Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32947
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Maria Hayes (editor) | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-26T11:42:00Z | - |
dc.date.available | 2021-07-26T11:42:00Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.isbn | 9783038428640 | - |
dc.identifier.other | SA10978 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32947 | - |
dc.description | v, 170 p. : ill. ; 2.65 MB ; DOI: https://doi.org/10.3390/books978-3-03842-864-0; CC BY-NC-ND | vi |
dc.description.abstract | This Special Issue will look at the advances made in the extraction and synthesis of bioactive peptides from different food protein sources, in addition to increased and novel uses of these peptides in functional foods and pharmaceuticals for the prevention of diseases associated with metabolic syndrome including diabetes, heart health, obesity and inflammation. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI | vi |
dc.subject | Marine-Derived Peptides | vi |
dc.subject | Dairy Peptides | vi |
dc.subject | Functional Foods | vi |
dc.subject | Pharmaceuticals | vi |
dc.subject | Co-Products | vi |
dc.subject | Microalgal Proteins | vi |
dc.subject | Diabetes | vi |
dc.subject | Metabolic Syndrome | vi |
dc.subject | Heart Health | vi |
dc.subject | Circular Economy | vi |
dc.title | Food Proteins and Bioactive Peptides | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Y học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10978_1.Food_Proteins_Bioactive_cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 315.21 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_2.Food_Proteins_Bioactive_contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 40.08 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_3.Food_Proteins_Bioactive_paper1.pdf Giới hạn truy cập | Editorial | 56.01 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_4.Food_Proteins_Bioactive_paper2.pdf Giới hạn truy cập | Protein Determination—Method Matters | 93.46 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_5.Food_Proteins_Bioactive_paper3.pdf Giới hạn truy cập | Comparison of Conventional and Microwave Treatment on Soymilk for Inactivation of Trypsin Inhibitors and In Vitro Protein Digestibility | 186.49 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_6.Food_Proteins_Bioactive_paper4.pdf Giới hạn truy cập | Algal Proteins: Extraction, Application, and Challenges Concerning Production | 279.26 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_7.Food_Proteins_Bioactive_paper5.pdf Giới hạn truy cập | Inhibition of Listeria monocytogenes on Ready-to-Eat Meats Using Bacteriocin Mixtures Based on Mode-of-Action | 305.54 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_8.Food_Proteins_Bioactive_paper6.pdf Giới hạn truy cập | Bioactive Peptides | 148.91 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_9.Food_Proteins_Bioactive_paper7.pdf Giới hạn truy cập | Bioactive Peptides in Animal Food Products | 115.72 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_10.Food_Proteins_Bioactive_paper8.pdf Giới hạn truy cập | Glycomacropeptide Reduces Intestinal Epithelial Cell Barrier Dysfunction and Adhesion of Entero-Hemorrhagic and Entero-Pathogenic Escherichia coli in Vitro | 193.89 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_11.Food_Proteins_Bioactive_paper9.pdf Giới hạn truy cập | Immunodetection of Porcine Red Blood Cell Containing Food Ingredients Using a Porcine-Hemoglobin-Specific Monoclonal Antibody | 419.23 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_12.Food_Proteins_Bioactive_paper10.pdf Giới hạn truy cập | Predicted Release and Analysis of Novel ACE-I, Renin, and DPP-IV Inhibitory Peptides from Common Oat (Avena sativa) Protein Hydrolysates Using in Silico Analysis | 240.02 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10978_13.Food_Proteins_Bioactive_paper11.pdf Giới hạn truy cập | Future Protein Supply and Demand: Strategies and Factors Influencing a Sustainable Equilibrium | 324.41 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.