Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/20069
Nhan đề: Journal of Food Science and Technology: Volume 57, issue 2
Tác giả: Nhiều tác giả
Từ khoá: Meat quality
Yellowfin tuna red meat
Phenolics
Amaranthus
Respone surface methodology
Vitamin B12
Năm xuất bản: 2020
Nhà xuất bản: Association of Food Scientists and Technologists of India
Mô tả: Báo ra tháng 2/2020 308 tr. 14.5 Mb
Định danh: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/20069
ISSN: 0022-1155
Bộ sưu tập: AsiaCALL Online Journal

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
TC398_Anantharajappa2020_Article_Gastro-protectivePotentialsOfS.pdf
  Giới hạn truy cập
Gastro-protective potentials of Spirulina: role of vitamin B12441.04 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Aranibar2020_Article_StorageAndPreservationOfDryPas.pdf
  Giới hạn truy cập
Storage and preservation of dry pasta into biodegradable packaging made from triticale flour413.22 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Avsar2020_Article_IdentificationAndQuantitationO.pdf
  Giới hạn truy cập
Identification and quantitation of genetically modified (GM) ingredients in maize, rice, soybean and wheat-containing retail foods and feeds in Turkey238.88 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Bednarska-Janiszewska-Turak2020_Article_TheInfluenceOfSprayDryingParam.pdf
  Giới hạn truy cập
The influence of spray drying parameters and carrier material on the physico-chemical properties and quality of chokeberry juice powder428.26 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Berni2020_Article_CharacterizationOfTheBehaviorO.pdf
  Giới hạn truy cập
Characterization of the behavior of carotenoids from pitanga (Eugenia uniflora) and buriti (Mauritia flexuosa) during microemulsion production and in a dynamic gastrointestinal system541.34 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Deng2020_Article_ChineseQuinceSeedProteinsSeque.pdf
  Giới hạn truy cập
Chinese quince seed proteins: sequential extraction processing and fraction characterization323.04 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Elizondo-Zertuche2020_Article_ManagingRawMaterialsOfVegetabl.pdf
  Giới hạn truy cập
Managing raw materials of vegetable origin increases fungal indoor concentration in food companies226.43 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Espinosa-Andrews-Páez-Hernández2020_Article_OptimizationOfUltrasonicationC.pdf
  Giới hạn truy cập
Optimization of ultrasonication curcumin-hydroxylated lecithin nanoemulsions using response surface methodology540.59 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Essid2020_Article_UseOfPomegranatePeelAndArticho.pdf
  Giới hạn truy cập
Use of pomegranate peel and artichoke leaf extracts to improve the quality of marinated sardine (Sardinella aurita) fillets558.89 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Gąsecka2020_Article_TheEffectOfDryingTemperatureOn.pdf
  Giới hạn truy cập
The effect of drying temperature on bioactive compounds and antioxidant activity of Leccinum scabrum (Bull.) Gray and Hericium erinaceus (Bull.) Pers.350.76 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Ghendov-Moşanu2020_Article_EffectOfLipophilicSeaBuckthorn.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of lipophilic sea buckthorn extract on cream cheese properties357.09 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Hiscock2020_Article_HedonicEvaluationAndCheck-all-.pdf
  Giới hạn truy cập
Hedonic evaluation and check-all-that-apply (CATA) question for sensory characterisation of stewed vegetable Amaranthus352.61 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Iammarino2020_Article_InnovativeApproachesForIdentif.pdf
  Giới hạn truy cập
Innovative approaches for identifying a mechanically separated meat: evaluation of radiostrontium levels and development of a new tool of investigation396.41 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_JesusSilva2020_Article_MultivariateAnalysisAppliedFor.pdf
  Giới hạn truy cập
Multivariate analysis applied for correlations between analytical measures and sensory profile of goat milk chocolate286.97 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Jiang2020_Article_CharacterizationOfSustained-re.pdf
  Giới hạn truy cập
Characterization of sustained-release chitosan film loaded with rutin-b-cyclodextrin complex and glucoamylase516.21 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Khodifad-Kumar2020_Article_FoamingPropertiesOfCustardAppl.pdf
  Giới hạn truy cập
Foaming properties of custard apple pulp and mathematical modelling of foam mat drying375.6 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Kobayashi-Odake2020_Article_Temperature-dependencyOnTheIna.pdf
  Giới hạn truy cập
Temperature-dependency on the inactivation of Saccharomyces pastorianus by low-pressure carbon dioxide microbubbles294.04 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Koley2020_Article_ProfilingOfPolyphenolsInPhalsa.pdf
  Giới hạn truy cập
Profiling of polyphenols in phalsa (Grewia asiatica L) fruits based on liquid chromatography high resolution mass spectrometry340.71 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Kosińska-Cagnazzo2020_Article_PhenolicCompoundsOfGrapeStemsA.pdf
  Giới hạn truy cập
Phenolic compounds of grape stems and their capacity to precipitate proteins from model wine507.56 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Lafarga2020_Article_BioaccessibilityOfPolyphenolsA.pdf
  Giới hạn truy cập
Bioaccessibility of polyphenols and antioxidant capacity of fresh or minimally processed modern or traditional lettuce (Lactuca sativa L.) varieties395.61 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Ma2020_Article_EffectOfAminoAcidsAndTheirDeri.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of amino acids and their derivatives on meat quality of finishing pigs262.41 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Maumela2020_Article_SequentialExtractionOfProteinA.pdf
