Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33157
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorVenn, Bernard (editor)-
dc.date.accessioned2021-07-30T10:47:01Z-
dc.date.available2021-07-30T10:47:01Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.isbn9783038978190-
dc.identifier.otherSA11113-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33157-
dc.descriptionix , 158 p. : ill. ; 5.85 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03897-819-0 ; CC BY-NC-NDvi
dc.description.abstractIn 2011, carbohydrates provided 63% of the dietary energy intake to the world’s population. Historically, carbohydrate-rich diets have been associated with good health and longevity but there has been a move away from traditional carbohydrate-rich diets, with refined carbohydrate taking much criticism for contributing to non-communicable disease. The aim of this Special Issue is to discuss the appropriate use of environmentally sustainable carbohydrate-rich foods in the modern diet in developing and developed countries in the context of prevention and treatment of non-communicable disease.vi
dc.language.isoenvi
dc.publisherMDPIvi
dc.subjectCarbohydratevi
dc.subjectNon-communicable diseasevi
dc.subjectDiet, historical perspectivevi
dc.subjectDeveloping countriesvi
dc.subjectDeveloped countriesvi
dc.subjectRefinedvi
dc.titleCarbohydrate Intake in Non-communicable Disease Prevention and Treatmentvi
dc.typeBookvi
Bộ sưu tập: Y học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA11113_1_Carbohydrate Intake_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover770.48 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_2_Carbohydrate Intake_Copyright.pdf
  Giới hạn truy cập
Copyright532.89 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_3_Carbohydrate Intake_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents521.78 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_4_Carbohydrate Intake_About the editor.pdf
  Giới hạn truy cập
About the editor501.73 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_5_Carbohydrate Intake_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface to "Carbohydrate Intake in Non-Communicable Prevention and Treatment”536.24 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_6_Carbohydrate Intake_Chapter 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Efficacy of a Moderately Low Carbohydrate Diet in a 36-Month Observational Study of Japanese Patients with Type 2 Diabetes889.52 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_7_Carbohydrate Intake_Chapter 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Postprandial Glycaemic, Hormonal and Satiety Responses to Rice and Kiwifruit Preloads in Chinese Adults: A Randomised Controlled Crossover Trial1.19 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_8_Carbohydrate Intake_Chapter 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Carbohydrate Knowledge and Expectations of Nutritional Support among Five Ethnic Groups Living in New Zealand with Pre- and Type 2 Diabetes: A Qualitative Study616.6 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_9_Carbohydrate Intake_Chapter 4.pdf
  Giới hạn truy cập
The Effect of White Rice and White Bread as Staple Foods on Gut Microbiota and Host Metabolism714.27 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_10_Carbohydrate Intake_Chapter 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Relevance of the Glycemic Index and Glycemic Load for Body Weight, Diabetes, and Cardiovascular Disease727.77 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_11_Carbohydrate Intake_Chapter 6.pdf
  Giới hạn truy cập
The Comparative Effect on Satiety and Subsequent Energy Intake of Ingesting Sucrose or Isomaltulose Sweetened Trifle: A Randomized Crossover Trial1.15 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_12_Carbohydrate Intake_Chapter 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Kiwifruit Exchanges for Increased Nutrient Richness with Little Effect on Carbohydrate Intake, Glycaemic Impact, or Insulin Response1.39 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_13_Carbohydrate Intake_Chapter 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Subjective Satiety Following Meals Incorporating Rice, Pasta and Potato1.57 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_14_Carbohydrate Intake_Chapter 9.pdf
  Giới hạn truy cập
The Timing of Activity after Eating Affects the Glycaemic Response of Healthy Adults: A Randomised Controlled Trial934.78 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_15_Carbohydrate Intake_Chapter 10.pdf
  Giới hạn truy cập
Starchy Carbohydrates in a Healthy Diet: The Role of the Humble Potato820.04 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA11113_16_Carbohydrate Intake_Back cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Back cover564.07 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.