Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32444
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorBrigitte Picard-
dc.contributor.authorMohammed Gagaoua-
dc.date.accessioned2021-07-17T03:14:22Z-
dc.date.available2021-07-17T03:14:22Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.isbn978-3-03928-691-1-
dc.identifier.otherSA10435-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32444-
dc.description236 p. : ill. ; 4.5 Mb https://doi.org/10.3390/books978-3-03928-691-1 CC BYvi
dc.description.abstractThis book is a printed edition of the Special Issue Current Advances in Meat Nutritional, Sensory and Physical Quality Improvement that was published in Foods.vi
dc.language.isoenvi
dc.publisherMDPIvi
dc.subjectLongissimus thoracis and Rectus abdominisvi
dc.subjectFlank Steak Qualityvi
dc.subjectEffect of Breed and Gender on Meat Qualityvi
dc.subjectLipid Oxidation Inhibition Capacityvi
dc.titleCurrent Advances in Meat Nutritional, Sensory and Physical Quality Improvementvi
dc.typeBookvi
Bộ sưu tập: Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA10435_1_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Cover.pdf
  Giới hạn truy cập
Cover278.26 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_2_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Front matter.pdf
  Giới hạn truy cập
Front matter51.86 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_3_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Contents.pdf
  Giới hạn truy cập
Contents46.1 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_4_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_About the Editors.pdf
  Giới hạn truy cập
About the Editors33.41 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_5_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Preface.pdf
  Giới hạn truy cập
Preface41.85 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_6_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 1.pdf
  Giới hạn truy cập
Current Advances in Meat Nutritional, Sensory and Physical Quality Improvement81.65 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_7_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 2.pdf
  Giới hạn truy cập
Suckler Bulls Slaughtered at 15 Months of Age: Effect of Different Production Systems on the Fatty Acid Profile and Selected Quality Characteristics of Longissimus Thoracis185.88 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_8_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 3.pdf
  Giới hạn truy cập
Relationships Between Cull Beef Cow Characteristics, Finishing Practices and Meat Quality Traits of Longissimus thoracis and Rectus abdomini142.65 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_9_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 4.pdf
  Giới hạn truy cập
Preliminary Study to Determinate the Effect of the Rearing Managements Applied during Heifers’ Whole Life on Carcass and Flank Steak Qualit172.27 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_10_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 5.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of the Rearing Managements Applied during Heifers’ Whole Life on Quality Traits of Five Muscles of the Beef Rib234.17 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_11_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 6.pdf
  Giới hạn truy cập
Effect of Breed and Gender on Meat Quality of M. longissimus thoracis et lumborum Muscle from Crossbred Beef Bulls and Steers110.37 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_12_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 7.pdf
  Giới hạn truy cập
Is Meat of Breeder Turkeys so Different from That of Standard Turkeys?180.24 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_13_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 8.pdf
  Giới hạn truy cập
Predicting the Quality of Meat: Myth or Reality327.09 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_14_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 9.pdf
  Giới hạn truy cập
Online Prediction of Physico-Chemical Quality Attributes of Beef Using Visible—Near-Infrared Spectroscopy and Chemometrics175.66 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_15_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 10.pdf
  Giới hạn truy cập
An Original Methodology for the Selection of Biomarkers of Tenderness in Five Different Muscles368.84 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_16_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 11.pdf
  Giới hạn truy cập
Beef Tenderness Prediction by a Combination of Statistical Methods: Chemometrics and Supervised Learning to Manage Integrative Farm-To-Meat Continuum Data267.01 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_17_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 12.pdf
  Giới hạn truy cập
New Approach Studying Interactions Regarding Trade-Off between Beef Performances and Meat Qualities376.39 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_18_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 13.pdf
  Giới hạn truy cập
Assessment of RNAlater R as a Potential Method to Preserve Bovine Muscle Proteins Compared with Dry Ice in a Proteomic Study104.93 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_19_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 14.pdf
  Giới hạn truy cập
Study of the Chronology of Expression of Ten Extracellular Matrix Molecules during the Myogenesis in Cattle to Better Understand Sensory Properties of Me2.21 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA10435_20_Current_Advances_in_Meat_Nutritional_Sensory_Article 15.pdf
  Giới hạn truy cập
Acceptability of Dry-Cured Belly (Pancetta) from Entire Males, Immunocastrates or Surgical Castrates: Study with Slovenian Consumers296.08 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.