  Giới hạn truy cập
Sequential extraction of protein and inulin from the tubers of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.)378.93 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Navarrete-Solis2020_Article_RheologicalAndPhysicochemicalS.pdf
  Giới hạn truy cập
Rheological and physicochemical stability of hydrolyzed jackfruit juice (Artocarpus heterophyllus L.) processed by spray drying365.05 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Nikiforova2020_Article_FattyAcidCompositionOfSaltedAn.pdf
  Giới hạn truy cập
Fatty acid composition of salted and fermented products from Baikal omul (Coregonus autumnalis migratorius)294.31 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Saldaña2020_Article_SensoryAndHedonicImpactOfTheRe.pdf
  Giới hạn truy cập
Sensory and hedonic impact of the replacement of synthetic antioxidant for pink pepper residue extract in chicken burger Erick Saldan˜a1,4 • Juan Serrano-Leo´n1,3 • Miriam Mabel Selani2 • Carmen J. Contreras-Castillo1 Revised: 11 July 2019 / Accepted: 6 September 2019 / Published online: 12 September 2019 Association of Food Scientists & Technologists (India) 2019 Abstract This study aimed to evaluate the sensory and hedonic perceptions of chicken burger manufactured with pink pepper residue extract (PPE) added to the meat and to the chitosan film. Five samples were manufactured: CT: control, without antioxidant; DP and FP: addition of PPE to the meat batter and to the film, respectively; C1 and C2: commercial brands of chicken burgers. Consumers characterized the samples using the overall liking test and Check-all-that-apply questions. The samples showed a medium–high level of acceptance and no significant differences were found between them. DP was the farthest sample from the ideal and FP showed positive results, since its characteristics were like the commercial samples. The direct extract application may lead to a reduction in the liking of chicken burgers, demonstrating that the technology of active films is a viable alternative to the use of natural antioxidant extracts in meat products. Keywords CATA questions Pink pepper Active packaging Meat product Introduction449.57 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Sehn-Steel2020_Article_StalingKineticsOfWholeWheatPan.pdf
  Giới hạn truy cập
Staling kinetics of whole wheat pan bread250.64 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Sharayei2020_Article_EffectOfMicroencapsulationOnAn.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of microencapsulation on antioxidant and antifungal properties of aqueous extract of pomegranate peel367.94 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Sharma-Nagpal2020_Article_ContaminationOfVegetablesWithH.pdf
  Giới hạn truy cập
Contamination of vegetables with heavy metals across the globe: hampering food security goal256.31 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Shende-Datta2020_Article_OptimizationStudyForRefractanc.pdf
  Giới hạn truy cập
Optimization study for refractance window drying process of Langra variety mango441.67 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Shi2020_Article_EvaluationOfSafetyAndProbiotic.pdf
  Giới hạn truy cập
Evaluation of safety and probiotic properties of a strain of Enterococcus faecium isolated from chicken bile305.96 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Sinthusamran2020_Article_EffectOfProteasesAndAlcoholsUs.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of proteases and alcohols used for debittering on characteristics and antioxidative activity of protein hydrolysate from salmon frames289.06 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Šola2020_Article_Developmentally-relatedChanges.pdf
  Giới hạn truy cập
Developmentally-related changes in phenolic and L-ascorbic acid content and antioxidant capacity of Chinese cabbage sprouts319.49 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Suderman-Sarbon2020_Article_OptimizationOfChickenSkinGelat.pdf
  Giới hạn truy cập
Optimization of chicken skin gelatin film production with different glycerol concentrations by response surface methodology (RSM) approach311.47 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Tábua2020_Article_IdentificationOfVolatileCompou.pdf
  Giới hạn truy cập
Identification of volatile compounds, quantification of glycerol and trace elements in distilled spirits produced in Mozambique257.8 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Talukder2020_Article_JamunFruitSyzgiumCuminiSkinExt.pdf
  Giới hạn truy cập
Jamun fruit (Syzgium cumini) skin extract based indicator for monitoring chicken patties quality during storage437.7 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Torabi2020_Article_ApplicationOfDifferentCarbohyd.pdf
  Giới hạn truy cập
Application of different carbohydrates to produce squash puree based edible sheet400.78 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Unnikrishnan2020_Article_ProteinHydrolysateFromYellowfi.pdf
  Giới hạn truy cập
Protein hydrolysate from yellowfin tuna red meat as fortifying and stabilizing agent in mayonnaise567.26 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Yadav2020_Article_EncapsulationOfGrapeSeedExtrac.pdf
  Giới hạn truy cập
Encapsulation of grape seed extract phenolics using whey protein concentrate, maltodextrin and gum arabica blends292.46 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_You2020_Article_EffectsOfThreeTypesOfBoneMarro.pdf
  Giới hạn truy cập
Effects of three types of bone marrow extracts treated with different treatment methods on the taste of chicken soup380.09 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
TC398_Zongo2020_Article_NutritionalBiochemicalAndMicro.pdf
  Giới hạn truy cập
Nutritional, biochemical and microbiological composition of Borassus aethiopum Mart. sap in Burkina Faso370.25 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.