Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33157
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Venn, Bernard (editor) | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-30T10:47:01Z | - |
dc.date.available | 2021-07-30T10:47:01Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.isbn | 9783038978190 | - |
dc.identifier.other | SA11113 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33157 | - |
dc.description | ix , 158 p. : ill. ; 5.85 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-819-0 ; CC BY-NC-ND | vi |
dc.description.abstract | In 2011, carbohydrates provided 63% of the dietary energy intake to the world’s population. Historically, carbohydrate-rich diets have been associated with good health and longevity but there has been a move away from traditional carbohydrate-rich diets, with refined carbohydrate taking much criticism for contributing to non-communicable disease. The aim of this Special Issue is to discuss the appropriate use of environmentally sustainable carbohydrate-rich foods in the modern diet in developing and developed countries in the context of prevention and treatment of non-communicable disease. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI | vi |
dc.subject | Carbohydrate | vi |
dc.subject | Non-communicable disease | vi |
dc.subject | Diet, historical perspective | vi |
dc.subject | Developing countries | vi |
dc.subject | Developed countries | vi |
dc.subject | Refined | vi |
dc.title | Carbohydrate Intake in Non-communicable Disease Prevention and Treatment | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Y học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA11113_1_Carbohydrate Intake_Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 770.48 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_2_Carbohydrate Intake_Copyright.pdf Giới hạn truy cập | Copyright | 532.89 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_3_Carbohydrate Intake_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 521.78 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_4_Carbohydrate Intake_About the editor.pdf Giới hạn truy cập | About the editor | 501.73 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_5_Carbohydrate Intake_Preface.pdf Giới hạn truy cập | Preface to "Carbohydrate Intake in Non-Communicable Prevention and Treatment” | 536.24 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_6_Carbohydrate Intake_Chapter 1.pdf Giới hạn truy cập | Efficacy of a Moderately Low Carbohydrate Diet in a 36-Month Observational Study of Japanese Patients with Type 2 Diabetes | 889.52 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_7_Carbohydrate Intake_Chapter 2.pdf Giới hạn truy cập | Postprandial Glycaemic, Hormonal and Satiety Responses to Rice and Kiwifruit Preloads in Chinese Adults: A Randomised Controlled Crossover Trial | 1.19 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_8_Carbohydrate Intake_Chapter 3.pdf Giới hạn truy cập | Carbohydrate Knowledge and Expectations of Nutritional Support among Five Ethnic Groups Living in New Zealand with Pre- and Type 2 Diabetes: A Qualitative Study | 616.6 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_9_Carbohydrate Intake_Chapter 4.pdf Giới hạn truy cập | The Effect of White Rice and White Bread as Staple Foods on Gut Microbiota and Host Metabolism | 714.27 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_10_Carbohydrate Intake_Chapter 5.pdf Giới hạn truy cập | Relevance of the Glycemic Index and Glycemic Load for Body Weight, Diabetes, and Cardiovascular Disease | 727.77 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_11_Carbohydrate Intake_Chapter 6.pdf Giới hạn truy cập | The Comparative Effect on Satiety and Subsequent Energy Intake of Ingesting Sucrose or Isomaltulose Sweetened Trifle: A Randomized Crossover Trial | 1.15 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_12_Carbohydrate Intake_Chapter 7.pdf Giới hạn truy cập | Kiwifruit Exchanges for Increased Nutrient Richness with Little Effect on Carbohydrate Intake, Glycaemic Impact, or Insulin Response | 1.39 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_13_Carbohydrate Intake_Chapter 8.pdf Giới hạn truy cập | Subjective Satiety Following Meals Incorporating Rice, Pasta and Potato | 1.57 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_14_Carbohydrate Intake_Chapter 9.pdf Giới hạn truy cập | The Timing of Activity after Eating Affects the Glycaemic Response of Healthy Adults: A Randomised Controlled Trial | 934.78 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_15_Carbohydrate Intake_Chapter 10.pdf Giới hạn truy cập | Starchy Carbohydrates in a Healthy Diet: The Role of the Humble Potato | 820.04 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11113_16_Carbohydrate Intake_Back cover.pdf Giới hạn truy cập | Back cover | 564.07 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.