salmon: Do Young Educated Consumers Like It More?512.98 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Determinants of Catch Sales in Ghanaian Artisanal Fisheries265 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Estimating the Public’s Preferences for Sustainable Aquaculture: A Country Comparison746.47 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Estimating the Public’s Preferences for Sustainable Aquaculture: A Country Comparison820.13 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Developing Harvest Strategies to Achieve Ecological, Economic and Social Sustainability in Multi-Sector Fisheries6.49 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
The Sustainability Conundrum of Fishmeal Substitution by Plant Ingredients in Shrimp Feeds920.31 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
The Sustainability Conundrum of Fishmeal Substitution by Plant Ingredients in Shrimp Feeds997.49 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Willingness-to-Pay for Sustainable Aquaculture Products: Evidence from Korean Red Seabream Aquaculture671.72 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Fishing Community Sustainability Planning: A Roadmap and Examples from the California Coast1.98 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 12.pdf
  Giới hạn truy cập
Serving Local Fish in School Meals: The Nutritional Importance of Consuming Oily Fish680.75 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 13.pdf
  Giới hạn truy cập
On Estimating the Impact of the Deepwater Horizon Tragedy on the U.S. Frozen Seafood Market: A Conditional Almost Ideal Demand System Approach234.03 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.